Meteoalarm

Narandžasto upozorenje zbog visoke temperature vazduha

SARAJEVO - Meteoalarm je izdao žuto upozorenje za područje Livna, a za ostali dio zemlje narandžasto, zbog ekstremno visoke temperature vazduha prognozirane za danas.

Narandžasto upozorenje za dijelove BiH

BIJELJINA - Meteoalarm je za danas izdao narandžasto upozorenje za područja Mostara, Trebinja, Višegrada i Foče zbog najavljene izuzetno visoke temperature.

Žuto upozorenje za pojedine dijelove BiH

BANJALUKA - Žuti meteoalarm danas je upaljen za područje Mostara i Sarajeva zbog najavljene visoke dnevne temperature.

Ekstremno visoke temperature, crveni i narandžasti meteoalarm za BiH

BANJALUKA - Crveni meteoalarm sutra će biti upaljen za područja Foče, Višegrada, Trebinja i Mostara zbog ekstremno visoke temperature vazduha koja će biti i do 41 stepen Celzijusov.

Izdato narandžasto upozorenje zbog kiše za veći dio BiH

BIJELJINA - Meteoalarm je izdao narandžasto upozorenje zbog očekivane obilne kiše na većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH (FBiH).

Narandžasto upozorenje za sjever i jug, žuto na ostalim područjima

SARAJEVO - Meteoalarm je izdao narandžasto upozorenje za sjever i jug BiH, a žuto za ostale dijelove, zbog ekstremno visoke dnevne temperature vazduha.

Žuto upozorenje za Banjaluku, Prijedor, Trebinje i Mostar

SARAJEVO - Meteoalarm je izdao žuto upozorenje za Banjaluku, Prijedor, Trebinje i Mostar zbog prognozirane ekstremno visoke temperature vazduha.

Izdato žuto upozorenje zbog jakog vjetra u BiH

SARAJEVO - Meteoalarm izdao je žuto upozorenje za jak vjetar koji se sutra očekuje u zapadnim krajevima BiH.

Žuti alarm zbog vjetra na području Foče i Trebinja

BANJALUKA - Za područja Foče i Trebinja za danas i sutra izdato je žuto upozorenje zbog mjestimično pojačanog vjetra sa udarima jačim od 40 kilometara na čas, objavio je evropski meteorološki servis Meteoalarm.

U Holandiji uključen crveni meteoalarm nakon devet godina

AMSTERDAM - U Holandiji je na snazi crveni meteoalarm zbog najavljenih snježnih padavina i jakog vjetra, a to je prvo vremensko upozorenje izdato poslije devet godina.

Najčitanije