Milenko Đaković

Gradonačelnik Prijedora izašao iz samoizolacije

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je nakon perioda samoizolacije testiran na prisustvo virusa korona, da je juče dobio negativan rezultat i da od danas nastavlja sa radom.

Đaković: Na virus korona pozitivni policajac i medicinska sestra iz Prijedora

PRIJEDOR - U Prijedoru je na virus korona pozitivan policajac, medicinska sestra i stariji muškarac, rekao je danas gradonačelnik Milenko Đaković.

Đaković: Zaražen radnik hitne pomoći u Prijedoru

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da je u Prijedoru virusom korona zaražen radnik hitne pomoći Doma zdravlja.

Đaković: Pola miliona KM podsticaja za sjetvu

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da će pola miliona KM iz budžeta grada biti obezbijeđeno za podsticanje sjetve radi ublaživanja posljedica epidemiološke krize na poljoprivredu.

Đaković: Izazvao udes u Prijedoru, a trebalo da bude u izolaciji

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da je osoba koja je juče izazvala saobraćajnu nezgodu u gradu morala biti u izolaciji i da će biti kažnjena.

Đaković: Svi kontakti sa zaraženim ustanovljeni, 705 ljudi pod nadzorom

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da su od juče pod zdravstveni nadzor stavljena 122 lica, ukupno ih je pod tom mjerom 705, dok je kod jednog lica potvrđena zaraza virusom korona.

Gradnja autoputa Prijedor-Banjaluka obuhvatiće oko 440 objekata

PRIJEDOR - Izgradnjom autoputa Prijedor-Banjaluka na području grada Prijedora biće obuhvaćeno oko stotinu objekata privatnog vlasništva, od kojih oko 60 odsto pomoćnih, a 40 odsto stambenih, izjavio je danas gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

Milenko Đaković za "Nezavisne": Biću opet kandidat za gradonačelnika ako stranka tako kaže

U protekloj godini urađeni su brojni projekti uprkos turbulencijama u lokalnoj skupštini, rekao je Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora, u intervjuu za "Nezavisne".

Đaković: Skupštinska većina nastavlja postupati mimo zakona

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas da je skupštinska većina nastavila postupati mimo zakonskih propisa smijenivši direktore Doma zdravlja Prijedor i Dječijeg vrtića "Radost" Prijedor.

Travnička fabrika obuće pokreće poslovanje u Prijedoru

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković potpisao je danas ugovor sa predstavnicima "Frari komerca" iz Travnika o davanju u zakup poslovnih prostorija za potrebe ove firme koja se bavi proizvodnjom obuće, saopšteno je iz gradske uprave.

Najčitanije