Mićo Mićić

Nova ulica za rasterećenje saobraćaja u Bijeljini

​BIJELJINA - Radovi na raščišćavanju terena i uklanjanju željezničke pruge radi izgradnje nove saobraćajnice od nove autobuske stanice do obilaznice oko Bijeljine, u blizini Centra za visoko obrazovanje, odmiču predviđenom dinamikom.

Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

BIJELJINA - Kandidat koalicije 10 političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je u selu Donji Magnojević da će jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put biti nedaleko od Magnojevića.

SDSS u ponedjeljak zvanično počinje kampanju u Bijeljini

BIJELJINA - Stranka demokratske Srpske Semberija /SDSS/ u ponedjeljak, 19. oktobra, ozvaničiće početak kampanje za predstojeće lokalne izbore.

Grad Bijeljina i Agrarni fond zajedno do sveobuhvatne analize zemljišta

BIJELJINA - Grad Bijeljina i Agrarni fond obezbijedili su oko 30.000 konvertibilnih maraka za analizu gotovo 1.000 uzoraka zemljišta na području Semberije, a u sprovođenje ovog projekta biće uključeni i Ministarstvo poljoprivrede Republike Srpske i Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS).

Jujić i Mićić: Poboljšati Zakon o lokalnoj samoupravi

BIJELJINA - Iskustva grada Bijeljina u primjeni Zakona o lokalnoj samoupravi, odredbe koje bi se mogle poboljšati u ovom zakonu, epidemiološka situacija pred predstojeće lokalne izbore, neke su od tema o kojima su razgovarali gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predsjednik gradske Skupštine Aleksandar Đurđević s ministrom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senkom Jujić.

Jujićeva sa Mićićem: Bijeljina može poslužiti kao primjer

BIJELJINA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić rekla je da je danas sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem razgovarala o primjeni Zakona o lokalnoj samoupravi, o iskustvima gradske vlasti u primjeni Zakona i, eventualno, idejama za popravljanje određenih stavki.

Džudisti Pantera šampionski

Zbog izuzetnog rezultata - deset šampionskih medalja u seniorskoj konkurenciji, 11 srebrnih i 13 bronzanih, osvojenih na prvenstvu Republike Srpske u džudou, koje je 3. oktobra održano u Laktašima, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za upravu i takmičare DžK Panteri.

Još sedamdesetoro djece obuhvaćeno predškolskim programom u Bijeljini

BIJELJINA - U okviru projekta "Vrtić je i moje pravo" održan je okrugli sto "Značaj ranog učenja i društvena inkluzija" koji je Gradska uprava Bijeljina realizovala u saradnji sa Dječijim vrtićem "Čika Jova Zmaj", Udruženjem građana za promociju obrazovanja Roma „Otaharin“ i Udruženjem "Porodični krug". Cilj projekta je povećanje obuhvata djece predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem na području Bijeljine, uključivanjem djece iz ranjivih grupa stanovništva.

Mićić: Tražimo način za izvoz mesa

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je da Gradska uprava zajedno sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara traži način za izvoz mesa u Tursku i druge države s obzirom da je plasman poljoprivrednih proizvoda, naročito tovnih grla, veoma otežan zbog epidemije virusa korona.

Posthumna odlikovanja za 18 boraca

BIJELJINA - Izaslanik predsjednice Republike Srpske Slobodan Župljanin i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručili su danas 18 posthumnih odlikovanja porodicama poginulih i nestalih boraca iz Bijeljine, Pelagićeva, Brčkog, Lopara i Ugljevika, dok je jedno odlikovanje dodijeljeno Radivoju Maksimoviću iz Lopara, borcu prve kategorije i ratnom vojnom invalidu.

Najčitanije