Milo Đukanović

Tajna Njegoševog zavjeta: Zašto će mitropolit za života da vrati kapelu

Čim je postao gospodar Crne Gore i zamonašio se u Petrogradu, jedna od praktično prvih stvari koje je mladi vladika Rade učinio jeste da je svog strica Svetog Petra Cetinjskog proglasio za svetitelja 1834. godine. Takođe, dao je i zavještanje da se sagradi kapela na Lovćenu, prva koja je posvećena upravo njegovom stricu.

Ðukanović: Poslije izbora svi imaju razloga za zadovoljstvo

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je danas da je prisustvo posmatračke misije Evropske mreže organizacije za monitoring izbora (ENEMO) bilo izuzetno važno za demokratski karakter izbornog procesa u Crnoj Gori.

SNP: Đukanović ne shvata da su se desile mirne promjene

PODGORICA - Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izgubio je politički i svaki drugi kompas i propušta da shvati da su se u Crnoj Gori desile mirne promjene, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Mediji: Iz Đukanovićeve kuće ukraden nakit vrijedan 700.000 evra

Iz kuće biznismena Ace Ðukanovića, brata crnogorskog predsjednika Mila Ðukanovića, još proljetos ukradeni su satovi i nakit vrijedni oko 700.000 evra, pišu podgoričke Vijesti.

Opozicija u RS stala uz Đukanovića pa promijenila priču

BANJALUKA - Poraz Demokratske partije socijalista, stranke Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, uzburkao je duhove i u RS, gdje SNSD i stranke okupljene oko njihove koalicije tvrde da je opozicija u RS prvo podržavala Đukanovića, a onda ga se odrekla kad je vidjela da će opozicija pobijediti.

Knežević: Očekujemo formiranje vlade do početka oktobra

Jedan od lidera Demokratskog fronta i Koalicije za budućnost Crne Gore Milan Knežević izjavio je danas da očekuje da će formiranje parlamenta i nove vlade u Crnoj Gori biti najkasnije do kraja septembra ili prvih dana oktobra.

Dritan Abazović: Dajem riječ da neću iznevjeriti

Dritan Abazović, lider platforme "Crno na bijelo" rekao je da neće podleći nijednom pritisku, ni domaćih političara, ni međunarodne zajednice, prilikom formiranja vlasti u Crnoj Gori.

Podnesena krivična prijava protiv Đukanovića

Pravni zastupnik Duška Kneževića, predsjednika "Atlas grupe" podnio je krivičnu prijavu protiv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, optužujući ga da je počinio krivično djelo - pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja.

Ðukanović: Sporazum korak ka stabilizaciji regiona

PODGORICA - Predsjednik Crne gore Milo Ðukanović pozdravio je večeras sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa između Beograda i Prištine, koji je ocijenio kao korak ka stabilizaciji regiona.

"Đukanovićev niz pobjeda u Crnoj Gori zaustavila SPC"

Crna Gora se nalazi na raskrsnici nakon što je njen lider Milo Ðukanović izgubio najnovije parlamentarne izbore i okončao neprekidnu 30-ogodišnju vladavinu, ocjenjuje Jovan Kovačić u autorskom tekstu za briselski "New Europe".

Najčitanije