Mik Džeger

Ko je 44 godine mlađa djevojka Mika Džegera

Melani Hemrik (34) u vezi je sa Mikom Džegerom (78), od 2014. godine, a dvije godine kasnije dospjela je u centar pažnje kada mu je postala majka njegovog osmog djeteta, sina Deveroa.

Mik Džeger u društvu 44 godine mlađe djevojke

Frontmen grupe Rolling Stones Mik Džeger (78) i njegova djevojka bivša, balerina Melani Hemrik (34) uslikani su kako zajedno uživaju na plažama Majamija.

Robot Spot pleše kao Džeger

Kompanija Boston Robotiks stvorila je robota psa koji pleše kao jedan od najpopularnijih rokenrol pjevača.

Mika Džegera niko nije prepoznao: "Okreni se, pije pivo iza tebe"

Mik Džeger svratio je u jedan bar tokom aktuelne turneje benda po Americi i, nekako, nije ga prepoznala nijedna osoba.

Mik Džeger o novoj pjesmi: Oslobađanje uma i sputane energije

Jedan od najznačajnijih rok muzičara svih vremena Mik Džeger je prije nekoliko dana objavio novu pjesmu pod nazivom "Eazy Sleazy" a danas je tim povom Radio 202 objavio ekskluzivan intervju sa ovom neumornom muzičkom legendom.

Mik Džeger ponovo na filmskom platnu

​Bez obzira da li se nastupa pred arenom prepunom desetina hiljada obožavalaca ili glumi u filmu, Mik Džeger kaže da je iskustvo u suštini isto, on i dalje nastupa.

Nova uloga Mika Džegera

Bez obzira da li se nastupa pred arenom prepunom desetina hiljada obožavalaca ili glumi u filmu, Mik Džeger kaže da je iskustvo u suštini isto, on i dalje nastupa.

Mik Džeger uspješno operisan, nastavak turneje u julu

NJUJORK - Frontmen rok grupe "Rolingstons", 75. godišnji Mik Džeger, operisan je u Njujorku i oporavlja se "u dobrom zdravstvenom stanju", navodi se danas u izvještaju muzičkog časopisa Billbord.

Otkazali čak 17 koncerata: Operisan pjevač

Frontmen grupe The Rolling Stones, Mik Džeger, uspješno je operisan poslije "drame" oko zdravstvenog problema.

Mik Džeger ide na operaciju srčanog zaliska

Frontmen čuvene rok grupe "Rolingstons" Mik Džeger ove nedjelje ide na operaciju zamjene srčanog zaliska, objavio je danas sajt "Dradž Riport" citirajući anonimni izvor.

Najčitanije