Milo Đukanović

Milo Ðukanović pozitivan na virus koronu

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović pozitivan je na virus koronu, nakon što je imao kontakt sa kovid pozitivnom osobom.

Đukanović hitno otkazao sve sastanke zbog virusa korona

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otkazao je za danas zakazane sastanke, kao i susret sa predsjednikom Velike narodne skupštine Turske Mustafom Šentopom.

Ðukanović: Vlada neće preživjeti januar 2022.

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović tvrdi da Vlada "neće preživjeti januar 2022".

Ðukanović: Odluka Uprave za katastar uzurpacija naslijeđa Crne Gore

ZAGREB/PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je da je odluka crnogorske Uprave za katastar i državnu imovinu da kao vlasništvo Mitropolije crnogorsko-primorske upiše Cetinjski manastir, ''još jedan pokušaj uzurpacije crnogorskog kulturno-istorijskog i sakralnog naslijeđa'', sa, kako tvrdi, ''jasnim političkim ciljem da se izvrši srbizacija Crne Gore".

Abazović: Nisam se sastao sa Ðukanovićem u Dubaiju

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao s predsjednikom Milom Ðukanovićem, kako su to ranije prenijeli neki podgorički mediji.

Ðukanović optimista u pogledu pada vlade

​PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović kaže da je optimista u pogledu izglasavanja nepovjerenja vladi Zdravka Krivokapića u ponedjeljak u Skupštini i ocijenio da je trenutno trenutna politička scena cirkus.

Krivokapić o Ðukanoviću: Faraon koji svijetli kao sunce u Crnoj Gori

​PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da opoziciona DPS Mila Ðukanovića želi samo da vlada ovom državom i da im je zbog toga on kao premijer problem.

Zahtjev za temeljnu istragu o "Pandora papirima"

PODGORICA - Nacrt deklaracije Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU i Crne Gore sadrži ocjenu da je ostvaren ograničeni napredak u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, koji su, kako se navodi, i dalje dominantni u mnogim oblastima, a traži se i da Crna Gora detaljno ispita aferu "Pandora papiri".

Đukanović pomenut u dokumentu suda u Palermu u predmetu za pranje novca

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pomenut je u dokumentu istražnog sudije suda u Palermu u predmetu protiv bivšeg albanskog naftnog tajkuna Rezarta Tačija i nekoliko italijanskih državljana koji se sumnjiče za pranje više od 20 miliona evra, objavila je Radio-televizija Crne Gore.

Medojević: Eskobar tražio ostavku od Đukanovića

PODGORICA - Jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević rekao je da je zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar zatražio od predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da podnese ostavku i podrži manjinsku vladu URA-e na čijem čelu će biti Dritan Abazović.

Najčitanije