Migranti

Na Palama pronađeno šest ilegalnih migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo pronašli su na Palama šest ilegalnih migranata, a provjerama je utvrđeno da je riječ o licima iz Pakistana.

Hrvatska policija privela migrante zbog krađe autobusa

ZAGREB - Hrvatska policija privela je danas dvojicu migranata iz Sirije zbog krađe autobusa.

Mektić: Smanjio se broj ilegalnih migranata, trenutno ih ima oko 2.000

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da se "drastično smanjio" broj ilegalnih migranata koji trenutno borave u BiH i da ih je sada između 1.500 i 2.000.

Ministarstvo bezbjednosti nije izvršilo zadatke u vezi migrantske krize

SARAJEVO - Ministarstvo bezbjednosti BiH ni nakon mjesec nije izvršilo zaduženje koje mu je dao Savjet ministara u vezi sa formiranjem ekspertskog tima za pravljenje studije procjene efekta izmjena i dopuna Zakona o azilu i Zakona o strancima BiH, iako je zadati rok bio deset dana.

Na Palama pronađeno 14 ilegalnih migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočnog Sarajeva pronašla je na području Pala u dvije odvojene grupe 14 ilegalnih migranata, za koje je provjerama utvrđeno da su iz Pakistana.

Pronađeno osam Pakistanaca

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice Šekovići otkrili su osam lica iz Pakistana za koja se sumnja da su ilegalno ušla na područje opštine Šekovići, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Na području PU Bijeljina od juna pronađena 1.263 migranta

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina od početka juna do danas pronađena su 1.263 migranta koja su predata Graničnoj policiji i Terenskoj kancelariji za strance, rekao je načelnik ove uprave Žarko Ćosić.

Policija traga za petogodišnjom Sirijkom razdvojenom od oca

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Davor Božinović izvijestio je kako će hrvatska policija danas obaviti informativni razgovor sa izbjeglim Sirijcem, koji je već desetak dana razdvojen od svoje petogodišnje kćerke navodno zbog policijske intervencije.

Privedena dva migranta nakon pronalaska oružja u Sarajevu

SARAJEVO - Službenici Druge policijske uprave MUP-a KS sinoć su vršili kontrolu migranta na području opštine Centar. Tokom legitimisanja dvije osobe su se pokušale udaljiti, nakon čega su ih policijski službenici priveli.

Policija otkrila četiri državljanina iz Irana

NOVI GRAD - Policija u Novom Gradu otkrila je četiri strana državljanina koja su ilegalo ušla na teritoriju ove opštine, saznaje Srna nezvanično u policiji.

Najčitanije