Milorad Dodik

Dodik: Gradimo mirnu i stabilnu Srpsku

ZVORNIK - Kanidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Zvorniku da SNSD gradi mirnu i stabilnu Republiku Srpsku u kojoj će biti još više posla i radnih mjesta.

Dodik: Srbija donirala pet sanitetskih vozila Srpskoj

SREBRENICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Srebrenici da su vlasti Srbije donirale Srpskoj pet sanitetskih vozila, od kojih će jedno biti dostavljeno srebreničkom Domu zdravlja.

Dodik: Srpska ima potencijal da obezbijedi fer i korektne izbore

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska ima potencijal da putem svojih institucija omogući fer i korektne izbore i da vjeruje da su spekulacije da izbori neće biti održani ili da će biti poništeni.

Dodik: Sokolac važan dio Srpske

SOKOLAC - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Sokolac ima perspektivu i istakao da će se na ovom prostoru graditi auto-put, kao i da je potreban razvoj nove industrije.

Dodik i Štrahe najavili sporazum o dva infrastrukturna projekta

BEČ - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je danas u Beču sa vicekancelarom Austrije Hancom Kristijanom Štraheom dogovorio da dvije vlade naprave sporazum o dva infrastrukturna projekta.

Dodik: ANURS - ugledna naučna i kulturna institucija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas predsjedniku Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske /ANURS/ Rajku Kuzmanoviću i svim članovima Akademije 25 godina osnivanja i rada ove institucije sa željom da ANURS i dalje bude predvodnik znanja, prosvijećenosti, kulturnog stvaralaštva i identiteta Srpske i njenih građana.

Dodik: Priština može da okači vojničke čizme mačku o rep

BANJALUKA - U svijetu je nastao nakaradni sistem u kom su „loši momci“ oni koji poštuju UN i njihove rezolucije, za razliku od onih koji sve krše i ponašaju se kao slonovi u prodavnici porcelana, polupaše sve živo i oni su kao dobri, kaže u intervjuu za Sputnjik Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Dodik: Jedini način da BiH preživi jeste povratak ustavnom poretku

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da BiH mora da se vrati svom ustavnom poretku i da je to jedini način da ona preživi.

Domaći specijaliteti i tvrdoška vina na meniju za Lavrova

BANJALUKA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov posjetu Banjaluci završio je večerom koja je, u jednom banjalučkom restoranu, priređena njemu u čast, a domaćin je bio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik: Želimo da u Gacku uradimo mnogo više nakon izborne pobjede

GACKO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras u Gacku da je SNSD u ovom mjestu uvijek imao podršku i da bi vlasti Srpske voljele da u ovoj opštini urade mnogo više, ali da, nažalost, lokalna vlast to nije dozvolila.

Najčitanije