Milijarder

Emina Jahović se oglasila nakon prevare milijardera

Prethodnih dana turske medije preplavila je vijest da je Sadetin Saran prošle godine ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice Jeliz Šar, a lijepa pjevačica se sada oglasila i progovorila o emotivnom statusu.

Milijarder Džefri Epstanj se ubio u zatvoru

Bogataš i finansijer DŽefri Epstajn /66/, optužen za seksualnu trgovinu maloljetnicama, izvršio je samoubistvo u zatvoru, objavio je "Gardijan".

Najstariji milijarder na svijetu: Ima 100 godina i svakog dana ide na posao

SINGAPUR - Najstarijem milijarderu na svijetu, stogodišnjem Čangu Junu Čungu, svi bi oprostili lagodan život i uživanje u penziji, ali on poslije 80 godina i dalje radi.

Milijarder impresioniran BiH: Volio bih raditi ovdje

​Prvi nepalski milijarder sa "Forbesove" liste Binod Čodri u posjeti je Sarajevu.

Stogodišnji milijarder svakog dana ide na posao

Najstariji milijarder na svijetu, Čang Jun Čung iz Singapura, ima 100 godina, ali svakoga dana ide na posao, jer kaže da ostanak kod kuće nije opcija za njega i da bi mu bilo veoma dosadno.

U Ameriku došao sa jednom žutom dekom, danas je milijarder

Isaac Larian rođen je u siromašnom kvartu Teherana, i vjerovatno kao dječak nije mogao ni sanjati da će postati ono što je danas - milijarder i vlasnik najveće kompanije za prodaju igračaka u Sjedinjenim Američkim Državama, MGA Entertainment.

U 2017. novi milijarder svakog drugog dana

"Osamdeset i dva odsto prošlogodišnjeg bogatstva slilo se u džepove najbogatije polovice svijeta", navodi se u izvještaju koji je u ponedjeljak objavila agencija Oxfam pod nazivom "Nagrada za posao, a ne bogatstvo".

Svakog drugog dana u Aziji neko postane milijarder

Prvi put je ukupan broj milijardera u Aziji premašio broj američkih. Prema najnovijem izvještaju, tri četvrtine novih milijardera u svijetu potiče iz Kine i Indije.

Ona je najmlađa milijarderka na svijetu

Ona je skromna, nije “napucana”, izvještačena i plastična – iako je najmlađa milijarderka na svijetu. Voli životinje, jahanje joj je omiljeni sport i ima iskrenu dugogodišnju vezu.

Najčitanije