Milan Tubin

Đokić: Milan Tubin ojačao poslanički klub SP-a

BANJALUKA - Lider Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je danas u Banjaluci da narodni poslanik Milan Tubin svoj dalji politički angažman nastavlja u ovoj stranci.

Tubin zvanično u Klubu SPS-a

BANJALUKA - Narodni poslanik Milan Tubin prešao je i zvanično u Klub SPS-a, koji sada ima pet poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Stojić: Za mene i za Milana Tubina nema mjesta u istom odboru

PRIJEDOR - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević Stojić izjavila je večeras da za nju i za predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina nema mjesta u istom odboru.

Tubin: Sa DNS-om pronašli "zajednički jezik"

PRIJEDOR - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin izjavio je da su sa DNS-om pronašli "zajednički jezik" i da u Prijedoru mogu učiniti mnogo toga zajedno.

"Sramno što političari novinare nazivaju izdajnicima i ismijavaju im plate"

BANJALUKA - Udruženje novinara Republike Srpske osudilo je izjavu poslanika Saveza nezavisnih sodijaldemokrata (SNSD) u Parlamentu Bosne i Hercegovine Sanje Vulić kojom je, kako su naveli iz Udruženja, na ponižavajući način aludirala na niske plate medijskih radnika.

Tubin "persona non grata" za Boračku organizaciju Prijedor

PRIJEDOR - Predsjedništvo Boračke organizacije Prijedora proglasilo je narodnog poslanika i predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina "personom non grata" zbog, kako su naveli, "nasilničkog ponašanja i vandalskog i necivilizacijskog čina, odnosno napada na Boračku organizaciju grada Prijedora kao nestranačku organizaciju koja zastupa interese svojih članova, boraca".

Inicijativa Kozarca dovela do sukoba Tubina i Predojevića

PRIJEDOR – U prostorijama Boračke organizacije Prijedor danas je došlo do incidenta, navodnog šamara, psovki i verbalnog okršaja između Milana Tubina, narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predsjednika SDS-a u Prijedoru, te Zorana Predojevića, predsjednika Boračke organizacije u Prijedoru.

Tubin: Uravnotežiti radno vrijeme trgovačkih centara u cijeloj Srpskoj

BANJALUKA - Poslanik SDS-a Milan Tubin rekao je u Narodnoj skupštini da je potrebno zakonski uravnotežiti radno vrijeme trgovačkih centara u cijeloj Srpskoj, što trenutno nije slučaj.

Milan Tubin ponovo izabran za predsjednika gradskog odbora

PRIJEDOR - Milan Tubin danas je ponovo izabran za predsjednika Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru.

Milan Tubin opozvan sa mjesta predsjednika GO SDS-a Prijedor

PRIJEDOR - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin opozvan je danas na vanrednoj skupštini stranke u Prijedoru.

Najčitanije