Milan Tegeltija

Otkazana sjednica VSTS-a BiH, jedan član zaražen virusom korona

SARAJEVO - Sjednica Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Bosne i Hercegovine koja je bila planirana za danas je otkazana.

Tegeltija: Članovi VSTS-a neće se odazivati na pozive istražne komisije

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH Milan Tegeltija rekao je danas da je najvažnija odluka koju je VSTS danas donio izbor potpredsjednika VSTS-a Sanele Gorušanović Butigan, kao i da se članovi ovog savjeta neće odazivati na pozive Privremene istražne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za utvrđivanje stanja u pravosuđu.

Milan umjesto Zorana Tegeltije

SARAJEVO - U Prijedlogu odluke o osnivanju Državne komisije za granicu Bosne i Hercegovine koja se može naći na sajtu e-konsultacije, potkrala se greška.

Tegeltija: Prijećeno Tadićevoj i njenom sinu

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je Srni da je od glavnog tužioca BiH Gordane Tadić obaviješten da su njoj i njenom sinu upućene prijetnje koje ugrožavaju njihovu bezbjednost.

Milan Tegeltija: Opasni i neprimjereni pritisci SDA na pravosudni sistem

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH Milan Tegeltija smatra opasnim i potpuno neprimjerenim pritiske SDA na pravosudni sistem u aferi "Respiratori" i pozvao političke predstavnike te stranke da prestanu sa takvim atacima na Tužilaštvo BiH.

Milan Tegeltija zasvirao harmoniku kod kuće

BANJALUKA - Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, objavio je na Instagramu snimak kako kod kuće svira harmoniku.

Tegeltija: Pandemija će uticati i na pravosuđe

SARAJEVO - Pandemija virusa korona i novi režim rada pravosudnih institucija u BiH uticaće na pravosuđe i njegovu efikasnost u svim segmentima, kao i na sve druge oblasti života, rekao je predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH Milan Tegeltija.

Tegeltija: Sjednice bolje pripremati da bi dale rezultate

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH Milan Tegeltija ocijenio je da današnja tematska sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o stanju u pravosuđu nije bila pripremljena na pravi način i da se stoga ne mogu očekivati ni neki rezultati.

Tegeltija: Pravosuđe ne može potpasti pod politički uticaj

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta ( VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je danas da se na sastanku sa predstavnicima zemalja Kvinte saglasio da pravosuđe ne može potpasti pod politički uticaj i da je nezavisno.

Članovi VSTS: Izjave Tegeltije njegov lični stav

SARAJEVO - Članovi Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH zaključili su da izjave koje je predsjednik ovog savjeta Milan Tegeltija dao u vezi sa sastavom Ustavnog suda BiH i načinom formiranja VSTS-a, te prisustvo sastanku zvaničnika iz Republike Srpske u institucijama BiH u Istočnom Sarajevu, predstavljaju njegovo lično mišljenje i nemaju uticaj na rad ove pravosudne institucije i njegovih članova.

Najčitanije