Milan Milošević

Milan Milošević o novitetima "Atributa": Svjetska književnost krijepi

BANJALUKA - Tri romana velikana svjetske književnosti "Sam" Juhanija Aha, "Tri lopova" Umberta Notarija i "Crna Indija" Žila Verna upravo su objavljena u Biblioteci "Atribut", ediciji Izdavačke kuća "Besjeda" i časopisa "Srp", koja ovih dana slavi mali jubilej - dvije godine postojanja.

Milošević za "Nezavisne": Helikopteri nas prate na derbi sa PAOK-om

Solun je nevjerovatan grad, a igranje gradskog derbija protiv PAOK-a je nešto nevjerovatno i neopisivo. To treba doživjeti. Igrao sam beogradski derbi, ali ovdje je haos, kao na filmu. Na posljednji derbi do njihove dvorane pratio nas je helikopter, rekao je za "Nezavisne" dugogodišnji reprezentativac BiH i košarkaš Arisa Milan Milošević (34).

Mesić, Kučan, Dizdarević: Pad Berlinskog zida jedino Balkanu nije donio ništa dobrog

Evropska je unija danas suočena sa situacijom koja podsjeća na stanje u bivšoj SFRJ uoči njezina raspada i stoga bi se valjalo prisjetiti kako je najveća odgovornost za krvave ratove na Balkanu iz 90-ih godina na onima koji su odbili bilo kakav razgovor o političkom dogovoru kojim bi se našla alternativa federaciji koja je prestala funkcionirati, suglasna su danas trojica političara koji su obnašali najviše dužnosti u nekadašnjoj SFRJ.

Milošević: Cilj da istrajemo i postanemo "redak zver"

BANJALUKA - Težak je urednički posao, zamjerate se kvaziumjetnicima neobjavljivanjem njihovih "bestselera", čitaocima zato što su oni to drugačije zamišljali, a sponzorima zbog konstantnog moljakanja za plaćanje troškova. Konačan proizvod zadovoljava uglavnom vas, jer se naš narod odvikao od čitanja svega što nije boldovano.

Košarkaš Milan Milošević za "Nezavisne": Odlazak na SP kruna karijere

Odlazak na Svjetsko prvenstvo bi za mene i ostale starije igrače Nemanju Gordića, Elmedina Kikanovića i Andriju Stipanovića, koji već deset godina igramo za reprezentaciju, bio kruna karijere, rekao je za "Nezavisne" košarkaški reprezentativac BiH Milan Milošević.

Milan Milošević: Imamo realnu šansu za SP 2019.

Zadovoljan sam sezonom iako sam morao da pauziram zbog povrede pete koja me muči još od decembra. Oporavak ide sporo, ali pokušaću da je zaliječim tokom ljeta, rekao je za "Nezavisne" Milan Milošević, košarkaš AEK-a i reprezentativac BiH.

Milan Milošević: Dolazak Vujoševića velika stvar

Milan Milošević, košarkaški reprezentativac BiH i član grčkog AEK-a, nakon dva mjeseca pauze uskoro će se vratiti na teren.

Najčitanije