Mihajlo Čeprkalo

Čeprkalo i Muratović doplivali do bh. rekorda

Bh. plivači Mihajlo Čeprkalo i Emir Muratović oborili su bh. rekorde i isplivali B olimpijske norme šestog dana takmičenja u plivanju na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Gvangžuu.

Kajtazova 22. na SP, Čeprkalo 47.

Bh. plivačica Amina Kajtaz zauzela je 22. mjesto na 100 metara delfin na Svjetskom prvenstvu u Gvanžuu, a polufinale joj je izmaklo za 49 stotinki.

Cvijanovićeva odobrila Čeprkalu 20.000 KM

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odobrila je iz budžeta 20.000 KM plivaču Mihajlu Čeprkalu iz Banjaluke, kao podršku za učešće na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i za pripreme za Olimpijske igre u Tokiju.

Čeprkalo nezadovoljan podrškom Ministarstva: 5.000 KM za pripreme poniženje

​Bh. plivač Mihajlo Čeprkalo nezadovoljan je podrškom Ministarstva porodice, omladine i sporta RS, a iz Ministarstva ističu da je on imao podršku i da je ima, te da je u proteklih šest godina dobio 25.000 KM.

Čeprkalo rekordima do norme za Svjetsko prvenstvo

Plivač banjalučkog "22. aprila" Mihajlo Čeprkalo isplivao je normu za Svjetsko prvenstvo i B normu za Olimpijske igre u Tokiju.

Stipendije za 14 sportista iz BiH

Olimpijski komitet BiH je putem programa Olimpijske solidarnosti "Olimpijske stipendije" obezbijedio 14 stipendija za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Pri­je­mi za Če­prka­la i KKI Vrbas

BANJALUKA - Gra­do­na­čel­nik Ba­nja­lu­ke Igor Ra­do­ji­čić or­ga­ni­zo­vao je danas pri­je­me za pli­va­ča Mi­haj­la Če­prka­la i Ko­šar­ka­ški klub in­va­li­da Vrbas.

Bh. plivači osvojili osam medalja na Balkanskom prvenstvu

Bh. plivači su napravili odličan rezultat na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Sofiji, gdje su tokom prva tri dijela takmičenja osvojili tri zlatne medalje, dva srebra i tri bronze.

Deset rekorda Čeprkala, Mešetoviću B norma za SP

Plivači banjalučkih klubova "22. april" i "Olymp" bili su uspješni na Zimskom prvenstvu BiH u Sarajevu koje je održano proteklog vikenda.

Najčitanije