Milena Dravić

U Tivtu postavljena klupa u znak sjećanja na Milenu Dravić

U cilju brendiranja Tivta u malom parku Trga od kulture, postavljena klupa u znak sjećanja na veliku jugoslovensku glumicu Milenu Dravić.

Kopija Zlatne arene Milene Dravić u Kinoteci

BEOGRAD - Direktorka Pula film festivala Gordana Restović predala je danas Jugoslovenskoj kinoteci kopiju nedostajuće Zlatne arene za film "Prekobrojna", koju je glumica Milena Dravić osvojila 1962. godine na tom festivalu i koja joj je ukradena iz stana.

Predstavljena knjiga "Milena Dravić - Više od umetnosti“

Knjiga "Milena Dravić - Više od umetnosti“ Tatjane Nježić predstavljena je danas u Jugoslovenskoj kinoteci.

Promovisana monografija o Mileni Dravić

PRIJEDOR - U gradskoj čitaonici u Prijedoru večeras je promovisana monografija "Milena Dravić ili ključ snova" autorke Anite Panić, koja u sedam poglavlja, analitično i uz mnoštvo zanimljivih detalja i fotografija, predstavlja život i jedinstvenu karijeru ove poznate glumice.

Predstavljena monografija "Milena Dravić ili ključ snova"

U Kostajnici je sinoć promovisana monografija "Milena Dravić ili ključ snova" autorke Anite Panić.

Mural Dragana Nikolića i Milene Dravić osvanuo u Beogradu

Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je 14. oktobra 2018 u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini a samo prije dvije i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću.

Prikazan film i monografija o Mileni Dravić

Projekcijom filma "Mali film o velikoj Mileni" autora Miloša Radovića i predstavljanjem monografije o Mileni Dravić večeras je na Palama počela dvodnevna manifestacija "Filmoteka" u znak sjećanja na ovu divu srpskog i jugoslovenskog glumišta.

"Filmoteka" posvećena Mileni Dravić na Palama

PALE - U znak sjećanja na nedavno preminulu divu srpskog i jugoslovenskog glumišta Milenu Dravić na Palama večeras počinje "Filmoteka" - dvodnevni program u organizaciji Kinoteke Republike Srpske.

U utorak "filmoteka" posvećena Mileni Dravić

PALE - Kinoteka Republike Srpske organizuje dvodnevni program u znak sjećanja na nedavno preminulu divu srpskog i jugoslovenskog glumišta Milenu Dravić.

Šerbedžija: Sve pjesme na koncertu posvetiću Mileni Dravić

BEOGRAD - Sve pjesme koje budem izveo na koncertu u Beogradu, biće posvećene Mileni Dravić, rekao je danas proslavljeni glumac sa holivudskom slavom Rade Šerbedžija najavljujući svoj nastup 26. decembra u Kombank dvorani.

Najčitanije