Merilend

Cvijanović: Srpska i Merilend opredijeljeni za proširenje saradnje

ANAPOLIS - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i zvaničnici američke savezne države Merilend ocijenili su da postoji mogućnost i zajednički interes da saradnja Srpske i Merilenda bude podignuta na viši nivo, posebno u oblasti zdravstva, obrazovanja i zaštite životne sredine.

Slijepog čovjeka spasili od sigurne smrti

Nevjerovatan trenutak desio se na jednoj željezničkoj stanici u američkoj državi Merilend kada je slijep čovjek pao na šine.

Poginula žena napadač iz Merilenda

ABERDIN - U pucnjavi u američkom gradu Aberdinu, u državi Merilend, poginule su četiri osobe, uključujući napadača, rekao je lokalni šerif Džefri Geler.

Vanredno stanje u Merilendu, bujica seže do prvog sprata

ELIOT SITI, MERILEND - Na području grada Eliot Siti u američkoj saveznoj državi Merilend proglašeno je vanredno stanje zbog velike bujice, koja doseže visini do prvog sprata zgrada.

Nakon pucnjave u Merilandu preminuli napadač i učenik

MERILAND - Napadač koji je otvorio vatru u gimnaziji Great Mills u Marilandu preminuo je u bolnici nakon što je ranjen u razmjeni vatre sa školskim policajcem, saopšteno je iz policije. Kako prenosi Rojters ubijen je i jedan učenik, a dvojica su teško ranjena.

Napadač iz Merilenda u bolnici, situacija pod kontrolom

MERILEND - Osoba koja je izvršila oružani napad u gimnaziji "Grejt mils" u američkoj saveznoj državi Merilend, prevezena je u bolnicu, a situacija je pod kontrolom, saopšteno je iz kancelarije okružnog šerifa.

Nova pucnjava u školi u Americi

MERILEND - U srednjoj školi "Grejt Mils" u Merilendu došlo je do pucnjava, a televizija "Fox" piše da ima povrijeđenih ne navodeći detaljnije informacije.

Pucnjava blizu sjedišta Agencije za bezbjednost u Americi, ima ranjenih

MERILEND - Policija u Fort Mejdu, u Merilendu, objavila je da je došlo do pucnjave u blizini sjedišta Agencije za nacionalnu bezbjednost (NSA).

Pucnjava u SAD-u, ubijeno troje ljudi

EDŽVUD – U pucnjavi koja se dogodila danas u poslovnom parku na sjeveroistoku američke savezne države Merilend, ubijene su tri osobe, a dve su ranjene, izjavio je okružni šerif u toj državi Džefri Galer.

Najčitanije