Milan

Tegeltija: Kritike od SDA destruktivne

BANJALUKA - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je da svaki građanin, pa i politička partija imaju pravo na kritiku, a da one koje uporno dolaze od SDA nisu konstruktivne, već destruktivne i idu ka urušavanju nezavisnosti pravosuđa.

Knežević: Nije tačno da nismo podržali Krivokapića za mandatara

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je da nije tačno da je iko iz DF-a doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već se traži da pojasni zahtjeve lidera platforme "Crno na bijelo" Dritana Abazovića koji su očigledno ranije bili dogovoreni sa nosiocem liste "Za budućnost Crne Gore".

Nagrada "Milan Mladenović" za bend "Dram"

Ovogodišnji dobitnik nagrade "Milan Mladenović" je "Dram", bend iz Srbije, koji je osvojio priznanje pjesmom "Daj mi sve".

Raspisan konkurs za mlade muzičare "EKV: Tvoja pesma"

Na dan rođenja Milana Mladenovića, velikog rok muzičara, diskografska kuća Mascom i Tin Drum Music pokrenule su novi konkurs "EKV: Tvoja pesma", slaveći stvaralaštvo antologijske grupe "Ekaterina Velika".

U Beogradu promovisana knjiga Milana Ljepojevića Naoružavanje istinom

Knjiga "Naoružavanje istinom" Milana Ljepojevića, koja se bavi stradanjem Srba u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH) i falsifikatima Dejtonskog mirovnog sporazuma u praksi u BiH, danas je promovisana u Beogradu.

Knežević: Očekujemo formiranje vlade do početka oktobra

Jedan od lidera Demokratskog fronta i Koalicije za budućnost Crne Gore Milan Knežević izjavio je danas da očekuje da će formiranje parlamenta i nove vlade u Crnoj Gori biti najkasnije do kraja septembra ili prvih dana oktobra.

Za nagradu "Milan Mladenović" takmiči se 14 finalista

Za nagradu "Milan Mladenović" takmiči se 14 finalista, kako je odlučio tročlani žiri ovog velikog konkursa za rok pjesnike i muzičare.

Mediji: Ibrahimović potpisao novi ugovor

Zlatan Ibrahimović je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Milanom objavio je danas italijanski Sky.

Petković: Očekujem podršku zaštiti vitalnog nacionalnog interesa RS

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković očekuje da poslanici dvotrećinskom većinom podrže zaštitu vitalnog interesa Srpske na potpisivanje memoranduma Centralne izborne komisije (CIK) BiH i Međunarodne fondacije za izborni sistem (IFES) jer se njime zadire u suverenitet izbornog procesa u BiH.

Petković: U BiH kršena prava građana i nadležnosti Srpske

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković smatra da je neophodno obavijestiti sve zemlje, a ne samo potpisnice Dejtona, o antidejtonskom ponašanju visokog predstavnika, međunarodne zajednice i Ustavnog suda BiH koji su kršili nadležnosti Srpske i prava građana.

Najčitanije