Mercedes

Ovo je najluksuzniji oklopnjak na tržištu

Kanadska kompanija specijalizovana za blindiranje vozila Inkas Armored predstavila je svoju najnoviju najluksuzniju produženu verziju Mercedesove G klase, otpornu na metke i granate.

Dubičanin ponosni vlasnik mercedesa 300 iz 1973.

KOZARSKA DUBICA - Ljuban Ćuk iz Kozarske Dubice ponosni je vlasnik mercedesa 300 iz 1973, koji danas izgleda kao da je upravo izašao ispod tvorničkog čekića, i kaže kako svome oldtajmeru duguje sve što je stekao u životu.

A klasa Sedan dolazi na jesen

Najmanja Mercedesova limuzina dolazi iz ponude A klase, a biće najaerodinamičniji model na tržištu.

I Valteri Botas ostaje u Mercedesu

Vozač Mercedesa Valteri Botas produžio je ugovor sa tom ekipom na još godinu dana, uz mogućnost nastavka saradnje i u 2020. godini, prenio je Skaj.

Mercedes produžio saradnju i sa Botasom

BERLIN - Finski vozač Valteri Botas produžio je ugovor sa Mercedesom do kraja 2019. godine, samo dan nakon što je to učinio timski kolega Luis Hamilton, saopštio je taj tim iz Formule 1.

Mercedes X-klasa za one kojima "obična" nije dovoljna

Kompanija Carlex Design predstavila je Mercedesovu X-klasu za klijente koji misle da taj automobil nije ništa više od prepakirana Nissana Navare.

Sudarili se kamion i automobil u Kozarcu

PRIJEDOR - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14:15h u Kozarcu, na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka, učestvovali su teretno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljalo lice G.N. (56) iz Prijedora i putnički automobil marke Mercedes kojim je upravljalo lice N.V. (34) iz Prijedora.

Ruska verzija "Genšera" sije strah

Mercedes W140 je po mnogima najupečatljivije izdanje S klase, a u našim krajevima poznat je kao Genšer ili najbolja Mercedesova limuzina. Ruska verzija je pak ultimativna zvijer koja se ne boji sići sa asfalta.

Trebinjac za otmjenim mercedesom tragao sve do Amerike

TREBINJE - Trebinjac Dušan Prcović posjeduje najotmjeniji oldtajmer u istočnoj Hercegovini - mercedes klasik 560 V8 kabriolet, proizveden 1986. godine za američko tržište.

Mercedesom naletio na pješake, jedna osoba poginula

BEOGRAD - Jedan mladić je pogunio, a jedan je povrijeđen na putu Doljevac - Niš, kada je na njih naletio automobil marke mercedes prenio je "Blic"

Najčitanije