Meksiko

Ubio tri sina kako bi se osvetio supruzi

MEKSIKO SITI - Muškarac je uhapšen na sjeveru Meksika nakon što je, navodno, na smrt pretukao svoja tri sina kako bi se osvetio njihovoj majci, saopštili su meksički tužioci.

Meksički doktor vlastitu porodicu vakcinisao preko reda

MEKSIKO SITI - Predsednik Meksika Andres Manuel Lopez Obrador rekao je da je jedan doktor iskoristio svoj uticaj da progura članove porodice da među prvima prime vakcinu protiv virusa korona, iako su prvi na listi zdravstveni radnici.

Bivši meksički guverner izrešetan s leđa u toaletu restorana

MEKSIKO SITI - Bivši guverner meksičke države Halisko Artistotel Sandoval, koji je ubijen u petak ujutro, likvidiran je u kupatilu restorana na plaži risorta Puerto Valjarte.

Srušio se avion sa kokainom u Gvatemali, poginula jedna osoba

GVATEMALA SITI - Najmanje jedno lice je poginulo kada se avion koji je prevozio tonu kokaina srušio u opštini Čamperiko, u Gvatemali, saopštila je gvatemalska policija.

Bivši ministar odbrane Meksika uhapšen zbog veza sa kartelom

LOS ANÐELES - Bivši meksički ministar odbrane Salvador Sinfuegos Sepeda pomagao je u krijumčarenju tona kokaina, heroina, metamfetamina i marihuane u SAD u zamjenu za mito, pokazuju sudska dokumenta koja su danas otpečaćena.

U pucnjavi na meksičke policajce život izgubilo 14 napadača

MEKSIKO SITI - U sjevernoj meksičkoj državi Zakatekas u napadu na pripadnike organa reda koji su bili u patroli, najmanje 14 osumnjičenih za napad izgubilo je život, a tri policajca su ranjena.

U pucnjavi na policajce u Meksiku život izgubilo 14 napadača

MEKSIKO SITI - U sjevernoj meksičkoj državi Zakatekas u napadu na pripadnike organa reda koji su bili u patroli, najmanje 14 osumnjičenih za napad izgubilo je život, a tri policajca su ranjena.

Zelena vatrena kugla snimljena na nebu iznad Meksika

Stanovnici na sjeveroistoku Meksika bili su zapanjeni kada je vatrena kugla zelenih nijansi u utorak osvijetlila noćno nebo. Vlasti su izvijestile da su vatreni ostaci izazvali lokalizovane požare u blizini.

Srušio se avion pun kokaina, dvoje mrtvih

MEKSIKO SITI - Najmanje dvoje ljudi poginulo kada se laki avion u kojem se nalazilo skoro pola tone kokaina srušio u centralnom Meksiku dok je bježao od vladinih helikoptera, saopšteno je iz meksičkog Ministarstva odbrane.

Potraga za članovima meksičke bande nakon ubistva šest policajaca

MEKSIKO SITI - Zvaničnici bezbjednosti na sjeverozapadu Meksika tragaju za naoružanim članovima narko kartela koji su iz zasjede ubili šest policajaca i najmanje još dva prolaznika.

Najčitanije