Mićo Mićić

"Inicijativa da ulica ili ustanova u Bijeljini ponese ime Miće Mićića"

BIJELJINA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je danas inicijativu da neka od ustanova ili ulica u Bijeljini nosi ime Miće Mićića, dugogodišnjeg gradonačelnika koji je preminuo prošle godine.

Dodik položio cvijeće na grobove Mićića i Bobara

BIJELJINA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik položio je danas cvijeće na grobove preminulih gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i bivšeg poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Gavrila Bobara.

Uz počasnu paljbu sahranjen Mićo Mićić

BIJELJINA - Bivši gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sahranjen je danas na gradskom groblju u Pučilama uz počasnu paljbu

Danas komemoracija i sahrana Miće Mićića

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić biće danas sahranjen na groblju u Pučilama.

Čubrilović: Mićić dužnosti obavljao uspješno i profesionalno

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je telegram saučešća gradu Bijeljina i porodici preminulog gradonačelnika Miće Mićića, navodeći da će on ostati upamćen kao čovjek koji je sve svoje dužnosti obavljao profesionalno i uspješno.

Zdravstveno stanje Miće Mićića veoma teško

BANJALUKA - Zdravstveno stanje gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića je veoma teško i svaka prognoza je neizvjesna, rekao je načelnik Klinike intenzivne medicine za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Peđa Kovačević.

UKC RS: Neizvjesne prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem Miće Mićića

BANJALUKA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić priključen je na invazivnu mehaničku ventilaciju i sve prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Mićo Mićić na respiratoru

BANJALUKA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je pozitivan na virus korona i nalazi se na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja priključen je na invazivnu mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, potvrđeno je Srni u UKC-u.

Petrović osvojio 47,5, Mićić 40,5 odsto glasova

SARAJEVO - Kandidat SDS-PDP za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović osvojio je 23.530 glasova ili 47,54 odsto, a kandidat "Zajedno za Semberiju i Srpsku" Mićo Mićić 20.080 glasova ili 40,57 odsto, podaci su Centralne izborne komisije nakon obrađenih 99,4 odsto biračkih mjesta.

Ćorić: Gradonačelnik iz SDS-a, skupštinska većina iz koalicije uz SNSD

BIJELJINA - Na osnovu 80 odsto obrađenih glasova, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović osvojio je 47,54 odsto glasova, a kandidat SDS Semberije Mićo Mićić 40,06 odsto glasova, rekao je nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Najčitanije