Meksiko

Amerikanci postavili bodljikavu žicu na granici s Meksikom

TIHUANA - Američka vojska postavila je bodljikavu žicu i podigla barikade, dok se stotine migranata iz Centralne Amerike približavaju granici Meksika i SAD.

Meksikanac putuje po zemlji i spasava pse

Edgardo Peros Zuniga putuje po Meksiku na triciklu u potrazi za napuštenim i povrijeđenim psima koje bi spasio i udomio. U posljednjih pet godina spasio je više od 400 pasa.

Tramp: Na granici bi moglo biti raspoređeno 15.000 vojnika

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da bi broj vojnika koji će biti raspoređeni na granici SAD i Meksika mogao da dostigne čak 15.000.

SAD može da pošalje 7.000 vojnika na granicu

VAŠINGTON - Pentagon je odredio 7.000 vojnika koji mogu biti raspoređeni na granici sa Meksikom u slučaju potrebe, rekao je danas američki zvaničnik koji je želio da ostane anoniman.

Tramp raspoređuje 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom

VAŠINGTON - Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsjednika Donalda Trampa da bolje obezbijedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je danas šef američke vojne Sjeverne komande, general Terens O'' Šognesi.

Matis odobrio slanje vojnika na granicu SAD i Meksika

VAŠINGTON - Američki ministar odbrane Džim Matis odobrio je upućivanje vojnika na američko-meksičku granicu, kao podrška nastojanjima predsjednika Donalda Trampa da se spriječi ulazak ilegalnih miganata iz Centralne Amerike.

Tramp izvodi vojsku na granicu

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp saopštio je danas da "izvodi vojsku" radi zaštite američke granice u vrijeme dok se karavan migranata kreće kroz Meksiko prema SAD.

Uragan "Vili" prijetnja Meksiku

MEKSIKO SITI - Novoformirani uragan "Vilja" brzo je prerastao u "izuzetno opasnu" oluju skoro pete kategorije u oblasti istočnog Pacifika koja će u narednim danima donijeti obilne padavine zapadnoj obali Meksika na području između Masatlana i Puerto Valjarte.

Pucnjava ispred kuće kardinala, ubijen telohranitelj

MEKSIKO SITI - Ispred kuće kardinala Norberta Rivere u Meksiko Sitiju došlo je do pucnjave, u kojoj je ubijen njegov telohranitelj, saopštile su gradske vlasti, a motiv oružanog napada na kardinalovu rezidenciju nije poznat.

Policija pronašla 16 leševa zakopanih u rupi

Meksička policija pronašla je 16 leševa zakopanih u jednoj rupi na zapadu države.

Najčitanije