Milan Bandić

Kazne za kršenje mjera na Bandićevoj sahrani

ZAGREB - Zbog nepoštovanja epidemioloških mjera na sahrani gradonačelnika Zagreba Milana Bandića kažnjeni su Zagrebački holding i v.d. šefa podružnice Gradskih groblja Roko Gruja, piše hrvatski portal Index.

Sahranjen Milan Bandić

ZAGREB – Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, koji je preminuo proteklog vikenda, sahranjen je danas na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Gradonačelnici iz zemalja regiona na sahrani Bandića

ZAGREB - U Zagrebu će danas u podne biti sahranjen Milan Bandić, koji je u šest mandata bio gradonačelnik hrvatske prijestonice, a posljednjem ispraćaju prisustvovaće njegove kolege iz gotovo cijelog regiona.

Fontane u Zagrebu svijetle u čast Bandića

ZAGREB - Nakon vijesti o smrti dugogodišnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, iz Gradske uprave Zagreba odlučili su se na specifičan način oprostiti od prvog čovjeka grada.

Pano sa likom Bandića u centru Mostara

MOSTAR - Nakon vijesti o iznenadnoj smrti dugogodišnjeg gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, fotografija sa njegovim likom osvanula je na jednom od elektronskih reklamnih panoa u strogom centru Mostara.

Preminuo Milan Bandić

ZAGREB - Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba preminuo je u 66. godini, potvrđeno je hrvatskim medijima.

Bandić novinarima: Nemojte izazivati vraga

ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić komentarisao je na pres-konferenciji svoju jutrošnju izjavu da su građani sami krivi za poplave jer su podrume preuređivali u stanove.

Bandićeva stranka za sada ispod cenzusa

ZAGREB - Stranka gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, prema izlaznim anketama po završetku izbora, ostala je ispod cenzusa, piše zagrebački Jutarnji list.

Bandić izviždan na konferenciji povodom Dana grada

ZAGREB - Aktivisti tri udruženja izviždali su danas gradonačelnika Zagreba Milana Bandića dok je na konferenciji za novinare najavljivao koncert za Dan grada 31. maja.

Bandić: Jedan stupanj Rihtera više sravnio bi Donji i Gornji grad sa zemljom

ZAGREB - Zagreb je jedini grad na svijetu koji ima dvije nedaće, jedna je COVID-19, a druga je potres, poručio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te poručio kako će obnova porušenih dijelova zgrada biti dugotrajan proces.

Najčitanije