Mihael Šumaher

Šumaherova supruga objavom zainteresovala njegove fanove

U nedjelju se navršava tačno 6 godina od teške nesreće koju je na skijanju u Francuskoj imao legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher.

Bivši menadžer Mihaela Šumahera: Korina skriva istinu

Bivši menadžer vozača Formule 1 Mihaela Šumahera Vili Veber tvrdi da Šumaherova supruga Korinna skriva istinu o zdravstvenom stanju legende automobilističkog sporta, piše Daily Mail.

Mik Šumaher: Fetel je meni što je njemu bio moj otac

"Jako ga poštujem. Mnogo pričamo o automobilizmu. Pokušavam dobiti njegove savjete pa ih zatim iskoristiti na treningu. U sportu je puno duže od mene pa mi svaka rasprava pomaže", opisao je Mik Šumaher (20) odnos sa Sebastijanom Fetelom (32).

Mihael Šumaher konačno budan nakon liječenja matičnim ćelijama

Mihael Šumaher je, kako se navodi, pri svijesti, nakon što je podvrgnut liječenju matičnim ćelijama u Parizu.

Bolnica ne želi da komentariše da li je primila Šumahera na liječenje

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je danas da komentariše navode o prijemu na liječenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

Šumaher primljen u bolnicu u Parizu na tajno liječenje

Sedmostruki prvak Formule 1 Mihael Šumaher primljen je na liječenje u jednu bolnicu u Parizu, piše francuski list "Parizijen".

"Šumaherov oporavak napreduje, stalno gleda trke"

Oporavak Mihaela Šumahera napreduje i on uživa dok na TV-u gleda trke Formule 1, otkrio je Žan Tot, bivši šef tima Ferrari za koji je Nijemac nastupao.

Luis Hamilton sustiže rekord koji drži Mihael Šumaher

Britanskom vozaču Formule 1 Luisu Hamiltonu nedostaje još 12 pobjeda da dostigne rekord legendarnog Mihaela Šumahera koji se odnosi na broj pobjeda.

Eklston o Šumaheru: Odgovoriće na pitanja kada ozdravi

Nekadašnj prvi čovjek Formule 1 Berni Eklston je u dokumentarnom filmu o Majklu Šumaheru govorio o zdravstvenom stanju sedmostrukog svjetskog prvaka.

Kamere ušle u Šumaherovu kuću poslije pet godina

Porodica legendarnog Mihaela Šumahera je dozvolila kamerama da uđu u njihovu porodičnu kuću prvi put od nesreće koja je umalo koštala života slavnog vozača F1.

Najčitanije