Melanija Tramp

Melanija otvara kancelariju na Floridi za pomoć djeci

VAŠINGTON - Bivša američka prva dama Melanija Tramp uspostavlja kancelariju u Palm Biču na Floridi, kako bi produžila inicijativu "Be best" za pomoć djeci, javlja CNN pozivajući se na dva izvora upoznata s njenim planom.

Ko plaća luksuzne dizajnerske komade Melanije Tramp?

Prva dama Melanija Tramp, otkad je to i službeno postala, ne prestaje da oduševljava modnim komadima koje tako graciozno nosi.

Melanija odbrojava dane do izlaska iz Bijele kuće: "Samo želi da ode"

Američka prva dama Melanija Tramp navodno ne može da dočeka trenutak u kom će da napusti Vašington i svoju političku dužnost zauvijek da ostavi daleko iza sebe.

Iz Melanijinog rodnog mjesta poručuju: Nadamo se da će slava potrajati

Stanovnici varošice Sevnica u Sloveniji, iz kojeg potiče Melanija Tramp, nadaju se da će slava mjesta potrajati i nakon što čuvena bivša mještanka više ne bude bila prva dama SAD.

Mediji: Donald Tramp izgubio izbore, a možda će i suprugu?

Prema navodima insajdera, prva dama SAD Melanija Tramp "odbrojava minute" i planira da ostavi svog supruga Donalda Trampa nakon što mu istekne predsjednički mandat.

Dejli mejl: Melanija Tramp neće da se čuje sa Džil Bajden

VAŠINGTON - Melanija Tramp, prva dama SAD, ide koracima supruga Donalda Trampa, pa je odlučila da ne obavi telefonski razgovor sa budućom prvom damom Džil Bajden, prenio je danas Dejli Ekspres pozivajući se na izvore Dejli mejla.

Frizer otkrio kakva je zaista Melanija Tramp

Američki frizer Lino Karbosiero, koji se brine za izgled kose Melanije Tramp, supruge Donalda Trampa koji se upravo bori za drugi predsjednički mandat u SAD, prvi je put progovorio o svojoj najpoznatijoj klijentkinji.

Prva dama SAD Melanija Tramp glasala na Floridi

MAJAMI - Prva dama SAD Melanija Tramp danas je u Palm Biču, na Floridi, glasala na predsjedničkim izborima.

Melanija se ne osjeća dobro, otkazala put

VAŠINGTON - Melanija Tramp otkazala je svoj prvi nastup u posljednjih nekoliko mjeseci u predsjednikčoj kampanji svog supruga, predsjednika SAD Donalda Trampa, jer se ne osjeća dobro, budući da se oporavlja od COVID-19, javlja CNN.

Objavljeni tajni snimci Melanije Tramp

VAŠINGTON - Prva dama SAD Melanija Tramp tajno je snimana u ljeto 2018. godine kada je izražavala frustraciju na kritiku zbog politike svog muža o odvajanju porodica koje su ilegalno ušle u SAD.

Najčitanije