Mik Šumaher

Mik Šumaher rezervni vozač Ferarija

Njemački vozač Mik Šumaher biće sljedeće sezone rezervni vozač Ferarija.

Mik Šumaher: Fetel je meni što je njemu bio moj otac

"Jako ga poštujem. Mnogo pričamo o automobilizmu. Pokušavam dobiti njegove savjete pa ih zatim iskoristiti na treningu. U sportu je puno duže od mene pa mi svaka rasprava pomaže", opisao je Mik Šumaher (20) odnos sa Sebastijanom Fetelom (32).

Prezime Šumaher opet u Ferrariju

Mik Šumaher, sin legendarnog Mihaela Šumahera, debitovao je u bolidu Ferrarija.

Mik Šumaher u bolidu Formule 1

Najnovija vijest iz svijeta Formule 1 jeste da će Mik Šumaher, sin sedmostrukog šampiona svijeta Mihaela Šumahera, učestvovati na sezonskom testu u Bahreinu nakon predstojećeg trkačkog vikenda.

Šumaher: Poređenje sa ocem nije pritisak, cilj je biti kao najbolji

Njemački vozač Mik Šumaher počastvovan je što ga porede sa ocem Mihaelom koji je rekorder po broju titula u Formuli 1, ali ne osjeća nikakav pritisak zbog toga.

Alonso Šumaherovom sinu: Prvo nauči hodati

"Sretan sam što sam sin najvećeg vozača svih vremena. Divim mu se. No ponekad je teško slijediti njegove korake. Biti njegov sin ima dobre i loše strane", rekao je Mik Šumaher o tome kako je biti sin slavnog Mihaela.

Mik Šumaher: Nekad je teško biti sin legende

Sin legendarnog Mihaela, Mik Šumaher se najprije priključio Ferrarijevoj akademiji, a ubrzo je potvrđen kao test-vozač ekipe iz Maranela u idućoj sezoni.

Šumaherov sin potpisao za Ferrari

Mik Šumaher, sin rekordnog šampiona u Formuli 1 Mihaela Šumahera, dobio je ugovor za omladinsku akademiju vozač Ferrarija.

Šumaherov sin postao član Ferrarijeve akademije

Mik Šumaher, sin legendarnog Mihaela, postao je član Ferrarijeve akademije.

Šumaher junior nadmašio slavnog oca

Prvi korak u dostizanju slavnog oca je napravljen - Mik Šumaher osigurao je titulu u Evropskom prvenstvu Formuli 3 i na taj način stigao do najvećeg uspjeha u svojoj kratkoj karijeri.

Šumaher očevim stopama: Cilj mi je da budem najbolji

Sin legendarnog Mihaela Šumahera, Mik Šumaher izjavio je kako želi da se nađe u vrhu svog sporta i da je sada i spreman za tako nešto.

Najčitanije