Milan Radović

Radović: Neto gubitak "Pošta Srpske" u prvom polugodištu 130.603 KM

BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora "Pošta Srpske" Miladin Radović rekao je da je ovo preduzeće u prvih šest mjeseci ove godine imalo neto gubitak od 130.603 KM, a ne dobit od oko 800.000 KM, kako je prezentovano tokom primopredaje dužnosti početkom jula.

Radović: Prioritet DNS-a rješavanje životnih problema građana

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Milan Radović rekao je da će prioritet ove stranke u narednom periodu biti rješavanje životnih problema građana.

Milan Radović odbio da podnese ostavku pa smijenjen

BANJALUKA – Milan Radović smijenjen je danas s pozicije direktora Nove banke.

Radović: Ne bih licitirao sa mjestima i imenima, odlučićemo sa partnerima

BANJALUKA - DNS je ostvario svoje ciljeve, poručuju iz te stranke dan nakon izbora.

Radović: Naš cilj treba da bude moderno evropsko društvo

Neophodno je kroz modele javnih rasprava i referenduma uključiti što veći broj građana u proces donošenja odluka, kaže uspješni privrednik i kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice 3, doc. dr Milan Radović.

Radović: Svaka porodica mora da ima bar jednog zaposlenog

Jedina ideologija koja je važna je ona koja garantuje bolji život našem čovjeku. Apsolutna privrženost bilo kojoj ideologiji u uslovima tektonskih promjena na globalnom planu je neracionalna. Ja politiku doživljavam kao šansu da riješim probleme i stvorim okvir za naše građane da maksimalno iskoriste sve svoje potencijale, smatra doc. dr Milan Radović, uspješni privrednik i kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice 3.

Svi svojataju fotelju šefa Vlade RS

BANJALUKA - Iako oktobarski opšti izbori nisu ni održani, niti se zna kakav će biti omjer snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svaka politička partija već je počela da svojata mjesto premijera Republike Srpske.

Radović: Kampanju pretvoriti u praznik demokratije

BANJALUKA - Kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Milan Radović pozvao je sve aktere u izbornom procesu da kampanju pretvore u praznik demokratije umjesto u festival uvreda.

Doc. dr Milan Radović, privrednik i ekonomista: Imam plan za bolji život

Za uspjeh su potrebni plan, mnogo rada i jasna strategija razvoja. U centru svih tih planova mora da bude čovjek i naša obaveza da mu stvorimo šansu da živi bolje, kaže u intervjuu za "Nezavisne novine" doc. dr Milan Radović, privrednik i ekonomista.

Radović za "Nezavisne": Najbolji moraju prvi da se zaposle

BANJALUKA - Imam znanje, iskustvo, rezultate i kontakte koje želim da stavim na raspolaganje kako bi se u Republici Srpskoj živjelo bolje. Imam i jasnu ideju kako to svi zajedno možemo da uradimo, poručio je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Radović, privrednik i potpredsjednik DNS-a.

Najčitanije