Milo Đukanović

Amfilohije: Đukanović ne zna šta je crkva jer nije kršten

BEOGRAD - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je danas da je predsjednk Crne Gore Milo Đukanović čovjek politike i da "ne zna šta je crkva, ne može ni znati kad nije kršten".

Đukanović: Najbolja politika Evrope je politika proširenja

CETINJE - Crnogorski predsjednik Milo Đukanović izjavio je večeras da je Crna Gora je ekonomski održiva i prosperitetna, koja već živi svoj evropski život, s realnim optimizmom zagledana u evropsku budućnost.

Đukanović i Vučić zajedno će utvditi optimalan trenutak za sastanak

PODGORICA - Predsjednici Crne Gore Milo Đukanović i Srbije Aleksandar Vučić zajedno će procijeniti kada je optimalan trenutak za sastanak koji će biti prilika za otvoreni razgovor o svim pitanjima, saopšteno je iz kabineta crnogorskog predsjednika.

Đukanović: Nije bitno da li neko nosi odijelo ili mantiju, svi smo jednaki pred zakonom

PODGORICA - Milo Đukanović izjavio je da Crna Gora nema namjeru da otme jedan milimetar nečije teritorije, ali da neće dozvoliti da se otima ono što pripada toj državi.

Odbijen zahtjev Mile Đukanovića, manastiri ostaju dio SPC

​Na Trojičindanskom saboru u Podgorici danas je odbijen zahtjev Mila Đukanovića da SPC preda manastire i vjerske objekte u ruke crnogorske pravoslavne crkve. Ako Đukanović ne odustane od sramnih zahtjeva, sveštenstvo poručuje da će još odlučnije istupiti u borbi svojih svetinja i zakonskih prava.

Đukanović: SPC pokušava da čuva infrastrukturu 'velike Srbije'

NIKŠIĆ - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović optužio je Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) da pokušava da čuva infastrukturu velike Srbije i da ometa evropski put Crne Gore, te najavio obnovu Crnogorske pravoslavne crkve (CPC).

Dodik, Vučić i Đukanović o aktuelnoj situaciji u regionu

​TIRANA - Uoči početka Samita procesa Brdo-Brioni u Tirani, jutros su razgovarali predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović o aktuelnoj situaciji u regionu.

Guaidova supruga objavila fotografiju sa Đukanovićem

Supruga lidera opozicije u Venecueli Huana Guaida, Fabijana Rosales objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Đukanović: Ispuniti standarde za članstvo u Uniji

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da je na sastanku o zapadnom Balkanu koji je održan u Berlinu potencirao važnost beskompromisnog ispunjavanja standarda i realizovanja reformi za članstvo u EU.

Đukanović: Crna Gora sljedeća članica Evropske unije

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izrazio je uvjerenje da će Crna Gora, uz podršku susjeda i drugih članica Evropske unije, biti sljedeća članica, kada god Unija odluči da je za to vrijeme.

Najčitanije