Milan

Stevandićevog vozača terete da je vozio odbjeglog Zeljkovića

BANJALUKA - U okviru istrage u predmetu "Korona ugovori" pripadnici MUP-a Srpske uhapsili su danas Milana Jašarevića, radnika Republičke uprave civilne zaštite (RUCZ), a koji je stavljen na raspolaganje Timu zа prаćеnjе sprоvоđеnjа mјеrа Rеpubličkоg štаbа zа vаnrеdnе situаciје, te od tada vozi i predsjednika tog tima Nenada Stevandića.

Uhapšen Milan Jašarević

BANJALUKA - Pripadnici MUP-a Srpske uhapsili su Milana Jašarevića, radnika Republičke uprave civilne zaštite, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Borjan iznenadio suprugu, svi hvale njegov gest

Golman Crvene Zvezde, Milan Borjan priredio je svojoj supruzi Snežani iznenađenje kakvo bi svaka žena poželjela!

Borjan se priključio pripremama Zvezde

ANTALIJA - Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan oporavio se od korone i priključio saigračima na pripremama u Antaliji, saopštio je klub.

Dodik: Tepić je srpski junak, drugima ne sporimo da slave svoje heroje

​BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je da je major JNA Milan Tepić srpski heroj.

Zvezda bez Borjana na početku priprema

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan neće se pojaviti na prozivci zakazanoj za srijedu.

Stanivuković: Ni mi Hrvatskoj ne određujemo koga će slaviti

​BANJALUKA - Postavljanje ploče majoru Milanu Tepiću u ulici koja nosi njegovo ime godinama, nije akt koji je usmjeren protiv bilo koga, pa ni protiv hrvatskog naroda, rekao je za "Nezavisne novine" Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

SPS: Milan Tepić je istinski narodni heroj, a ne terorista

Za srpski narod, Milan Tepić će uvijek biti heroj, onaj koji je dao riječ i koji je svojom žrtvom spasio brojne Srbe od sudbine Srba Sijekovca, Pakraca, Gospića, od sudbine porodice Zec. Ovo je između ostalog saošteno iz Socijalisitičke partije Srpske (SPS), povodom protestne note koju je zbog otkrivanja ploče u čast Milana Tepića u Banjaluci uputilo hrvatsko ministarstvo inostranih poslova.

Milan Stanković otvoreno o odluci da se zamonaši

​Milan Stanković progovorio je o vjeri kojoj se okrenuo i navodima da će se zamonašiti.

Položeni vijenci na grob bivšeg predsjednika RS Milana Jelića

MODRIČA - Na Gradskom groblju u Modriči danas su, povodom Dana Republike i 30 godina njenog postojanja, položeni vijenci na grob bivšem predsjedniku Republike Srpske Milanu Jeliću.

Najčitanije