Mišin Han

Počela obnova društvenog doma u Mišinom hanu

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Mišin han danas je počela obnova društvenog doma, u čiju temeljnu sanaciju će biti uloženo oko 175.000 KM iz gradskog budžeta.

Sanirana kompletna stolarija na objektu osnovne škole u Mišinom Hanu

Stolarija na objektu područne Osnovne škole "Milutin Bojić" u Mišinom Hanu kompletno je obnovljena, potvrdio je Duško Petrović, direktor ove škole.

Voda stiže u Mišin Han

BANJALUKA - Gradska uprava će iduće sedmice raspisati javnu nabavku za gradnju vodovoda za zaseoke Lipovac i Radinjača u Mišinom Hanu, u vrijednosti od 100.000 KM, potvrđeno je u Odjeljenju za komunalne poslove.

Đaci konačno u toplim učionicama u Mišinom Hanu

BANJALUKA - Stolarija na objektu područne Osnovne škole "Milutin Bojić" u Mišinom Hanu, koja je bila oštećena ljetos u olujnom nevremenu, zamijenjena je i djeca ponovo idu u školu.

Djeca iz Mišinog Hana neće ići u školu dok ne bude sanirana

BANJALUKA - Osnovci koji pohađaju područnu školu "Milutin Bojić" u Mišinom Hanu neće pohađati nastavu dok škola ne bude sanirana i dok djeca ne budu imala osnovne uslove za izvođenje nastave, istakli su roditelji djece koja idu u ovu školu.

Saobraćajna nezgoda kod Mišinog Hana

BANJALUKA/PRIJEDOR - Na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u blizini Mišinog Hana došlo je do saobraćajne nezgode, a podataka o povrijeđenim licima još uvijek nema.

Dodik i Radojičić u Mišinom Hanu: Domaćinstvima 2.000 i 3.000 KM za štetu

BANJALUKA - Za nastalu štetu od nevremena svi oštećeni će dobiti od 2.000 do 3.000 KM, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS, tokom današnje posjete Mišinom Hanu, kod Banjaluke, koji je najviše stradao u subotnjem nevremenu.

Dvojica Banjalučana osumnjičena za krađu 5.000 KM iz župnog stana

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, identifikovali i ispitali D.J.(26) i D.D.(29) iz Banjaluke osumnjičene da su ukrali 5.000 KM iz župnog stana u blizini vjerskog objekta u mjestu Mišin Han.

Najčitanije