Metju Fild

Čović: Izmjene Izbornog zakona neizostavan dio reformske agende

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović izjavio je danas u Sarajevu da su izmjene Izbornog zakona neizostavan dio reformske agende i pretpostavka vladavine prava, te da kao takve zahtijevaju široku programsku saradnju i podršku u postizbornom periodu.

Đokić sa Fildom: U BiH potrebno nastaviti sa reformama

BANJALUKA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić i ambasador Velike Britanije u BiH Metju Fild konstatovali su danas u Banjaluci da je u BiH potrebno nastaviti sa reformama koje osnažuju vladavinu prava.

Metju Fild za "Nezavisne": Želimo snažnu RS u prosperitetnoj BiH

Ujedinjeno Kraljevstvo ima pozitivan i plodonosan odnos s Republikom Srpskom, a s Vladom RS u samo zadnje dvije godine smo implementirali projekte vrijedne 12 miliona maraka, rekao je Metju Fild, novi ambasador te zemlje u BiH, u svom prvom intervjuu za medij iz RS.

Dodik: Srpska posvećena evropskim integracijama

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je tokom današnjeg razgovora sa britanskim ambasadorom u BiH Metjuom Fildom u Banjaluci da je Srpska ispunila sve obaveze iz Reformske agende i da je veoma posvećena evropskim integracijama.

"Britanija će nastaviti da podržava reformske procese u BiH"

Velika Britanija će nastaviti da podržava reformske procese u BiH, istakao je danas novoimenovani britanski ambasador u BiH Metju Fild na sastanku sa ministrom inostranih poslova BiH Igorom Crnatkom.

Novi ambasador Velike Britanije u BiH Metju Fild

SARAJEVO - Metju Fild /Matthew Field/ imenovan je za novog ambasadora Velike Britanije u BiH, a zvanično će preuzeti funkciju u avgustu ove godine, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Velike Britanije.On će na ovoj poziciji zamijeniti dosadašnjeg ambasadora Edvarda Fergusona.

Najčitanije