Milan Popović

Severina nazvala bivšeg muža monstrumom

Severina Vučković objavila je na svom Instagram profilu isječak iz emisije u kojoj je gostovao Milan Popović, a u kom on sa osmjehom izgovara riječi - monstrum lično.

Severini u tri dana stigle dvije tužbe od bivšeg muža

Hrvatska pjevačica Severina (49) nastavlja dugotrajnu sudsku bitku s ocem svog djeteta Aleksandra, srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Popović progovorio u medijima o Severini i starateljstvu

Nakon što su se Severina i Milan Popović početkom jula pojavili na Županijskom sudu u Splitu, gdje se na ročištu odlučuje o starateljstvu nad njihovim sinom Aleksandrom, Popović je odlučio progovoriti za medije o čitavom slučaju te se osvrnuo na izjavu Severininog advokatskog tima da dječak želi živjeti s majkom.

Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (49) i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović (56), godinama biju bitku oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Danas, 7. juna, održano je novo ročište u splitskom Županijskom sudu, koje je trajalo više od dva sata.

"Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu"

Severina objavila sliku sa sinom, a fanovi su joj još jednom uputili riječi podrške.

Severina prekršila zabranu suda?

Pjevačica Severina Kojić napravila je problem, kada je emotivnim postom na Instagramu čestitala pratiocima Novu godinu. Zašto? Zato to je okačila fotografiju koju nije smjela – onu na kojoj je njen sin.

Severina ne da Milanu pasoš njihovog sina?

Pjevačica Severina Kojić prije nedjelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim djetetom.

Mediji: Severina optužena da izaziva stres kod sina da bi ispala žrtva

Porodična drama Severine Kojić se danima ne smiruje nakon što je hrvatski sud odredio da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem.

Sud nakon presude u slučaju Severine: Kršenje prava djeteta nedopustivo

Nakon odluke suda da mali Aleksandar, sin Severine Kojić i Milana Popovića, pripadne ocu, oboje su se oglašavali za medija sa svojim mišljenjem i stranama.

Milan Popović: Podnijeću prijavu protiv Igora Kojića

Izvjesno je da će Milan Popović (54) protiv Igora Kojića (32) podnijeti prijavu, nakon verbalnog incidenta koji se dogodio u četvrtak, 28. novembra.

Najčitanije