Milići

Višković u Milićima: Povoljan poslovni ambijent zajednički cilj

MILIĆI - Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je večeras Srni u Milićima da je sa rukovodstvom Unije udruženja poslodavaca Srpske i privrednicima regije Birač otvoreno i iskreno razgovarao o njihovim aktuelnim problemima u poslovanju, kao i o zakonskim rješenjima koja mogu da unaprijede poslovni ambijent u Republici.

Uhapšen Milićanin, nožem prijetio ženskoj osobi

ZVORNIK - U Milićima je uhapšen V.M. zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu u ovom gradu prijetio ženskoj osobi uz upotrebu noža, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Tragedija kod Milića: Sletio mercedesom sa puta i poginuo

ZVORNIK - Pedesetosmogodišnji muškarac poginuo je prilikom slijetanja automobila sa lokalnog puta u mjestu Buljevići, opština Milići, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Odbornik u Milićima priveden zbog majice

MILIĆI - Milićanin čiji su inicijali LJ.P. priveden je jutros u Policijsku stanicu Milići nakon prijave da se u zgradi opštine pojavio u majici sa uvredljivim sadržajem, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Ispred Policijske stanice galamio i vrijeđao policajce

MILIĆI – Policija je u Milićima uhapsil D.M. iz tog mjesta, zbog sumnje da je narušio javni red i mir galamom i vrijeđanjem policijskih službenika.

Uručena kolica i pokloni milićkim trojkama

MILIĆI - Pomoćnik ministra za porodicu Republike Srpske Bosiljka Bošnjak danas je u Milićima roditeljima prvih trojki rođenih u ovoj godini u Srpskoj, Borki i Strahinji Marković, poklonila kolica za bebe i set bebi-opreme, u ukupnoj vrijednosti 2.100 KM.

Povrijeđeni vozač i suvozač u renou

ZVORNIK - Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Milići-Zeleni Jadar u mjestu Mišići, opština Milići, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđen u prevrtanju traktora

MILIĆI - J.Dž. /23/ povrijeđen je prilikom prevrtanja traktora u selu Vrtoče u opštini Milići, saznaje Srna u Policijskoj upravi /PU/ Zvornik.

Šeranić: Specijalna bolnica u Milićima može da ponudi vrhunsku uslugu

MILIĆI - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić posjetio je u Milićima Dom zdravlja "Sveti Nikola", Medicinski centar i Specijalnu bolnicu iz hirurških oblasti i porodilište Kompanije "Boksit", te izrazio zadovoljstvo načinom funkcionisanja tih zdravstvenih ustanova.

Višković uručio odlikovanje kompaniji "Boksit"

MILIĆI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je u ime predsjednika Republike Željke Cvijanović uručio Orden Zvijezdu Republike Srpske sa srebrnom posvetom Kompaniji "Boksit" povodom 60 godina rada.

Najčitanije