Milići

U Milićima održan moleban podrške narodu u Crnoj Gori

MILIĆI - Crkvena opština Milići večeras je organizovala moleban i litiju podrške narodu u Crnoj Gori sa koje je poručeno da istraju do kraja u svojoj borbi.

Gorjela hala firme u Milićima

MILIĆI - U požaru na porodičnom imanju Jašić u naselju Nova Kasaba u opštini Milići gorjela je hala u kojoj su se nalazile vrijedne mašine, ali su vatrogasci brzom intervencijom uspjeli da spriječe višemilionsku štetu, rekao je Srni komandir smjene Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Aleksandar Pantić.

Led rasvjeta, vrijedna 157.000 KM, u dvorani u Milićima

U Milićima je završen projekat zamjene rasvjete u Sportskoj dvorani, koji je koštao 157.000 KM, a koji je finansirala Vlada Republike Srpske posredstvom Fonda za zaštitu životne sredine, dok je dio troškova snosila i Opštinska uprava.

Vatrogasci u Milićima bogatiji za jedno vozilo

MILIĆI - Teritorijalna vatrogasna jedinica u Milićima danas je dobila novo vozilo za koje je Vatrogasni savez Republike Srpske obezbijedio 270.000 KM, a opština 12.000 KM.

Uhapšeni zbog napada na policajce u karantinu

MILIĆI - Policija u Milićima uhapsila je Ž.Đ. i Z.M. oba iz ove opštine, zbog sumnje da su sinoć napali policijske službenike u karantinu na koje su galamili, vrijedjali ih, te bacali staklene flase prema njima.

U nesreći u Milićima poginuo vozač škode

MILIĆI - Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica.

Odjeknule eksplozije dok su vatrogasci gasili vatru u Milićima

MILIĆI - Dvije ekplozivne naprave eksplodirale su danas dok su vatrogasci iz Milići gasili požar u naselju Lukić Polje, ali povrijeđenih nije bilo.

Gorio šljivik u Milićima

MILIĆI - Vatrogasci su večeras ugasili požar koji je zahvatio rubne dijelove sela Supač u opštini Milići, proširivši se na voćnjak sa sadnicama šljive, površine dva dunuma i koji je prijetio da ugrozi jedan stambeni objekat.

Ugašena četiri požara

MILIĆI - Vatrogasci iz Milića u protekla 24 časa ugasili su četiri šumska požara, izjavio je večeras Srni dežurni vatrogasac Goran Đurić.

Počela tradicionalna hajka na vuka, učestvuje i Višković

MILIĆI - Hajkom na vuka, koja je okupila oko 300 lovaca iz Republike Srpske i Srbije, danas je Udruženje lovaca "Komić" iz Milića zvanično otvorilo ovogodišnju lovnu sezonu.

Najčitanije