Mesud Pezer

Pezer nakon zlata na Balkanijadi: Ima prostora za napredak

Bh. atletičar Mesud Pezer osvojio je zlatnu medalju u bacanju kugle na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu, gdje je Abedin Mujezinović na 800 metara stigao do srebra.

Pezer osvojio prvo mjesto na Balkanskom prvenstvu

Najbolji bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer osvojio je prvo mjesto na 25. balkanskom seniorskom prvenstvu u atletici.

Mesud Pezer predvodi BiH na dvoranskom atletskom prvenstvu Balkana

Istanbulska arena Ataköy danas će biti poprište 25. balkanskog seniorskog dvoranskog prvenstva u atletici, na kojem će Bosnu i Hercegovinu predstavljati osam atletičara i tri atletičarke, a najzvučnije ime svakako je bacač kugle te bh. rekorder u dvorani i na otvorenom Mesud Pezer.

Počinje SP u atletici: Tri bh. aduta u Dohi

Glavni grad Katara Doha od danas do 6. oktobra biće dom najboljih atletičara, koji će se boriti za medalje i što bolje plasmane na 17. Svjetskom prvenstvu.

Pezer četvrti u Poljskoj

U poljskom gradu Katovice, danas je održan Međunarodni atletski turnir na kojem je u disciplini bacanje kugle nastupao i predstavnik Bosne i Hercegovine Mesud Pezer.

Pezer nastupio za reprezentacije Evrope protiv SAD-a u Minsku

Bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer nastupio je večeras kao član reprezentacije Evrope na atletskom duelu između reprezentacija Evrope i Sjedinjenih Američkih Država koji se danas i sutra održava u Minsku.

Pezer sedmi u Zagrebu

Najbolji bh. bacač kugle Mesud Pezer osvojio je sedmo mjesto na 69. Memorijalu "Boris Hanžeković" u Zagrebu.

Pezer prvi u Turskoj

U turskom gradu Istanbulu održano je finale Super lige atletskog prvenstva Turske. Za turski atletski klub "Enka" u disciplini bacanje kugle nastupao je Mesud Pezer.

Tuka, Pezer i Kimani propuštaju Ekipno atletsko prvenstvo Evrope

Bosanskohercegovačka atletska reprezentacija, koja će 10. i 11. avgusta u glavnom gradu Sjeverne Makedonije Skoplju učestvovati i na Ekipnom prvenstvu Evrope - Treća liga, nastupiće bez najboljeg srednjeprugaša Amela Tuke te bacača kugle i diska Mesuda Pezera, kao i Lucije Kimani.

Pezer pobijedio svjetskog prvaka na atletskom mitingu u Botropu

U njemačkom gradu Botropu, danas je održan međunarodni atletski miting na kojem je učestvovao i najbolji bh. bacač kugle Mesud Pezer.

Najčitanije