Milo Đukanović

Ðukanović: Zatvoriti granice, zdravlje građana u ozbiljnoj opasnosti

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović traži zatvaranje granica i ubrzanu imunizaciju jer, kako kaže, zdravlje građana je u ozbiljnoj opasnosti.

Milo Đukanović opozvao osam ambasadora

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović donio je ukaze o opozivu sa dužnosti osam crnogorskih ambasadora.

Šta zvanično posjeduju Milo Ðukanović i supruga

PODGORICA - Prema podacima dostavljenim Agenciji za sprečavaje korupcije, predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović prijavio je da je tokom većeg dijela prošle godine primao nepunih 2.105, a njegova supruga Lidija nešto više od 890 evra mjesečno.

Vulin: Đukanović nikako da shvati da nije pao zbog Vučića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović najnovijim optužbama na račun Srbije, pokušava još jednom da nacrta metu na predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ðukanović: Srbija u Nikšiću sprema Kosovski boj

PODGORICA - Crnogorski predsjednik Milo Ðukanović u još jednom od niza medijskih napada na Srbiju kaže da je zvanični Beograd rezultate crnogorskih izbora protumačio "logikom osvajača", a predsjednik Srbije, kako navodi, "svojatanjem crnogorske istorije" želi da premosti nedostajući dio istorije Srbije.

Đukanović nakon vanrednog kongresa DPS: Radimo na brzom konsolidovanju

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je večeras, poslije vanrednog kongresa Demokratske partije socijalista (DPS), na kojem je ponovo izabran za lidera stranke, da DPS nije pokolebao rezultat parlamentarnih izbora i da rade na tome da se brzo konsoliduju.

Milo Đukanović izabran za predsjednika stranke

PODGORICA - Dosadašnji lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović danas je na vanrednom kongresu ove stranke u Podgorici ponovo izabran na ovu funkciju.

Ðukanović: Srbija ugrožava suverenitet svojih susjeda

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Ðukanović optužio je danas Srbiju da ugrožava suverenitet svojih susjeda po istom receptu iz devedesetih, a Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) nazvao je "najopakijim instrumentom velikosrpskog nacionalizma".

Ðukanović: Ustav me obavezuje, potpisaću zakone

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović potvrdio je da će potpisati Zakon o slobodi vjeroispovijesti i još nekoliko zakona, koji su u srijedu nepromijenjeni ponovo izglasani u parlamentu, jer ga, kako je kazao, na to obavezuje Ustav.

Abazović i Radulović pozvali Đukanovića na konsultacije

PODGORICA - Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar inostranih poslova Đorđe Radulović uputili su poziv crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću na konsultacije o, kako se navodi, pitanju povratka ambasadora.

Najčitanije