MiG

Vozila s vojskom i opremom izašla iz kasarne u Kraljevu, MIG nadletio Novi Pazar

NOVI PAZAR - Jedan MIG 29 nadletio je danas Novi Pazar u pravcu Kopnene zone bezbjednosti, a mediji javljaju da su iz vojne kasarne u Kraljevu izašla vozila s ljudstvom i opremom.

Bjelorusija: Isporuka "MIG-ova" Srbiji početkom 2021.

MINSK - Predsjednik Državnog vojno-industrijskog komiteta Bjelorusije Roman Golovčenko rekao je da će Bjelorusija početkom 2021. godine predati Srbiji modernizovane avione ''MIG 29'', prenosi bjeloruska novinska agencija BELTA.

"Migovi" u niskom letu nadlijeću Niš

NIŠ -- U Nišu se danas, povodom Dana pobjede na fašizmom u Drugom svjetskom ratu, održava vojno-policijska parada "Odbrana slobode".

Srušio se kubanski MIG-23

HAVANA - Srušio se avion MIG-23 Ratnog vazduhoplovstva Kube, navodi meksički portal "Milenio".

Srbija dobila četiri MIG-a od Bjelorusije

BEOGRAD - Delegacija Ministarstva odbrane i Ratnog vazduhoplovstva Vojske Srbije, koju je predvodio ministar odbrane Aleksandar Vulin, prisustvovala je u 558. vazduhoplovnom zavodu u Baranoviču primopredaji četiri bjeloruska MIG-29.

Mađari prodaju sve lovce MIG-29, cijena "sitnica"

BUDIMPEŠTA - Ministarstvo odbrane Mađarske odlučilo je da aukcijski proda sve svoje lovce MiG-29.

Pogled na srpske MIG-ove sa Putinovog prozora

Putinov avion iznad Beograda pratili su lovci MIG 29, koje je ranije Rusija isporučila Srbiji u okviru vojno-tehničke saradnje.

Bugarski parlament odobrio kupovinu američkih aviona

SOFIJA - Bugarski parlament odobrio je danas plan vlade da pokrene pregovore o sporazumu sa SAD o kupovini osam novih borbenih aviona F-16, čime bi zamijenila ruske Migove 29 i time vazdušne snage prilagodile NATO standardima.

Slovaci nabavljaju američke F-16, ruski MiG-ovi odlaze u istoriju

BRATISLAVA - Slovačka će kupiti američke avione F-16 kako bi što prije zamijenila ruske MiG-ove 29 i tako se dodatno odmakla od Rusije.

Na aerodrom Batajnica sletio šesti Mig

BEOGRAD - Šesti ruski lovac Mig-29, koji je prošao generalni remont u Rusiji, sletio je danas na vojni aerodrom Batajnica, prenio je Sputnjik.

Najčitanije