Mercedes

Mercedes ulazi u sektor električnih trotineta

​Mercedes-Benz je na nedavnom Sajmu automobila u Frankfurtu bez mnogo pompe objavio da ulazi u biznis električnih trotineta. Sa urbanizacijom u porastu, većina ruta koje ljudi prelaze na dnevnom nivou spadaju u kategoriju „mikromobilnosti“ i samim tim su glavni kandidati za korišćenje bicikala, skutera i električnih trotineta.

Mercedes napravio groblje automobila od novih vozila

​Njemačku javnost zaintrigirala je fotografija na kojoj su 9.000 novih Mercedesa parkiranih na 2,5 kilometara dugoj avionskoj pisti Ahlhorn vojnog aerodroma.

Daimler će teške kamione "Mercedes Benz" praviti u Kini

ŠANGAJ - Njemački Daimler planira da teške kamione marke "Mercedes Benz" proizvodi u Kini i da rekonstruiše fabrike kamiona koje su u vlasništvu njegovog lokalnog preduzeća, navodi se u dokumentu u koji su Rojters i dva izvora upoznata sa situacijom imala uvid.

Mercedes odložio isporuku svog hiper-automobila

Mercedesov hiper-automobil Project One neće stići do svojih kupaca još dvije godine.

U mercedesu pronađeno 113 kilograma duvana

DOBOJ - Službenici Policiske uprave Doboj oduzeli su 113 kilograma rezanog duvana iz putničkog vozila "mercedes" kojim je upravljalo lice iz Šamca čiji su inicijali M.P, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Mercedes predstavio električni putnički van eVito Tourer

Mercedesov van na struju za sada nije namijenjen slobodnoj prodaji, već je napravljen za potrebe jednog ride-sharing servisa u Berlinu.

Mercedes i BMW zajedno razvijaju autonomna vozila

Dva velika njemačka proizvođača automobila, BMW i Mercedes, udružili su snage kako bi što prije razvili potpuno autonomno vozilo.

Ovako će izgledati novi Mercedes-Benz GLA

Njemački baby SUV otkrit će se na salonu automobila u Los An]elesu u novembru, dosad su u javnost izlazile samo slike modela s teškom kamuflažom, a sad je portal Kolesa.ru objavio prve rendere konačnog izgleda.

Mercedesom udario u ugostiteljski objekat

ISTOČNO SARAJEVO - Policija sa Pala uhapsila je muškarca NJ.P. (33) jer je automobilom udario u ulazna vrata ugostiteljskog objekta u ovoj opštini i oštetio ih.

Dajmler povlači 60.000 Mercedesa na prepravku u Njemačkoj

Njemačka agencija za automobile (KBA) je prisilila kompaniju Dajmler da povuče u servise na prepravku 60.000 dizel-automobila u Njemačkoj.

Najčitanije