Milorad Čavić

Čavić: Olimpijske igre postale cirkus u kom sportisti najviše pate

Pandemija virusa korona zaustavila je sport, a za posljedicu je dala i odlaganje Olimpijskih igara prvi put u istoriji. Sportisti su, generalno, možda prvi put suočeni sa situacijom koja im dugoročno mijenja raspored i planove, koja ih je natjerala da naglo uspore, pa i da stanu.

NDP postaje dio vladajuće većine u RS

BANJALUKA - Narodni demokratski pokret (NDP) biće dio vladajuće skupštinske većine u RS, potvrdio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, nakon sastanka delegacija dvije stranke.

Počeo sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a

BANJALUKA - Delegacije SNSD-a i NDP-a, koje predvode lideri tih stranaka Milorad Dodik i Dragan Čavić, počele su sastanak u Banjaluci.

U FBiH svečano za 1. mart, u RS ogorčenje

SARAJEVO, BANJALUKA - Svečanim prijemima, sjednicama i posjetama mjestima stradanja zvaničnici FBiH i pojedinci iz zajedničkih institucija BiH proslavili su 1. mart, Dan nezavisnosti BiH, koji se u Republici Srpskoj ne doživljava i ne slavi.

Vlast i opozicija do sporazuma preko zajedničke komisije

BANJALUKA - Nedeljko Čubrilovic, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS), rekao je nakon sastanka sa predstavnicima političkih partija da je dogovoreno da se formira komisija koja će raditi na sporazumu "O principima političkog djelovanja i koordinacije".

Počeo sastanak Čubrilovića sa liderima političkih partija

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića sa liderima vladajućih i opozicionih stranaka u Republici Srpskoj na kojem će se raspravljati o radu Narodne skupštine u tekućem mandatu.

Opozicija jednoglasna: Dodik otkazivanjem referenduma ispunio nalog strancima

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, i vladajuća većina ispunili su nalog strancima i otkazali referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH, istakli su predstavnici opozicije.

Opozicija poslala pismo Dodiku

BANJALUKA - Lideri opozicionih stranaka, Vukota Govedarica (SDS), Branislav Borenović, (PDP), Dragan Čavić (NDP) i Milanko Mihajilica (SRS) uputili su danas pismo predsjedniku RS Miloradu Dodiku u kom su istakli da ne vide smisao njegovog poziva jer "često provodite neodgovornu državnu politiku".

Čavić o Dodikovoj odluci suspenzije referenduma: Miševi su izašli iz rupa

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić ocijenio je da je opozicija u RS bila prinuđena da blokadom Narodne skupštine RS izdejstvuje vraćanje vlasti u ustavno-pravne okvire, pa i objavu odluke o referendumu o Sudu i Tužilaštvu BiH, za koju je predsjednik RS Milorad Dodik danas najavio da će biti suspendovana, ako bude objavljena u “Službenom glasniku”.

Čavić: Ako smijene Šnjegotu opozicija treba da napusti parlament

BANJALUKA - Republika Srpska je talac politike Milorada Dodika i slijepe poslušnosti njegovih partnera i protiv takve politike se mora dići glas – izjavio je lider NDP-a Dragan Čavić, reagujući na Dodikovu najavu da bi glavni revizor RS Duško Šnjegota mogao biti smijenjen ukoliko ne podnese ostavku.

Najčitanije