Milan Macura

"Instagram terorista" oslobođen krivice u slučaju "Zimzograd"

BANJALUKA - Banjalučanina Milana Macuru, Okružni sud u Banjaluci oslobodio je danas krivice za krivično djelo terorizam.

Slučaj "Zimzograd": Macura ponovo pred sudom zbog "terorizma na Instagramu"

BANJALUKA - U ponovljenom postupku suđenja Banjalučaninu Milanu Macuri optuženom za pokušaj terorizma, banjalučki Okružni sud prihvatio je danas dokaze iz ranijeg postupka protiv njega te završnu riječ u ovom slučaju zakazao za novembar.

Slučaj "Zimzograd": Macuri ukinuta presuda za terorizam

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu kojom je Milan Macura osuđen na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora zbog terorizma, te naložio održavanje novog suđenja.

"Instagram teroristi" uslovna kazna zbog prijetnji da će se raznijeti u "Zimzogradu"

BANJALUKA - Milan Macura (33) iz Banjaluke osuđen je na godinu dana uslovno po optužnici koja ga je teretila da je na Instagramu prijetio da će se opasati eksplozivom i raznijeti u "Zimzogradu" na banjalučkom Trgu Krajine.

Proces protiv Milana Macure: U ponedjeljak presuda za prijetnju eksplozivom

BANJALUKA - Presuda Milanu Macuri (33) iz Banjaluke, koji je optužen za terorizam, odnosno da je na Instagramu prijetio da će se opasati eksplozivom i raznijeti u "Zimzogradu" na banjalučkom Trgu Krajine, biće izrečena u ponedjeljak, 8. oktobra, u banjalučkom Okružnom sudu.

"Status o eksplozivu bio ironičan"

BANJALUKA - Milan Macura (33) iz Banjaluke, koji je optužen da je prijetio da će se opasati eksplozivom i raznijeti u "Zimzogradu" na banjalučkom Trgu Krajine, tvrdi da prijeteću poruku, postavljenu na Instagram profil "Zimzograda", nije postavio s ciljem da izazove strah, već da je to napisao kao šalu i ironiju.

Mijatović na suđenju Macuri za terorizam: Status strašan i nije ga bilo ugodno čitati

BANJALUKA - Milena Mijatović, vlasnica "Minta", danas je na suđenju Milanu Macuri (33) iz Banjaluke u banjalučkom Okružnom sudu izjavila da nije osjetila ugroženost, ali da ne može da vjeruje da neko tako nešto može da napiše.

Odgođeno suđenje za slučaj "Zimzograd"

BANJALUKA - Početak suđenja Milanu Macuri (33) iz Banjaluke, optuženom za terorizam, odnosno da je prijetio da će se opasati eksplozivom i raznijeti u "Zimzogradu" na banjalučkom Trgu Krajine, odgođeno je danas u Okružnom sudu u ovom gradu.

Najčitanije