Miloš Biković

Sluga najgledaniji film u banjalučkom bioskopu Sinepleks Palas

BANJALUKA - U banjalučkom bioskopu "Sinepleks Palas" najgledaniji film u 2020. godini je bio ruski film "Sluga", sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Biković: Vreme iskušenja i borbe

Srpski glumac Miloš Biković pandemiju virusa kovid-19 vidi kao vrijeme iskušenja i borbe, ali i prostor da ljudi bolje upozanju sebe i svoje bližnje za šta je u modernom vremenu tehnološke revolucije sve manje prilike.

Miloš Biković izabran za najpopularnijeg glumca u Rusiji u 2020.

Još jedno priznanje za Miloša Bikovića. Naime, srpski glumac izabran je za najpopularnijeg glumca u Rusiji u 2020. godine.

Tajna "Montevidea": Marko Janketić odbio ulogu Tirketa, uletio Biković

Skoro svaki glumac u svojoj karijeri ima ulogu za koju se pokajao što ju je prihvatio, a još više onih koje je odbio pa se kajao.

Biković otkrio koju je ocjenu imao iz ruskog jezika u školi

Srpski glumac Miloš Biković koji sada perfektno govori ruski i snima filmove u Rusiji, otkrio je da nije imao dobre ocjene u školi iz ovog jezika.

Djevojka otkrila zašto je istetovirala Bikovićev lik

Jovana Popović, djevojka koja živi u Njemačkoj, postala je poznata širom regiona nakon što je istetovirala lik glumca Miloša Bikovića na butini.

Istetovirala Bikovića na nezgodnom mjestu, pogledajte njegov komentar

Osim što je jedan od najuspješnijih srpskih glumaca, Miloš Biković je svakako i jedan od najomiljenijih, u šta se apsolutno uvjerio i sam, na najneobičniji mogući način.

Snimanje "Južnog vetra" u Hrvatskoj, Biković se javio iz Opatije

Miloš Biković, za kojeg mnogi kažu da je najzgodniji srpski glumac, javio se iz Opatije i tako potvrdio da se drugi dio srpskog hit-filma "Južni vetar" snima u Hrvatskoj.

Penelope Kruz na meti: "Pridružila" se Bikoviću na kavkaskom ratištu

Holivudska zvijezda Penelope Kruz uvučena je na internetu u sukob oko Nagorno-Karabaha zbog pogrešnog tumačenja njene objave na društvenim mrežama.

Biković pao s motora na snimanju filma

Srpski glumac Miloš Biković otkrio je da je pao s motora tokom snimanja filma "Južni vetar 2".

Najčitanije