Milan Tegeltija

Tegeltija: Sedam razloga za jednu funkciju predsjednika i srpskog člana Predsjedništva

ISTOČNO SARAJEVO - Sedam je razloga zašto bi bilo dobro objediniti funkcije predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, a takvim modelom bi se ojačala pozicija Srpske u BiH i prema spoljnom svijetu, izjavio je Srni savjetnik srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milan Tegeltija.

Lagumdžija i Tegeltija otkrili podatke o zaradi i imovini

SARAJEVO - Od ukupno 1.444 tužilaca i sudija u BiH, šest je dozvolilo je da se njihovi finansijski izvještaji javno objave na internetskoj stranici Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH.

Tegeltija: MIP nije uputio notu Hrvatskoj o izgradnji Pelješkog mosta

SARAJEVO - Jasmin Emrić, poslanik A-SDA, pitao je Zorana Tegeltiju, predsjedavajućeg Vijeća minsitara BiH, šta je ova bh. institucija učinila povodom izgradnje Pelješkog mosta i granica između Hrvatske i BiH na moru.

"Političko Sarajevo ovladalo pravosuđem na nivou BiH istjerivanjem Srba"

SARAJEVO - Političko Sarajevo potpuno je ovladalo pravosuđem na nivou BiH istjerivanjem Srba i predstavnika Republike Srpske sa čelnih pozicija u Visokom sudskom i tužilačkom savjetu (VSTS), izjavio je Srni bivši predsjednik VSTS-a Milan Tegeltija.

Tegeltija: Zakon kristalno jasan, izbor rukovodstva VSTS biće nezakonit

SARAJEVO - Bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je Srni da će izbor rukovodstva VSTS-a na sjednici ove pravosudne inistitucije zakazanoj za srijedu, 10. februar, biti nazakonit.

Tegeltija: Institucionalno samoubistvo VSTS-a

SARAJEVO - Dosadašnji predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija, koji je i formalno danas predao pisanu ostavku Sekretarijatu te institucije, rekao je Srni da je današnjim potezima i odlukama članova Savjeta došlo do institucionalnog samoubistva VSTS-a.

Tegeltija: Sa dva osjećaja odlazim sa čela VSTS-a

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) Milan Tegeltija je prisustvovao današnjoj sjednici VSTS-a BiH kazavši da će nakon prve tačke dnevnog reda napustiti salu očekujući da će ga kolege obavijestiti kada da podnese ostavku.

Tegeltija: Prije godinu i po sam saznao da me snimaju i uhode

BANJALUKA - U BiH je stvoren je takav ambijent, prije svega preko SDA, koji kontroliše mnoge medije, da svaki nezakonit akt prema meni se pozdravlja i ima punu podršku, rekao je večeras Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta.

Delegacija EU pozvala Tegeltiju da podnese ostavku

SARAJEVO - Delegacija EU u BiH pozvala je predsjednika Viskog sudskog tužilačkog savjeta (VSTS) Milana Tegeltiju da uvaži stavove sa današnje sjednice Savjeta o potrebi podnošenja ostavke.

VSTS usvojio zaključke, ne mogu se izjasniti o odgovornosti Tegeltije

SARAJEVO - U nastavku vanredne sjednice Visoko sudsko i tužilačko vijeće usvojilo je tri zaključka. Prvi zkaljučak je da VSTV konstatuje da se nezakonitim snimanjem i praćenjem nosilaca pravosudnih institucija onemogućava rad i donošenje odluka.

Najčitanije