Microsoft

Microsoft poziva kompanije da prestanu da koriste Internet Explorer

​Microsoft je svjestan da postoji veliki broj organizacija koje koriste starije verzije Windows-a, kao i Internet Explorer koji je inkorporiran u njih. Međutim, kako je to već davno prevaziđen browser, kompanija moli korisnike da se otarase starih navika i da pređu na moderan pregledač.

Microsoft objavio Office 365 u Mac App Store-u

Microsoft je konačno objavio Office aplikacije u Mac App Store-u.

Microsoft testira razdvajanje Search polja i Cortane u Windowsu

Microsoft je pokušao da Cortanu implementira u mnoge servise i aplikacije, kao što je Windows gdje se digitalni asistent može naći u polju za pretragu.

Microsoft predstavlja novu 4K kameru za Xbox

Microsoft već duže vrijeme nije predstavio neku svoju web kameru, ali izvori koji su razgovarali sa Pol Turotom (važi za dobrog poznavaoca prilika u kompaniji) tvrde da će se na tržište web kamera vratiti tokom 2019. godine.

Nove Microsoftove veb kamere podržavaju Xbox One?

Microsoft dugo nije bio prisutan na tržištu veb kamera, ali bi se kompanija mogla vratiti u velikom stilu i to sa poprilično modernim hardverom.

Microsoft izbacuje dvije nove konzole za gejmere

Microsoft radi na paru sljedeće generacije Xbox konzola pod imenom Anaconda i Lockhart.

Microsoft lider, prvi put ove decenije

Tržišna vrijednost Microsofta premašila je vrijednost Appla prvi put u ovoj deceniji.

Microsoft redizajnirao ikonice za Office

Microsoftove Office ikonice na Windowsu i vebu su u najvećem dijelu do sada bile konzervativne i funkcionalne. Kompanija sada predstavlja redizajnirane ikonice za Office koje će na aplikacije i veb stići u narednim mjesecima, a na prvi pogled redizajn je prilično zanimljiv.

Microsoft OneDrive ima nove funkcije

Microsoft je objavio informacije o nekima od najbitnijih i najzanimljivijih funkcija koje stižu u OneDrive za Android i iOS.

Microsoftov patent ukazuje na tanji Type Cover za Surface Pro

Prijava za patent, koju je podnio Microsoft kod World Intellectual Property Organization (WIPO), mogla bi voditi ka tanjim Type Cover dodacima za buduće Surface Pro modele.

Najčitanije