Milijarder

Mask postao član elitnog kluba od četiri čovjeka sa 100 milijardi

Bogatstvo američkog biznismena iz Silicijumske doline u Kaliforniji Ilona Maska premašilo je 100 milijardi dolara, čime je postao jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, objavio je američki magazin "Forbs" na svojoj listi milijardera.

Čelnik Applea Tim Kuk pridružio se klubu milijardera

Izvršni direktor Applea Tim Kuk ušao je u klub milijardera, dok vrijednost dionica te tehnološke firme nastavlja da "buja".

Bezos oborio sopstveni rekord u bogatstvu

Bogatstvo osnivača Amazona Džefa Bezosa poraslo je na skoro 172 milijarde dolara, što je, prema Blumbergovom indeksu milijardera, novi rekord kada je riječ o najbogatijim ljudima svijeta.

Fidži se otvorio, ali samo za milijardere

Fidži želi da oživi svoj paralizovani turistički sektor, od kojeg u ekonomskom smislu žestoko zavisi, i to privlačenjem VIP gostiju.

Korona koštala najbogatije Austrijance milijarde evra

Kriza zbog virusa korona teško je pogodila i najbogatije Austrijance, koji su izgubili milijarde evra.

Kajli Džener ponovo na Forbsovoj listi najmlađih milionera u svijetu

Kajli Džener ozbiljno je uplovila u poslovne vode. Njen brend šminke "Kylie Cosmetics" je sve traženiji, što joj pored popularnosti donosi i veliku novčanu dobit.

Kina dobila novog milijardera

Kina, drugi najveći dom svjetskih milijardera, dobila je novog bogataša koji sada posjeduje više od jedne milijarde dolara.

Emina Jahović se oglasila nakon prevare milijardera

Prethodnih dana turske medije preplavila je vijest da je Sadetin Saran prošle godine ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice Jeliz Šar, a lijepa pjevačica se sada oglasila i progovorila o emotivnom statusu.

Milijarder Džefri Epstanj se ubio u zatvoru

Bogataš i finansijer DŽefri Epstajn /66/, optužen za seksualnu trgovinu maloljetnicama, izvršio je samoubistvo u zatvoru, objavio je "Gardijan".

Najstariji milijarder na svijetu: Ima 100 godina i svakog dana ide na posao

SINGAPUR - Najstarijem milijarderu na svijetu, stogodišnjem Čangu Junu Čungu, svi bi oprostili lagodan život i uživanje u penziji, ali on poslije 80 godina i dalje radi.

Najčitanije