Milići

Domu zdravlja u Milićima isporučen ultrazvučni aparat

MILIĆI - Domu zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima danas je isporučen novi ultrazvučni aparat, čija je vrijednost 40.000 KM, nabavljen u okviru Programa pomoći borbe protiv virusa korona koji realizuju EU i UNDP.

Jako nevrijeme i u Milićima, došlo do prekida struje i telefonske veze

MILIĆI - Jako nevrijeme praćeno grmljavinom, kišom i gradom pogodilo je danas Milići, a u pojedinim dijelovima opštine došlo je do prekida u snabdijevanju električnom energijom, dok su u prekidu i telefonske veze.

Zbog remonta bez struje 2.500 potrošača u Milićima

BIJELJINA - U Milićima će danas bez električne energije biti 2.500 potrošača zbog godišnjeg planskog remonta postrojenja, najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Uhapšen po dvije potjernice, bez vozačke, registracije i dugom od 25.500 KM

ZVORNIK - D.M. iz Milića, za kojim su bile raspisane dvije potjernice, uhapšen je juče, te mu je privremeno oduzet mercedes zbog više počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz PU Zvornik.

U Milićima održan moleban podrške narodu u Crnoj Gori

MILIĆI - Crkvena opština Milići večeras je organizovala moleban i litiju podrške narodu u Crnoj Gori sa koje je poručeno da istraju do kraja u svojoj borbi.

Gorjela hala firme u Milićima

MILIĆI - U požaru na porodičnom imanju Jašić u naselju Nova Kasaba u opštini Milići gorjela je hala u kojoj su se nalazile vrijedne mašine, ali su vatrogasci brzom intervencijom uspjeli da spriječe višemilionsku štetu, rekao je Srni komandir smjene Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Aleksandar Pantić.

Led rasvjeta, vrijedna 157.000 KM, u dvorani u Milićima

U Milićima je završen projekat zamjene rasvjete u Sportskoj dvorani, koji je koštao 157.000 KM, a koji je finansirala Vlada Republike Srpske posredstvom Fonda za zaštitu životne sredine, dok je dio troškova snosila i Opštinska uprava.

Vatrogasci u Milićima bogatiji za jedno vozilo

MILIĆI - Teritorijalna vatrogasna jedinica u Milićima danas je dobila novo vozilo za koje je Vatrogasni savez Republike Srpske obezbijedio 270.000 KM, a opština 12.000 KM.

Uhapšeni zbog napada na policajce u karantinu

MILIĆI - Policija u Milićima uhapsila je Ž.Đ. i Z.M. oba iz ove opštine, zbog sumnje da su sinoć napali policijske službenike u karantinu na koje su galamili, vrijedjali ih, te bacali staklene flase prema njima.

U nesreći u Milićima poginuo vozač škode

MILIĆI - Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica.

Najčitanije