Milano

Filmska pljačka u Milanu, lopovi ušli u banku kroz kanalizaciju

MILANO - Naoružana banda provalila je jutros u jednu banku u Milanu kroz kanalizacionu mrežu i ukrala 20 ličnih sefova, a potom pobjegla istim putem.

Plus size modeli prvi put prošetali pistom u Milanu

Sedmica mode, koja se održava u italijanskom Milanu, polako ali sigurno pravi korake naprijed u otklanjanju njenog najvećeg problema - nedostatka različitosti, te su, prvi put u dugoj istoriji ove modne smotre, pistama prošetali plus size modeli.

Glumica otkrila kako se osjeća četiri mjeseca nakon zaraze kovidom-19

Holivudska glumica Alisa Milano (47) ponovo se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se osjeća četiri mjeseca nakon što je saznala da ima virus korona.

Šta je uzrok nižeg "virusnog opterećenja"?

Studija malog obima koju su italijanski istraživači sproveli u jednoj bolnici u Milanu pokazuje da je kod pacijenata koji su na virus korona testirani u maju pronađena manja količina virusnih čestica u odnosu na one koji su testirani mjesec dana ranije.

U otpadnim vodama Milana i Torina još u decembru bilo tragova virusa

MILANO - U otpadnim vodama Milana i Torina na sjeveru Italije bilo je tragova virusa kovid-19 još u decembru, pokazalo je istraživanje italijanskog Visokog instituta za zdravlje.

Milano otvorio poznatu modnu četvrt, nije bilo gužve

MILANO, RIM - Milano je danas otvorio svoju poznatu modnu četvrt "Kvadrilatero" oko Via Montenapoleone u sklopu druge faze popuštanja rastriktivnih mjera.

Ulice Milana pod vodom

MILANO - Nevrijeme i obilna kiša izazvali su noćas višesatno izlivanje rijeke Seveso u Milanu, zbog čega su oplavljene ulice u jednom milanskom kvartu.

Ibrahimović negativan na testu, skraćen mu karantin

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović po povratku u Italiju dva puta je bio negativan na virus korona i dobio je dozvolu da u karantinu bude samo nedjelju dana, umjesto obavezne dvije.

Armani svoju modnu kuću iz Pariza premješta u Milano

Svjetski poznati modni kreator Džordžo Armani odlucio je da svoju kuću visoke mode iz Pariza, gdje je od 2005. godine, premjesti u Milano i da ubuduće predstavlja svoje nove kolekcije u istorijskom sjedištu firme u Palati Orsini, u Milanu.

Virus cirkulisao u Milanu 26 dana prije prvog otkrivenog slučaja

ÐENOVA - Najmanje 160 osoba bilo je u kontaktu s virusom COVID-19 na širem području Milana već 26. januara, nedjeljama prije prvog otkrivenog slučaja, a 1.200 širom Lombardije, pokazala je analiza radne grupe iz tog italijanskog regiona.

Najčitanije