Milan Gurović

Milan Gurović 'robija' u maminom stanu

Bivši košarkaš Milan Gurović koji je osuđen na deset mjeseci kućnog zatvora zbog nasilja u porodici svoju kaznu će izdržavati bez nanogice i to u domu svoje majke u Novom Sadu.

Novi detalji iz života Milana Gurovića: "Tukao je Tanju i ranije"

BEOGRAD - Bivši košarkaš Milan Gurović je osuđen na godinu dana kućnog zatvora pošto je priznao da je pretukao suprugu Tanju i njihovu kćerku Milicu.

Guroviću 10 mjeseci kućnog zatvora

Košarkaš Milan Gurović zaključio je danas sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je već osuđen na 10 mjeseci kućnog zatvora, zbog nasilja nad ženom i kćerkom.

Gurović o sukobu sa ženom: Uradila botoks pa joj je lice naduto

Milan Gurović otvorio je dušu i ispričao svoju stranu u sukobu sa suprugom koji je kulminirao prethodne večeri.

Uhapšen Milan Gurović zbog nasillja u porodici

BEOGRAD - Košarkaš Milan Gurović uhapšen je danas po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici jer je bio nasilan prema kćerki i supruzi.

Mihajlovićeva osudila nasilje bivšeg košarkaša

BEOGRAD - Potpredsjednica Vlade Srbije i predsjednica Koordinacionog tijela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović danas je najoštrije osudila nasilje bivšeg košarkaša Milana Gurovića prema supruzi i maloljetnoj kćerki.

Milan Gurović pretukao suprugu i kćerku

Bivši košarkaš Milan Gurović priveden je juče nakon što je u stanu u Beogradu pretukao svoju suprugu i kćerku.

"Bogdanović je odličan, ali nije lider"

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije i osvajač zlata na Mundobasketu u Indijanopolisu, Milan Gurović ocijenio je rezultat srpske selekcije u Kini kao mali neuspjeh. Smatra da su Orlovi imali odličan tim i igrače, ali da im je nedostajalo malo više hrabrosti i bezobrazluka u utakmicama sa Španijom i Argentinom.

Gurović opleo po "orlovima": Treba da ih bude sramota

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović poslije poraz Srbije od Argentine u četvrfinalu Svjetskog prvenstva, iznio je niz kritika na račun izabranika Aleksandra Đorđevića.

Milan Gurović za "Nezavisne": Sve me podsjeća na zlatnu 2002.

​Zemlja smo košarke i to pokazujemo već decenijama. Naše ambicije su uvek velike i ovaj tim Srbije me mnogo podseća na onaj koji je 2002. bio prvak sveta u Indijanapolisu, rekao je za "Nezavisne" Milan Gurović, proslavljeni reprezentativac Jugoslavije u susret Mundobasketu, koji će se igrati u Kini.

Najčitanije