Milenko Jaćimović

Jaćimović: U DNS-u nismo imali koncept rada na terenu

BANJALUKA - Bivši član Demokratskog narodnog saveza (DNS) Milenko Jaćimović rekao je danas da je zajedno sa Budimirom Balabanom i Nenadom Šibarevićem pristupio Demosu jer DNS nije imao koncept rada na terenu i razvijanja stranačke infrastrukture na području Banjaluke.

Pravilnik gasi motore auto-škola

BANJALUKA - Prednacrt pravilnika o osposobljavanju za vozača motornih vozila BiH je loš odnosno diskriminatorski prema pojedinim polaznicima i usmjeren samo na dobrobit velikih auto-škola, zbog čega će ostali biti prinuđeni da se ugase, smatraju pojedini vlasnici auto-škola.

Predstavljen novi klub odbornika u Skupštini Grada banjaluka

BANJALUKA - U Banjaluci je danas predstavljen Klub odbornika u Skupštini grada "Sloboda" kojeg čine bivši član DNS-a Budimir Balaban, te bivši odbornici ove stranke Nenad Šibarević i Stojan Vukajlović, kao i do sada nezavisni odbornik Milenko Jaćimović.

Vozački bi mogao biti skuplji i za 500 KM

BANJALUKA - Cijene vozačkih ispita mogle bi biti povećane i za 500 KM jer će umjesto vlasnika auto-škola minimalne cijene časova definisati Savjet ministara BiH u saradnji s entitetskim organima, kako je to predviđeno Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Najčitanije