Milan

Novitović: Šatorski karantin na Rači ispunjava standarde SZO

BIJELJINA - Direktor Republičke uprave civilne zaštite Milan Novitović rekao je Srni da je šatorski karantin prema graničnom prelazu Rača trenutno predviđen za smještaj lica pod nadzorom koja uđu u zemlju na prelazima Rača, Pavlovića most, Šepak, Karakaj, Bratunac i Skelani, te da ispunjava standarde Svjetske zdravstvene organizacije.

Severina: Milan je lagao, ne živi sa ženom s kojom ima djecu

Rat između Severine i Milana Popovića još uvijek ne jenjava.

Milan promijenio grb - razlog oduševio

Fudbalski klub Milan prmijenio je grb - razlog virus korona.

Milanu Kneževiću potvrđena kazna od četiri mjeseca kućnog zatvora

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je da je Viši sud u Podgorici potvrdio presudu Osnovnog suda poslanicima tog opozicionog saveza da su u februaru 2017. godine verbalno i fizički napali poslanike Demokratske partije socijalista u holu Skupštine Crne Gore.

Tegeltija: Pandemija će uticati i na pravosuđe

SARAJEVO - Pandemija virusa korona i novi režim rada pravosudnih institucija u BiH uticaće na pravosuđe i njegovu efikasnost u svim segmentima, kao i na sve druge oblasti života, rekao je predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH Milan Tegeltija.

Mladen Duronjić za "Nezavisne": Spremili smo se za borbu protiv virusa

Univerzitetski klinički centar Banjaluka spreman je za borbu protiv virusa korona, rekao je Mladen Duronjić, načelnik Klinike za pulmologiju UKC RS u Banjaluci.

Tegeltija: Sjednice bolje pripremati da bi dale rezultate

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH Milan Tegeltija ocijenio je da današnja tematska sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o stanju u pravosuđu nije bila pripremljena na pravi način i da se stoga ne mogu očekivati ni neki rezultati.

Đenova šokirala Milan, Sampdorija do potpunog preokreta s Veronom

U terminu od 15 časova odigrane su dvije utakmice 26. kola italijanske Serije A.

Tegeltija: Pravosuđe ne može potpasti pod politički uticaj

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta ( VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je danas da se na sastanku sa predstavnicima zemalja Kvinte saglasio da pravosuđe ne može potpasti pod politički uticaj i da je nezavisno.

Članovi VSTS: Izjave Tegeltije njegov lični stav

SARAJEVO - Članovi Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH zaključili su da izjave koje je predsjednik ovog savjeta Milan Tegeltija dao u vezi sa sastavom Ustavnog suda BiH i načinom formiranja VSTS-a, te prisustvo sastanku zvaničnika iz Republike Srpske u institucijama BiH u Istočnom Sarajevu, predstavljaju njegovo lično mišljenje i nemaju uticaj na rad ove pravosudne institucije i njegovih članova.

Najčitanije