Meksiko

Dvogodišnje dijete preminulo na granici SAD-Meksiko

HJUSTON - Dvogodišnje dijete iz Gvatemale preminulo je nakon prelaska američko-meksičke granice i zadržavanja od strane granične patrole SAD, saopštio je danas zvaničnik Gvatemale.

Odobreno 1,5 milijardi dolara za izgradnju zida sa Meksikom

VAŠINGTON - Vršilac dužnosti ministra odbrane SAD Patrik Šenahan odobrio je transfer 1,5 milijardi dolara za izgradnju više od 130 kilometara zida na granici sa Meksikom.

Bik rogovima probio lice matadoru

Hilda Tenorio (32), meksički matador, zadobila je teške povrede lica u areni meksičkog Puebla, nakon što ju je razjareni bik prvo oborio na zemlju, a onda i probio rogovima.

Pronađena olupina aviona koji je nestao sa radara

MEKSIKO SITI - Pronađeni su ostaci aviona koji je nestao sa radarskih ekrana na putu iz Las Vegasa u američkoj saveznoj državi Nevada ka Montereju na sjeveru Meksika, izjavili su danas meksički zvaničnici, a lokalni mediji javljaju da je poginulo svih 14 putnika i članova posade.

Srušio se avion sa 11 putnika i 2 člana posade

MAKSIKO SITI - Privatni "Bombardier Challenger 601" nestao je sa radara u planinskom području opštine Monklova u meksičkoj državi Koahila.

Pet stvari koje će vas navesti da posjetite Meksiko

​U posljednje vrijeme, sve više ljudi pažljivo bira destinaciju za svoj godišnji odmor, ne pristajući na compromise kada se radi o komforu, uzbuđenju, zabavi i luksuzu.

Zemljotres pogodio Meksiko

ANKARA - Zemljotres jačine 5,4 stepena Richterove skale pogodio je Meksiko.

U pucnjavi u baru 13 mrtvih

U baru u gradu Minatitlanu, u meksičkoj državi Verakruz, napadači su ubili 13 ljudi, rekli su zvaničnici.

Tramp na granicu s Meksikom šalje još vojnika?

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da će morati da mobilizuje još vojnika na granici sa Meksikom.

Tramp: Nećemo više razdvajati djecu iz migrantskih porodica

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da se ne vraća politici razdvajanja djece iz migrantskih porodica koji su ilegalno prešli granicu, dan nakon što su mediji izvijestili da njegova administracija ponovo razmišlja o vraćanju ove mjere.

Najčitanije