Miloš Biković

Uskoro premijera novog ruskog filma sa Bikovićem

Posijle premijernog prikazivanja filma u Moskvi, u Beograd stiže ruska hit komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Miloš Biković raskinuo sa Barbarom Tatalović?

Glumačka zvijezda Miloš Biković i njegova osam godina mlađa djevojka, manekenka Barbara Tatalović, stavili su tačku na svoju vezu.

Miloš Biković se povlači sa scene

Miloša Bikovića ćemo naredne godine gledati u filmu i seriji "Hotel Beograd", a za "Blic" je otkrio da je snimanje ovih projekata završeno.

Biković: Ponosan sam što se vraćam u svoje pozorište

Ponosan sam što se vraćam u svoje pozorište, jer za razvoj glumca teatar neprikosnoveno mjesto, kazao je naš poznati glumac Miloš Biković danas na predstavlljanju nove sezone Beogradskog dramskog pozorišta čiji je od nedavno stalni član.

Biković postao stalni član ansambla BDP-a

​Glumac Miloš Biković postao je stalni član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

Biković: Magija živog kontakta navažnija za festival

LESKOVAC - Prve večeri Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE glumac Miloš Biković, na tribinskom programu "U krupnom planu", razgovarao sa festivalskom publikom u Bioskopu LKC, saopštili su organizatori.

Biković nije dobio zvanično obavještenje o zabrani ulaska u Ukrajinu

Srpski glumac Miloš Biković izjavio je da nije dobio zvanično obavještenje o zabrani ulaska u Ukrajinu.

Bikoviću zabranjen ulaz u Ukrajinu

Srpskom glumcu Milošu Bikoviću zabranjen je ulazak u Ukrajinu pod obrazloženjem da predstavlja "prijetnju po nacionalnu bezbjednost".

Biković dobio ponudu da uđe u rijaliti, od Rusa traži 50 miliona $

​Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u rijaliti programu u Rusiji, a Miloš je ljudima koji su ga kontaktirali poručio da pristaje, ali za 50 miliona dolara!

Biković: "Balkanska međa" šalje antiratnu poruku

Beograd će 9. maja svečano obilježiti Dan pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu, a četrvrti put zaredom, biće organizovana šetnja "Besmrtni puk", a potom i veliki koncert istaknutih ruskih i srpskih umjetnika i ansambala i projekcija filma "Balkanska međa" u kojem jednu od glavnih uloga igra glumac Miloš Biković.

Najčitanije