Mihael Šumaher

Bivši šef Ferrarija: Prošle sedmice sam bio kod Šumahera

Žan Tot, jedan od čelnih ljudi Formule 1 i bivši šef Ferrarija u vrijeme kad je Mihael Šumaher vozio za talijansku ekipu, uoči Velike nagrade Mađarske priznao je da je nedavno vidio slavnog njemačkog vozača i novinarima je otkrio zdravstveno stanje za mnoge najvećeg svih vremena.

Marka: Felps najbolji u 21. vijeku, Đoković na 11. mjestu

MADRID - Čuveni američki plivač Majkl Felps izabran je za najboljeg sportistu planete u 21. vijeku u anketi uglednog španskog lista Marka.

Oglasili se Šumaherovi ljekari

Naredni korak u liječenju je operacija.

Da li je Šumaher predvidio nesreću: "Svašta može da mi se dogodi"

Mihael Šumaher, sedmostruki šampion Formule jedan, doživio je 29. decembra 2013. godine tešku nesreću kada je povrijedio glavu dok se u skijalištu Meribel u Francuskoj skijao van označene staze.

Šumaherova supruga objavom zainteresovala njegove fanove

U nedjelju se navršava tačno 6 godina od teške nesreće koju je na skijanju u Francuskoj imao legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher.

Bivši menadžer Mihaela Šumahera: Korina skriva istinu

Bivši menadžer vozača Formule 1 Mihaela Šumahera Vili Veber tvrdi da Šumaherova supruga Korinna skriva istinu o zdravstvenom stanju legende automobilističkog sporta, piše Daily Mail.

Mik Šumaher: Fetel je meni što je njemu bio moj otac

"Jako ga poštujem. Mnogo pričamo o automobilizmu. Pokušavam dobiti njegove savjete pa ih zatim iskoristiti na treningu. U sportu je puno duže od mene pa mi svaka rasprava pomaže", opisao je Mik Šumaher (20) odnos sa Sebastijanom Fetelom (32).

Mihael Šumaher konačno budan nakon liječenja matičnim ćelijama

Mihael Šumaher je, kako se navodi, pri svijesti, nakon što je podvrgnut liječenju matičnim ćelijama u Parizu.

Bolnica ne želi da komentariše da li je primila Šumahera na liječenje

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je danas da komentariše navode o prijemu na liječenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

Šumaher primljen u bolnicu u Parizu na tajno liječenje

Sedmostruki prvak Formule 1 Mihael Šumaher primljen je na liječenje u jednu bolnicu u Parizu, piše francuski list "Parizijen".

Najčitanije