Miloš Vučević

Vučević i Komlenski podnijeli krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina

BEOGRAD - Potpredsjednik SNS Miloš Vučević i poslanik Pokreta socijalista Ðorđe Komlenski predali su danas u Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina zbog, kako su rekli, navoda u medijima koji dovode u vezu državni vrh s organizovanim kriminalom.

Vučević: SNS podržava ideju Dodika o dvojnom državljanstvu

BEOGRAD, BANjALUKA - Vladajuća Srpska napredna stranka podržava ideju srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da vlast u Beogradu omogući automatsko državljanstvo Srbije za sve građane Srpske.

"Banjaluka, Beograd i Novi Sad imaju neraskidive veze"

BEOGRAD - Gradovi Banjaluka, Beograd i Novi Sad imaju neraskidive veze i odličnu saradnju u svim oblastima, a tom saradnjom i stvaranjem jedinstvenog kulturnog prostora ne ugrožavaju dejtonsku BiH, niti bilo koga, nego samo pomažu jedni drugima, ocijenili su gradonačelnici Banjaluke Igor Radojičić, Novog Sada Miloš Vučević i zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vojna bolnica u Petrovaradinu primila 17 kovid pacijenata

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom obišao Vojnomedicinski centar Novi Sad u Petrovaradinu, koji od juče prima oboljele od kovida, a u njemu se trenutno već nalazi 17 pacijenata.

Gradonačelnik Novog Sada: Ne vidim mogućnost da bude organizovan Exit

NOVI SAD - U ovom trenutku ne vidim mogućnosti da bude organizovan Exit, pogotovo zato što su granice zatvorene, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Krivična prijava protiv Vučića i njegovog brata

BEOGRAD - Potpredsjednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, podnijeće sutra krivičnu prijavu protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića zbog navoda o njihovoj povezanosti sa vlasnikom imanja "Jovanjica" na kome je pronađena marihuana.

Petoro u igri za Vučićevog nasljednika na čelu SNS-a

BEOGRAD - Petoro visokih funkcionera SNS nalazi se u uskom krugu onih koji bi mogli da zamijene Aleksandra Vučića na čelu stranke, pišu "Večernje novosti".

Najčitanije