Mercator

Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Mercatora

SARAJEVO - Završetkom petog vala Mercatorove kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti koja promoviše vrijednosti domaće proizvodnje, završena je i velika nagradna igra „Moje brendove biraj, u vožnji na Vespi uživaj.

Merkator priprema emisiju obveznica zbog plaćanja duga

Merkator se priprema za izdavanje obveznica za otplatu duga bankama povjeriocima.

Mercator BH: Mnogo zajedničkog imamo, jer se dobro poznajemo

SARAJEVO - Mercator BH već godinama razvija dobre odnose sa kupcima sa ciljem povećanja kvaliteta usluga i svakodnevno ulažu veliki trud i znanje da prepoznaju sve želje i potrebe kupaca. Njeguju odnose sa lokalnim zajednicama i daju sjajnu i konkretnu podršku razvoju lokalnih i regionalnih proizvođača. Svjesni su da je dobar odnos sa kupcima ali i dobavljačima, jedini ispravan put za dugoročan uspjeh u poslovanju.

"M mreža" - Mercatorova mreža koja nas spaja

Osim svakodnevne brige za svoje kupce, Mercator BH još jednom pokazuje da misli na zdravlje i dobro raspoloženje svih stanovnika Bosne i Hercegovine. S ciljem da svima koji su fizički razdvojeni jedni od drugih neuobičajenu svakodnevicu učini zanimljivom, Mercator BH je početkom aprila prvi pokrenuo virtualnu platformu "M mreža" na tri društvene mreže - YouTube, Facebook i Instagram kao i na svojoj zvaničnoj web stranici. Na "M mreži" ćete pronaći savjete koji će vam pomoći u planiranju svakodnevnih aktivnosti, neobične recepte tradicionalne domaće i svjetske kuhinje, prijedloge za nove oblike druženja, uputstva za zdrav i aktivan život, pomoć u stvaranju dobrih navika sa zdravim namirnicama, kao i bogate kulturne i edukativne sadržaje.

Donacija Mercatora UKC-u RS

BANJALUKA - Osim što svakodnevno brine za zdravstveno stanje i sigurnost svih kupaca i zaposlenika, svojom donacijom Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci, Mercator centar Borik je pokazao brigu i prema svim građanima Banjaluke i Republike Srpske.

Mercator proizvodi su uvijek pravi izbor

SARAJEVO - Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama.

"School shopping day" i "Party time" u Mercator centrima

SARAJEVO - U subotu 7. septembra u Mercator centrima u Ložiončkoj i Dobrinji u Sarajevu, Borik u Banjaluci i centre u Mostaru, Tuzli i Brčkom, biće održan poseban program pod nazivom "Shopping day i Party time", a iz Mercatora su za školarce i njihove roditelje pripremili posebne pogodnosti kupovine.

"Mercator" prodaje objekte, ali ne odlazi iz BiH

​LJUBLJANA, BANJALUKA - Slovenački malopodajni trgovinski lanac "Mercator" prodaje dvanaest tržnih centara u regiji, od kojih se pola nalazi u Bosni i Hercegovini.

Proslavljen rođendan i deset godina rada i poslovanja Mercator centra Borik

BANJALUKA - Sjajnom zabavom i izvlačenjem velikog broja vrijednih nagrada u Nagradnoj igri "Čista desetka" završen je program obilježavanja desetog rođendana Mercator Centra Borik. Završeno je i deset sedmica sjajne zabave u kojima je Mercator centar Borik svake subote pripremio bogat program, spacijalne popuste i vrijedne nagrade za svoje posjetioce.

Mercator uduplao dobit

LJUBLJANA - Meracator grupa ostvarila je u prvom polugodištu ove godine dobit iz osnovne djelatnosti od 16,9 miliona evra, što je više nego dvostruko ako se gleda isti uporedni period.

Najčitanije