Milica Mandić

Milica Mandić ambasador na "Evropskoj nedelji sporta"

"Evropska nedelja sporta", po sedmi put na Starom kontinentu, a četvrti put u Srbiji, održaće se od 23. do 30. septembra, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije.

Đoković objavio snimak proslave zlata Milice Mandić

Milica Mandić donijela je Srbiji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a strastveno su je u olimpijskom selu podržavali reprezentativci Srbije.

Prvo zlato za Srbiju na OI: Milica Mandić sigurno do pobjede

Srpska reperezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, prvu za Srbiju u Tokiju!

Mandić: Milion puta su mi rekli da je tekvondo muški sport

Tekvondistkinja Srbije Milica Mandić, jedna od ambasadorski pokreta za razvoj ženskog sporta u Srbiji, rekla je da važno da svaka djevojčica ima pravo se bavi sportom kojim želi bez obzira na predrasude okoline.

Bronza i za Milicu Mandić u Bariju

BARI - Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je danas bronzanu medalju na Ekstra Evropskom prvenstvu u Bariju.

Zlato za Mandićevu i Bogdanovićevu u Poljskoj

VARŠAVA - Reprezentativke Srbije u tekvondou Milica Mandić i Tijana Bogdanović osvojile su zlatne medalje na međunarodnom turniru G1 kategorije u Poljskoj.

Vjerila se Milica Mandić

Olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić riješila je da započne novo poglavlje u životu.

Mandićeva osvojila srebro na Gran priju u Maroku

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je srebrnu medalju na Grand pri turniru G4 kategorije u Maroku.

Milica Mandić osvojila titulu prvaka svijeta

Reprezentativka Srbije Milica Mandić postala je prvak svijeta u tekvondou, pošto je u finalu turnira u Južnoj Koreji savladala branioca titule i olimpijsku šampionku iz Rija domaću takmičarku Hje-ri Oh 17:13.

Najčitanije