Mercedes

Ove godine daleko skromniji bonusi za radnike Mercedesa

Njemački Daimler isplatiće svojim zaposlenima godišnji bonus od svega 597 evra, za razliku od prošle godine kada je on iznosio čak 4.965 evra po radniku.

Na prodaju Mercedes iz 1991. sa pređenih samo 378 kilometara

Kako biste reagovali kada bi vam neko ponudio da kupite automobil iz 1991. godine, koji je u svoje vrijeme predstavljao sam vrh svoje klase, pun dodatne opreme, sve vrijeme garažiran i savršeno očuvan...

Kraj proizvodnje za Mercedes X-Klase u maju

​Mercedes-Benz će proizvodnju X-Klase obustaviti u maju, a osnovni razlog za prevremeno penzionisanje su slabi prodajni rezultati.

Prolaznici rukama podigli SUV da oslobode ženu

Grupa građana u Njujorku pomogla je da se spasi žena zarobljena ispod Mercedes Benz GLE.

Koja je maksimalna nadmorska visina do koje je stiglo jedno vozilo?

Za vrhunske terence se kaže da mogu i tamo gdje se ne može pješice, a ova vozila su doslovno pokazala gdje su granice kad je u pitanju nadmorska visina.

Hercegovac ženi poklonio skupocijeni Mercedes

U namjeri da ponovo osvoji njeno srce, u utorak je jedan muškarac u Grudama u BiH supruzi poklonio skupocijeni Mercedes.

Mercedes negira manjak baterija i sprema 50.000 novih EV

Mercedes je neigrao navode da nemaju dovoljno baterija i da će zbog toga morati da smanje produkciju vozila.

Tukin mercedes prodaju za 343.000 KM

SARAJEVO, CAZIN - Na internet stranici za kupovinu i prodaju u Bosni i Hercegovini Olx.ba prodaje se više skupocjenih automobila čija cijena je iznad 300.000 KM, a među njima je i unikatni sportski model mercedes SLS AMG kupe, vrijednosti 343.000 KM, iz 2010. godine, koji je određeni period vozio bh. atletičar Amel Tuka.

Mercedes sprema redizajn E klase

Proizvođač iz Štutgarta objavio je prve detalje i fotografije restilizovane E klase koja u prodajne salone stiže tokom ljeta.

Preminuo i drugi mladić iz smrskanog mercedesa

Podlegao je i drugi mladić usljed povreda zadobivenih u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla - Orašje u mjestu Čanići.

Najčitanije