Miloš Biković

Oglasio se Biković poslije priča o navodnoj svađi sa Bjelogrlićem

Glumac Miloš Biković poručio je na Tviteru kolegi glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću da neko hoće da ih posvađa, ali da, kako piše Biković, to neće ići tako lako. Glumac se oglasio posle kuloarskih priča da je među njima dvojicom došlo do profesionalnog sukoba.

Bajaga i Biković zajedno pjevaju za "Hotel Beograd"

Prvi trejler za srpsko-ruski film "Hotel Beograd" ("Отель Белград") objavljen je juče, a sada je objavljena i pjesma iz filma, koju zajedno izvode Miloš Biković i Momčilo Bajagić bajaga.

Biković na premijeri filma "Led 2" u Moskvi, alarm prekinuo projekciju

BEOGRAD - Svjetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke "Led 2", koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je 10. februara u Moskvi uz prisustvo srpskog glumca Miloša Bikovića saopštili su producenti.

"Slugu" pogledalo 11 miliona gledalaca

Film "Sluga", u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković, danas je i zvanično oborio sve rekorde sa nevjerovatnom cifrom od 11 miliona i 100 hiljada gledalaca.

Biković: Podvig boraca Srpske obavezuje srpski narod na jedinstvo

​BANJALUKA - Dramski umjetnik iz Srbije Miloš Biković rekao je danas u Banjaluci da su borci Republike Srpske učinili podvig dajući svoje živote za slobodu i istinu i doprinijeli vaskrsenju cijelog srpskog naroda.

Komedija sa Milošem Bikovićem najgledanija u istoriji ruskog filma

​Ruski film "Sluga", u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković, najgledanija je komedija u istoriji ruske kinematografije, saopštila je pres-služba kompanije "Central partneršip".

Novi film Miloša Bikovića za dan zaradio tri miliona evra

Da Milošu Biković ide odlično u Rusiji, svjedoči i jedan podatak koji zaslužuje veliko poštovanje.

Uskoro premijera novog ruskog filma sa Bikovićem

Posijle premijernog prikazivanja filma u Moskvi, u Beograd stiže ruska hit komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Miloš Biković raskinuo sa Barbarom Tatalović?

Glumačka zvijezda Miloš Biković i njegova osam godina mlađa djevojka, manekenka Barbara Tatalović, stavili su tačku na svoju vezu.

Miloš Biković se povlači sa scene

Miloša Bikovića ćemo naredne godine gledati u filmu i seriji "Hotel Beograd", a za "Blic" je otkrio da je snimanje ovih projekata završeno.

Najčitanije