Mićo Mićić

SDS Semberija: Podrška medicinskom sektoru, primjenjivati mjere

BIJELJINA - Odbor za zdravstvo Stranke demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić daje punu podršku ljekarima, medicinskim sestrama, tehničkom osoblju, vozačima i svom drugom osoblju koje se nesebično i profesionalno bori protiv virusa kovid-19, poručeno je nakon današnje sjednice ovog Odbora.

SDS Semberija: Puna podrška medicinskom sektoru

BIJELJINA - Odbor za zdravstvo Stranke demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić daje punu podršku ljekarima, medicinskim sestrama, tehničkom osoblju, vozačima i drugom osoblju koje se nesebično i profesionalno bori protiv virusa COVID-19, poručeno je nakon današnje sjednice ovog odbora.

Novi načelnici stupili na dužnost

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predsjednik gradske Skupštine Aleksandar Đurđević održali su radni sastanak sa načelnicima odjeljenja, koji su 29. jula, na 38. sjednici Skupštine Grada, imenovani na dužnost, i tom prilikom im poželjeli dobrodošlicu u Gradsku kuću.

Na dan Slave Grada Bijeljina otkrivene biste četiri srpska velikana

BIJELJINA - U okviru obilježavanja krsne slave Grada Bijeljina - Svetog Pantelejmona, danas su u Gradskom parku otkrivene biste četvorice srpskih velikana – Nikole Tesle, Ive Andrića, Jovana Dučića i Mihajla Pupina.

Mićić: Sveti Pantelejmon neka nam bude duhovni vođa

Služenjem liturgije u Crkvi Svetog Pantelejmona, lomljenjem slavskog kolača u zgradi Gradske uprave i polaganjem vijenaca na spomenik poginulim borcima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, u Bijeljini je u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama obilježeno Pantelino – krsna slava Grada Bijeljina.

"Počašćen sam što sam kum, Bijeljina je grad s najviše perspektive"

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio da je da je počašćen što je kum slave Bijeljine - Svetog Pantelejmona i da je ovaj grad s najviše perspektive u Republici Srpskoj.

Završeno obilježavanje slave grada Bijeljina

BIJELJINA - Polaganjem vijenaca na spomenik srpskim borcima poginulim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu u centru Bijeljine, završeno je obilježavanje krsne slave grada - Svetog Pantelejmona.

Izabrano rukovodstvo Aktiva mladih SDSS-a Mićo Mićić

BIJELJINA - Olga Tmušić izabrana je danas za predsjednika Aktiva mladih Stranke demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić.

Na insistiranje Mićića još jedan priključak na auto-put iz Semberije

BIJELJINA - Vozači iz zapadnog dijela Semberije moći će direktno da se uključe na auto-put Beograd-Banjaluka preko petlje koja će biti izgrađena na dijelu ove saobraćajnice između Brčkog i Bijeljine dogovoreno je na sastanku srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem, kojem je prisustvovao i direktor JP "Auto-putevi Republike Srpske" Dušan Topić. Riječ je o dijelu Semberije koji obuhvata mjesne zajednice Vršani, Bukovicu, Magnojević i Dragaljevac.

Sastanak Dodika i Mićića u Bijeljini

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastao se danas u Bijeljini sa gradonačelnikom Mićom Mićićem.

Najčitanije