Mercedes

Mercedes Maybach S-klase postaje još luksuzniji

Njemački proizvođač luksuznih automobila će iz tog razloga na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi predstaviti restilizovani Mercedes-Maybach S-klase koji će se količinom opreme i kvalitetom ugrađenih materijala dodatno odmaknuti od, već ionako prilično luksuznog, standardnog modela.

Mercedes uvrijedio Kineze

Mercedes-Benz nije izabrao baš najbolji način da reklamira svoj automobil u Kini.

Stiže još sedam kompaktnih Mercedesa

Početkom februara Mercedes je predstavio novu generaciju hečbeka A klase, a za njim će uslijediti bar još sedam modela koji pripadaju segmentu kompaktnih vozila, piše CarAdvice.

Mercedesov Sprinter u više od 1.700 kombinacija

Mercedes Sprinter je najprilagodljivije dostavno vozilo na tržištu s preko 1.700 dostupnih kombinacija.

Stigao je novi Mercedes A klase

Mercedes je na svečanosti održanoj u Amsterdamu predstavio novu generaciju svog kompaktnog hečbeka. Nova A klasa je stilski i tehnološki modernizovana, a povećan je prostor za punike u kabini.

Mercedes časti zaposlene bonusom od 5.700 evra

Vlasnik Mercedesa, kompanija Daimler, prodala je u 2017. rekordan broj vozila, a jedan dio profita biće uplaćen na račune radnika. Godina koja je za nama bila je odlična za vlasnike Daimlera, s obzirom da je ta kompanija u okviru svojih brendova isporučila širom svijeta rekordnih 3,3 miliona vozila (+9% u odnosu na 2016.).

Top 5 najluksuznijih modela iz Mercedesove istorije

Od predratnog Mercedesa 540 K do savremenog Mercedes-Maybacha S650 Cabriolet.

Mercedes časti zaposlene sa po 5.700 €

Vlasnik Mercedesa, kompanija Daimler, prodala je u 2017. rekordan broj vozila, a jedan dio profita biće uplaćen na račune radnika.

Nova A klasa može da "razgovara" s vozačem

Nekoliko dana dijeli nas od premijere potpuno nove A klase iz Mercedesa.

Hitlerov Mercedes nije prodat uprkos ponudi od 7 milona $

Jedan od samo osam predserijskih primjeraka blindiranog Mercedes-Benza 770K Grosser Open Tourer iz 1939, koji je bio u vlasništvu Adolfa Hitlera, nije pronašao novog vlasnika na aukciji.

Reklame

Najčitanije