Milan Tegeltija

Tegeltija: Nikada nisam potvrdio autentičnost snimka

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija rekao je da nije tačno da je bilo kada potvrdio autentičnost snimka objavljenog 26. novembra na portalu Istraga.ba.

Dodik: Javna scena zagađena objavljivanjem raznih snimaka

BANJALUKA - Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je povodom objavljivanja navodnih kompromitujućih snimaka predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTV/ BiH Milana Tegeltije da ima dosta takvih snimaka i da je javna scena potpuno zagađena.

Tegeltija: Fijasko BiH, brutalan nasrtaj na postulate pravne države

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTV/ BiH Milan Tegeltija izjavio da je nezakonito sistemsko i kontinuirano praćenje, snimanje i prisluškivanje vodećeg čovjeka pravosudnog sistema radi pravljenja nezakonitih kompilacija i montaža kao materijala kojim bi trebalo proizvesti personalne promjene u pravosudnom sistemu potpuni fijasko države i njenih institucija.

Tegeltija: Kritike od SDA destruktivne

BANJALUKA - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je da svaki građanin, pa i politička partija imaju pravo na kritiku, a da one koje uporno dolaze od SDA nisu konstruktivne, već destruktivne i idu ka urušavanju nezavisnosti pravosuđa.

Otkazana sjednica VSTS-a BiH, jedan član zaražen virusom korona

SARAJEVO - Sjednica Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Bosne i Hercegovine koja je bila planirana za danas je otkazana.

Tegeltija: Članovi VSTS-a neće se odazivati na pozive istražne komisije

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH Milan Tegeltija rekao je danas da je najvažnija odluka koju je VSTS danas donio izbor potpredsjednika VSTS-a Sanele Gorušanović Butigan, kao i da se članovi ovog savjeta neće odazivati na pozive Privremene istražne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za utvrđivanje stanja u pravosuđu.

Milan umjesto Zorana Tegeltije

SARAJEVO - U Prijedlogu odluke o osnivanju Državne komisije za granicu Bosne i Hercegovine koja se može naći na sajtu e-konsultacije, potkrala se greška.

Tegeltija: Prijećeno Tadićevoj i njenom sinu

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija izjavio je Srni da je od glavnog tužioca BiH Gordane Tadić obaviješten da su njoj i njenom sinu upućene prijetnje koje ugrožavaju njihovu bezbjednost.

Milan Tegeltija: Opasni i neprimjereni pritisci SDA na pravosudni sistem

SARAJEVO - Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH Milan Tegeltija smatra opasnim i potpuno neprimjerenim pritiske SDA na pravosudni sistem u aferi "Respiratori" i pozvao političke predstavnike te stranke da prestanu sa takvim atacima na Tužilaštvo BiH.

Milan Tegeltija zasvirao harmoniku kod kuće

BANJALUKA - Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, objavio je na Instagramu snimak kako kod kuće svira harmoniku.

Najčitanije