Miša Janketić

Sin Miše Janketića u kritičnom stanju na VMA

Sin proslavljene glumačke legende Mihaila Miše Janketića, Radomir Janketić, završio je na Odjeljenju toksikologije na Vojnoj Medicinskoj Akademiji.

Marko Janketić odigrao predstavu nekoliko sati nakon očeve smrti

Glumac Marko Janketić izgubio je juče oca, velikog glumca Mihaila Mišu Janketića, ali uprkos tome, nije želio da otkaže predstavu, već je izašao na pozornicu i odigrao je samo za njega.

Miša Janketić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

BEOGRAD - Dramski umjetnik Mihailo Miša Janketić biće sahranjen u subotu, 18. maja, u 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište.

Dodik: Miša Janketić ostavio neizbrisiv trag u srpskom glumištu

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad uputio je telegram saučešća porodici preminulog glumca Mihaila Miše Janketića.

"Otišao je veliki profesionalac i uzor mnogima"

BEOGRAD - Otišao je jedan od najznačajunijih jugoslovenskih i srpskih glumaca, veliki profesionalac, umjetnički uzor mnogima, složili su se Milan Vlajčić, Gorčin Stojanović i Vojislav Brajović na vijest o smrti barda srpskog glumišta Mihaila Miše Janketića.

Vučić: Napustio nas je veliki čovek i umetnik

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća porodici Janketić, povodom smrti Mihaila Miše Janketića u kome je naveo da nas je napustio veliki čovjek i umjetnik.

Preminuo Miša Janketić

U Beogradu je danas u 80. godini preminuo jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić, saopštila je njegova matična kuća, beogradsko Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Najčitanije