Mercedes

Počela prodaja prvog plug-in hibrida sa pogonom na vodonik

Mercedes je kupcima ponudio SUV model GLC F-Cell - vozilo sa pogonom na vodonične gorivne ćelije, koje uz to ima mogućnost dopune baterija preko strujne utičnice.

Kako GLE "plesom" izlazi iz blata?

Premijum SUV modeli su često na udaru kritika da nisu sposobni za zahtjevnu vožnju van gradskog asfalta, ali je Mercedes sa novom GLE klasom odlučio da sruši te stereotipe.

Provozajte bebu u novim Mercedes-Benz kolicima

Njemački proizvođač kolica za bebe, Hartan, udružio je snage sa slavnim proizvođačem automobila, Mercedes Benz, kako bi kreirali luksuzna kolica za bebe.

Idealno auto za ljubitelje avantura

Ako ste ljubitelj avantura, lova, provođenja vremena u čistoj divljini, daleko do civilizacije, vjerovatno biste obožavali ovaj automobil…

Sprema se novi Mercedes-AMG A45

Aktuelni Mercedes-AMG A45 sa svojih 381 ks i ubrzanjem do stotke za 4,2 s u samom je vrhu kada su u pitanju hot hatch automobili, a situacija će postati još i bolja kada stigne nasljednik.

Mercedes X-Class 6X6 by Carlex uskoro na putevima

Poljski tjuner Carlex Design poznat je po brojnim doradama Mercedesovih modela.

Mercedes-AMG dodaje novitete svom coupe asortimanu

Ranije ove godine, na ženevskom sajmu automobila, Mercedes je otkrio svoj GT Coupe sa četvoro vrata, kao samostalni automobil koji kombinuje komfor i praktičnost luksuznog sedana, sa karakteristikama AMG GT sportskih modela…

Mercedesov znak imao je četvrti krak

Mercedesova trokraka zvijezda jedna je od najprepoznatljivijih simbola na svijetu.

Nova S-Klasa biće gotovo samoupravljiva

Mercedesova S-Klasa uvijek je bila perjanica po pitanju demonstracije novih i naprednih tehnologija.

Potpuno novi Mercedes S-klase stiže 2020. godine

Mercedes radi na potpuno novoj generaciji modela S-klase, a novi izvršni direktor kompanije je potvrdio da će taj automobil na tržište stići 2020. godine i to sa trećim nivoom polu-autonomne tehnolgije vožnje.

Najčitanije