Mercedes

Mercedes predstavio bolid za novu sezonu Formule 1

Mercedes je u srijedu u Silverstoneu predstavio bolid za novu sezonu Formule 1.

Mercedes zaštitio nove nazive uključujući oznaku 'O'

​Njemački gigant Mercedes zaštitio je pravo na oznake modela koji će vjerovatno pripadati Maybach brendu, ali i neočekivano oznaku 'O'.

Mercedes sprema automobil s kojim će sudar biti nemoguć

​Mercedes-Benz razvija novu bezbjednosnu tehnologiju koja će onemogućiti sudar automobila. Tehnologija koncentrisana na novom ESF (eksperimentalno bezbjednosno vozilo) koncept će zahvaljujući vještačkoj inteligenciji konstantno unapređivati asistenciju u vožnji.

Uskoro i novi Mercedes CLA Shooting Brake

Nakon nedavne promocije novog Mercedesa CLA (na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu), stižu najave da će početkom marta na sajmu u Ženevi svjetlost dana ugledati i nova generacija njegove nešto praktičnije verzije, dakle CLA Shooting Brake.

Novi Mercedes-AMG A45 "zaplesao" stazom

Zvijezda Mercedesovog božićnog videa je model koji će na pravi način zaokružiti ponudu A klase.

Predstavljen Mercedes G 350 d

Mercedes sada ima novu ulaznu verziju G Klase i radi se o modelu G 350 d. Pretpostavljate radi seda je riječ o dizelskoj varijanti koja se neće prodavati u Sjevernoj Americi, gdje njemački proizvođač ne želi da rizikuje zbog male baze kupaca.

Mercedes najavio novi CLA

Mercedes će početkom iduće godine predstaviti novi CLA.

Počela prodaja prvog plug-in hibrida sa pogonom na vodonik

Mercedes je kupcima ponudio SUV model GLC F-Cell - vozilo sa pogonom na vodonične gorivne ćelije, koje uz to ima mogućnost dopune baterija preko strujne utičnice.

Kako GLE "plesom" izlazi iz blata?

Premijum SUV modeli su često na udaru kritika da nisu sposobni za zahtjevnu vožnju van gradskog asfalta, ali je Mercedes sa novom GLE klasom odlučio da sruši te stereotipe.

Provozajte bebu u novim Mercedes-Benz kolicima

Njemački proizvođač kolica za bebe, Hartan, udružio je snage sa slavnim proizvođačem automobila, Mercedes Benz, kako bi kreirali luksuzna kolica za bebe.

Najčitanije