Milorad Dodik

"Novi saziv CIK-a sredstvo da se SDA i SDS svete drugim strankama"

TESLIĆ - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nezakonito imenovanje Centralne izborne komisije BiH stvara rascjep za malverzacije i probleme i da je očigledno da su njen sadašnji sastav izabrali SDS i SDA samo da bi se svetili drugim političkim partijama.

Dodik: Ne može se favorizovati jedna istina, treba uvažiti činjenice

TESLIĆ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je Srebrenica mjesto u kome se ne može favorizovati jedna istina već se ona mora graditi na činjenicama, a ne na spekulacijama.

"Bogdanić dobar izbor za kandidata za načelnika opštine"

TESLIĆ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik vjeruje da je Dragan Bogdanić dobar izbor za kandidata ove stranke za načelnika opštine Teslić i pozvao građane da ga podrže na predstojećim izborima.

Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Tesliću, počeo sastanak SNSD-a

TESLIĆ - U Tesliću je počeo sastanak lokalnog odbora SNSD-a, kojem prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović i član Izvršnog komiteta stranke Zoran Tegeltija.

Dodik: Usvajanje zakona, koji priziva Džaferović, vratilo bi verbalni delikt u BiH

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da stalna Misija BiH pri UN nije imala saglasnost Predsjedništva BiH da učestvuje u organizaciji komemorativnog skupa upriličenog od pojedinih članica Savjeta bezbjednosti UN, koji je danas održan onlajn i kome se obratio bošnjački član Predsjedništva Šefik Džaferović.

Dodik: Protesti u Srbiji idu na ruku samo njenim neprijateljima

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da su protesti u Beogradu usmjereni na destabilizaciju Srbije i njenih regionalnih i međunarodnih pozicija, te da idu na ruku samo neprijateljima Srbije i srpskog naroda.

Dodik: Kandidatura Nebojše Šešlije za načelnika dobra opcija za pobjedu

ISTOČNA ILIDŽA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da opština Istočna Ilidža zaslužuje da ima pravo vođstvo, da korespondira sa republičkim i gradskim organima vlasti i da pokuša učiniti sve da riješi važne infrastrukturne probleme kako bi obezbijedila što bolje uslove za sve stanovnike ove lokalne zajednice.

"Nivo BiH nije donosio adekvatne mjere da bi olakšao posljedice epidemije"

JAHORINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da nivo BiH nije pokazao da razumije poteškoće privrede i da organi BiH nisu donosili adekvatne mjere kako bi olakšali posljedice epidemije virusa korona.

"Olimpijska planina veliki investicioni prostor"

JAHORINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da je ova olimpijska planina veliki investicioni prostor u koji ulažu privatni investitori, ali i Vlada Republike Srpske, sa stanovišta podrške izgradnji vertikalnih i horizontalnih komunikacija.

Dodik: Moramo očuvati ekonomiju i svako radno mjesto

JAHORINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvorio je na Jahorini okrugli sto o temi "Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim virusom korona?", uz poruku da u vremenu epidemije virusa korona treba sačuvati ekonomiju i svako radno mjesto.

Najčitanije