Milan Popović

Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (49) i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović (56), godinama biju bitku oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Danas, 7. juna, održano je novo ročište u splitskom Županijskom sudu, koje je trajalo više od dva sata.

"Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu"

Severina objavila sliku sa sinom, a fanovi su joj još jednom uputili riječi podrške.

Severina prekršila zabranu suda?

Pjevačica Severina Kojić napravila je problem, kada je emotivnim postom na Instagramu čestitala pratiocima Novu godinu. Zašto? Zato to je okačila fotografiju koju nije smjela – onu na kojoj je njen sin.

Severina ne da Milanu pasoš njihovog sina?

Pjevačica Severina Kojić prije nedjelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim djetetom.

Mediji: Severina optužena da izaziva stres kod sina da bi ispala žrtva

Porodična drama Severine Kojić se danima ne smiruje nakon što je hrvatski sud odredio da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem.

Sud nakon presude u slučaju Severine: Kršenje prava djeteta nedopustivo

Nakon odluke suda da mali Aleksandar, sin Severine Kojić i Milana Popovića, pripadne ocu, oboje su se oglašavali za medija sa svojim mišljenjem i stranama.

Milan Popović: Podnijeću prijavu protiv Igora Kojića

Izvjesno je da će Milan Popović (54) protiv Igora Kojića (32) podnijeti prijavu, nakon verbalnog incidenta koji se dogodio u četvrtak, 28. novembra.

Milan predao sina Severini

Milan Popović (54) predao je danas, u subotu 30. novembra, Severini Kojić (47) sina Aleksandra (7,5), poštujući privremenu odluku suda po kojoj majka ima pravo sa djetetom da provodi određeno vrijeme, piše 24sata.hr.

Severina se oglasila: Oprosti im sine, ne znaju šta čine

Severina Kojić, popularna pjevačica, juče je izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem, kojem je, prema odluci suda u Zagrebu, pripalo starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Severina odvezla sina kod Milana

Severina Kojić u četvrtak naveče je u pratnji supruga Igora dovezla sedmoipogodišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom.

Najčitanije