Milan Petković

Petković: Sjednica Narodne skupštine 21. jula

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković potvrdio je da će naredna redovna sjednica parlamenta sa predloženih 18 tačaka dnevnog reda biti održana u planiranom terminu u utorak, 21. jula uprkos pogoršanju epidemiološke situacije u vezi sa virusom korona, pa i činjenici da su zaraženi pojedini narodni poslanici.

Milan Petković pozitivan na virus korona

BANJALUKA - Milan Petković, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, i njegova supruga pozitivni su na virus korona, potvrdio je Petković sinoć na svom Facebook profile.

Petković: Poslanicima se više neće gledati kroz prste

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je da predstoji još jedna maratonska sjednica parlamenta koju će, kako kaže, obilježiti politička prepucavanja poslanika, ističući da je došlo vrijeme za raspravu o novim pravilima ponašanja u skupštinskoj sali, nakon čega više neće biti praštanja i gledanja kroz prste.

Petković: Izmjeniti Poslovnik, neki poslanici se ponašaju nekorektno

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas Srni da je neophodno izmijeniti skupštinski Poslovnik o radu s ciljem dodatnog unapređenja rada najviše zakonodavne institucije.

Petković: Pokazati srpsku sabornost i oštro osuditi genocid NDH

BANJALUKA - Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković poručio je da se sutra na posebnoj sjednici Narodne skupštine o Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta mora pokazati sabornost srpskog naroda i oštro osuditi genocid NDH i sve što je činjeno nad srpskim narodom.

Petković: Uspostaviti registar nekretnina u RS

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković smatra da je u Srpskoj potrebno uspostaviti registar nekretnina.

Ujedinjena Srpska: Poziv partijama u RS na sastanak

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska oštro osuđuje kontinuirane napade vlasti Crne Gore na Srbe i kršenje njihovih ljudskih i vjerskih prava u toj zemlji, te poziva partije iz RS na zajednički sastanak s ciljem zaštite tamošnjeg srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve, istakao je u petak Milan Petković, šef Pravnog tima US.

Petković predložio Nacrt zakona o ukidanju "bijelog hljeba"

BANJALUKA - Nacrtom zakona o izmjeni Zakona o radnim odnosima u državnim organima, o kojem je danas započeta rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske, sprečava se da izabrana lica po prestanku funkcije nastave dobijati platu.

Petković u proceduru uputio dva nacrta zakona za ukidanje "bijelog hljeba"

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas da je u skupštinsku proceduru uputio dva nacrta zakona čijim će usvajanjem biti ukinut "bijeli hljeb" za izabrana i postavljena lica koja pola godine nakon prestanka mandata imaju pravo na platu, plaćene poreze i doprinose.

Petković: Moguće izmjene Poslovnika u prvih šest mjeseci

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas Srni da bi u prvih šest mjeseci ove godine trebalo da budu usvojene izmjene skupštinskog Poslovnika o radu, s ciljem dodatnog unapređenja rada najviše zakonodavne institucije.

Najčitanije