Melika Mahmutbegović

Potpredsjednica FBiH stavila se kao ljekar na raspolaganje sarajevskim bolnicama

SARAJEVO - Potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović uputila je danas punu podršku ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu (KCUS) i Opšte bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš“, ali i svim drugim medicinskim centrima u Bosni i Hercegovini u njihovoj nadljudskoj borbi u teškoj situaciji zbog svjetske pandemije izazvane novim sojem virusa korona [SARS-CoV-2], koji uzrokuje infekciju Covid-19.

Mahmutbegović: Nedopustiva upotreba policijske sile protiv građana Mostara

MOSTAR - Potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović oštro osuđuje jutrošnju upotrebu specijalnih snaga Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona protiv građana Mostara prilikom deblokiranja deponije "Uborak".

Imaju platu 3.500 KM, a pravdaju račune i od 58 feninga

SARAJEVO - Na portalu javnih nabavki BiH objavljeni su godišnji izvještaji kabineta predsjednika i dvojice potpredsjednika FBiH o korištenju "neprioritetnih usluga", koji na frapantan način potvrđuju da političari sa iznimno visokim primanjima iz svog džepa ne plaćaju ni račune manje od jedne KM.

Najčitanije