Mercedes

Tesla, Volvo, Ford i Mercedes tuže SAD

Veliki proizvođači automobila, uključujući kompaniju za električna vozila "Tesla" Elona Maska, tvrde da su nameti koji su prošle godine uvedeni na ključne komponente automobila bili "proizvoljni i neosnovani". Zbog toga su pored "Tesle", kompanije "Volvo", "Ford" i "Mercedes" podnijele tužbu protiv američke administracije.

Mercedesima divljali na autoputu: Jedan vozio 257, drugi 207 km/h

ZADAR - Policija je kod Zadra kaznila dva vozača koji su autoputem vozili više od 200 kilometara na čas.

Mercedes star 32 godine zasijao bez kapi nove farbe

Postoje oni automobili koji ljudima jednostavno prirastu za srce. Potpuno je nevažno da li je u pitanju neki redak i ekskluzivan model, stari ćaletov Golf ili "tristać" naslijeđen od djede, to je auto koji "ostaje u porodici" i postaje porodično naslijeđe

Rajko vlasnik rijetkog oldtajmera: Pola vijeka druguje s mercedesom

GRADIŠKA - Znate, čovjek zavoli mačku koja mu se vrzma oko nogu dok odmara u dvorištu, psa koji drijema na kućnom pragu. E, to je meni moj mercedes, moj limeni ljubimac koji nema cijenu - zajedno smo cijelih 50 godina, kazuje Rajko Erceg, koji u mjestu Brestovčina, nadomak Gradiške, od zuba vremena ljubomorno čuva oldtajmera - mercedes 250 L pagoda.

Zdravo rivalstvo - BMW-ova reakcija na novu Mercedesovu S klasu

Iako između dva njemačka premijum proizvođača vlada oštra konkurencija na tržištu, Bavarci su ovom porukom pokazali da veliki igrači mogu sebi da dozvole i komplimente na račun suparnika.

Nova Mercedesova S klasa

Nakon nekoliko nedjelja čekanja u Mercedesu su napokon kompletno otkrili novu S klasu. Kralj klase je tako dobio novo "odijelo", najnoviju tehnologiju i brojne inovacije i to stiže poslije nekoliko nedjelja raznih "teasera" i otkrivanja komponentu po komponentu.

Mercedes nepobjediv, Hamilton opet dominirao

Luis Hamilton je pobjednik trke Formule 1 za Veliku nagradu Belgije.

Mercedesova "zvijer" zaboravljena na crtaćem stolu

Njemački proizvođač planirao je devedesetih motor sa čak 18 cilindara za svoju S klasu, što je za dva cilindra više od onog koji danas koristi Bugatti Chiron.

Mercedes-AMG One sve bliži realnosti

Razvoj dugoočekivanog Mercedes-AMG One hiper automobila stigao je do prekretnice, prenose svjetski automobilski mediji. Na test stazu nedavno je izašao prototip koji sada isporučuje punu snagu od preko 1000 kS.

Da li će Mercedesu biti zabranjena prodaja automobila u Njemačkoj

Nakon što je Nokia na sudu pobijedila Mercedes zbog neovlašćenog korišćenja njenih patenata, otvara se niz neočekivanih mogućnosti.

Najčitanije