Milići

Ispred Policijske stanice galamio i vrijeđao policajce

MILIĆI – Policija je u Milićima uhapsil D.M. iz tog mjesta, zbog sumnje da je narušio javni red i mir galamom i vrijeđanjem policijskih službenika.

Uručena kolica i pokloni milićkim trojkama

MILIĆI - Pomoćnik ministra za porodicu Republike Srpske Bosiljka Bošnjak danas je u Milićima roditeljima prvih trojki rođenih u ovoj godini u Srpskoj, Borki i Strahinji Marković, poklonila kolica za bebe i set bebi-opreme, u ukupnoj vrijednosti 2.100 KM.

Povrijeđeni vozač i suvozač u renou

ZVORNIK - Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Milići-Zeleni Jadar u mjestu Mišići, opština Milići, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđen u prevrtanju traktora

MILIĆI - J.Dž. /23/ povrijeđen je prilikom prevrtanja traktora u selu Vrtoče u opštini Milići, saznaje Srna u Policijskoj upravi /PU/ Zvornik.

Šeranić: Specijalna bolnica u Milićima može da ponudi vrhunsku uslugu

MILIĆI - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić posjetio je u Milićima Dom zdravlja "Sveti Nikola", Medicinski centar i Specijalnu bolnicu iz hirurških oblasti i porodilište Kompanije "Boksit", te izrazio zadovoljstvo načinom funkcionisanja tih zdravstvenih ustanova.

Višković uručio odlikovanje kompaniji "Boksit"

MILIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je u ime predsjednika Republike Željke Cvijanović uručio Orden Zvijezdu Republike Srpske sa srebrnom posvetom Kompaniji "Boksit" povodom 60 godina rada.

Otvorena nova fabrika u sklopu "Boksita"

MILIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i predsjednik Kompanije "Boksit" Rajko Dukić danas su u Milićima otvorili Fabriku za sušenje i mljevenje hidrata, u čiju izgradnju je "Boksit" uložio gotovo 2,6 miliona KM.

Punica uzela zetovu bankovnu karticu i podigla 16.800 KM

MILIĆI - Pripadnici Policijske stanice Milići podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv Adnana J. (32) i Feride H. (64) zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

Policajci u Milićima spriječili ženu u pokušaju samoubistva

MILIĆI - Policija u Milićima spriječila je danas stariju ženu u pokušaju da izvrši samoubistvo.

Uhapšen zbog napada na policajca

​ZVORNIK - Policija je uhapsila muškarca iz Milića čiji su inicijali B.S. (59) zbog sumnje da je napao i povrijedio policijskog službenika, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije