Mijo Krešić

U Iranu i Iraku nema vojnika iz BiH

SARAJEVO - Zbog tenzija između Irana i SAD, nakon ubistva generala Kasema Sulejmanija, NATO je privremeno suspendovao svoju misiju.

Krešić: Bivši pripadnici ID-a ne mogu biti smješteni u Salakovac

MOSTAR - Zamjenik ministra bezbjednosti Bosne i Hercegovine Mijo Krešić odbacio je mogućnost da se u Readmisijski centar Salakovac kod Mostara po povratku iz Sirije i Iraka smjeste državljani BiH koji su se borili na strani terorističke organizacije Islamska država.

Krešić nakon saslušanja o aferi "selefije": Ovo su budalaštine

SARAJEVO - Mijo Krešić, zamjenik ministra bezbjednosti BiH, rekao je danas nakon saslušanja u Tužilaštvu BiH zbog afere "selefije" da ostaje pri stavovima koje je već iznio u javnosti.

Krešić: Gluposti da sam učestvovao u akciji obavještajne službe Hrvatske

SARAJEVO - Zamjenik ministra bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Mijo Krešić izjavio je da su gluposti i nebuloze da je učestvovao u navodnoj akciji obavještajne službe iz Hratske o naoružavanju selefija u BiH.

Krešić: Oktobar rekordan, ušlo 5.000 ilegalnih migranata

SARAJEVO - Zamjenik ministra bezbjednosti BiH Mijo Krešić izjavio je da je u BiH od početka godine ušlo 22.000 ilegalnih migranata, navodeći da se njihov broj konstantno povećava, te da je rekordan bio oktobar kada je registrovano 5.000.

"Migrantska kriza nije ni blizu kraja"

SARAJEVO - Zamjenik ministra bezbjednosti BiH Mijo Krešić izjavio je danas u Sarajevu da migrantska kriza u BiH nije ni blizu kraja, te da je BiH već postala žarište ilegalnih migranata.

Krešić: 4.500 migranata u BiH bez ikakve kontrole

SARAJEVO - Zamjenik ministra bezbjednosti BiH Mijo Krešić smatra da inertan odnos BiH u vezi sa ilegalnim migracijama dovodi do povećanja broja migranata, posebno u Unsko-sanskom kantonu, što će prirodno stvoriti migrantske centre u BiH.

Krešić: Migranti bi ponovo silom mogli pokušati preći granicu

SARAJEVO - Zamjenik ministra bezbjednosti BiH Mijo Krešić upozorio je da se u narednom periodu može očekivati da migranti ponovo pokušaju silom preći granicu BiH i Hrvatske, kao prije dva dana, te istakao da vlasti u BiH moraju preduzeti adekvatne korake na rješavanju migrantske krize, budući da su do sad bile veoma inertne.

Mektićev zamjenik Mijo Krešić: Ako je OBA djelovala nezakonito, menadžment da odgovara

SARAJEVO - Zamjenik ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Mijo Krešić traži da se što prije utvrde činjenice i okolnosti u vezi sa slučajem koji je objavio hrvatski nedjeljnik "Nacional", a prema čijim navodima Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA) BiH prisluškuje hrvatske zvaničnike u BiH i Hrvatskoj.

Najčitanije