Migranti

U hotelu pronađeno tijelo migranta

​Tijelo muškarca pronađeno je u hotelu "Rudar" u Tuzli, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Privrednik iz Cazina najavio potpunu blokadu "Bire"

Amir Murić iz Cazina, vlasnik firme "Ald-Murić", najavio je da će u srijedu 24. aprila blokirati sve ulaze u "Biru" gdje se trenutno nalazi prihvatni migrantski centar.

U prva tri mjeseca otkriveno 12 migranata

ZVORNIK - Na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik u prva tri mjeseca ove godine u blizini graničnog pojasa evidentirano je 12 migranata, od kojih je u januaru zatečeno pet, a u martu sedam, rekao je danas načelnik ove uprave Goran Abazović.

Za tri mjeseca evidentiran 291 migrant

GRADIŠKA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Gradiška u prva tri mjeseca ove godine evidentiran je 291 migrant, izjavio je danas načelnik Uprave Bojan Škorić.

Uhapšeno devet lica zbog krijumčarenja migranata

SARAJEVO - Na području Bijeljine, Brčkog i Donjih Žabara uhapšeno je devet osumnjičenih za krijumčarenje migranata, oduzeta su četiri automobila i određena količina droge i municije, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

Pronađeno 11 migranata u protekla 24 časa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa pronađeno je 11 ilegalnih migranata, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Tramp: Poslaćemo ilegalne migrante u "gradove utočišta"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp napisao je danas na Twitteru da njegov prijedlog da se migranti pošalju u tzv."gradove utočišta" počinje da se primjenjuje.

Neredi u migrantskom kvartu u Danskoj, provedene 23 osobe

KOPENHAGEN - Danska policija priivela je 23 osobe zbog nasilja, pošto je krajnje desničarski provokator bacio kopiju Kurana u vazduh u migrantskom kvartu u Kopenhagenu

Pronađeno 17 migranata u posljednja 24 časa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa pronađeno je 17 ilegalnih migranta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Mine prijete migrantima

BIHAĆ - Migranti koji s područja Unsko-sanskog kantona pokušavaju preći državnu granicu s Republikom Hrvatskom i dokopati se Evropske unije suočavaju se s mnogobrojnim opasnostima, a jedna od njih su i brojna minska polja zaostala iz proteklog rata.

Najčitanije