Milorad Dodik

Dodik: Stimulisati ostanak mladih, neki se već vraćaju

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će Republika Srpska preduzimati niz mjera da bi se stimulisao ostanak mladih i njihov povratak u zemlju.

Dodik: Utvrđena trasa autoputa kroz Bijeljinu, biće projektovan i dio 'Turskog toka'

BIJELJINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je utvrđena trasa budućeg autoputa Beograd-Sarajevo kroz Bijeljinu i zatražio opštu podršku lokalne i republičke vlasti i javnosti za ovaj veliki infrastrukturni projekat.

Dodik pružio podršku Tegeltiji: Јoš jedan napad na srpske kadrove

BIJELJINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pružio je podršku predsjedniku Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Milanu Tegeltiji, naglasivši da je riječ o još jednom napadu na srpske kadrove.

Dodik na kafi sa građanima i stranačkim kolegama u Bijeljini

BIJELJINA - Lider SNSD-a Milorad Dodik na početku posjete Bijeljini neformalno se danas sastao u jednom kafeu sa građanima i stranačkim kolegama.

Čubrilović potvrdio sastanak Dodika i Putina u Sankt Peterburgu

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Moskvi sa članovima Komiteta za međunarodne poslove državne ruske Dume o mogućnostima saradnje skupštinskih radnih tijela, posebno u oblastima nauke, obrazovanja, kulture i sporta.

Dodik zbog obilježavanja prijema BiH u UN napušta Mostar

MOSTAR - Predsjednik SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik stigao je u Mostar gdje će se sastati sa predsjednikom HDZ-a Draganom Čovićem, ali je poručio da neće prisustvovati svečanosti "Večernjakov pečat".

Dodik i Dorfer: Dobri odnosi BIH i EUFOR-a

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Sarajevu sa komandantom EUFOR-a u BiH Martinom Dorferom nakon čega su konstatovali da su između BiH, na svim nivoima, i Misije EUFOR-a uspostavljeni odnosi povjerenja i međusobne saradnje.

Dodik: S Komšićem sam završio; Komšić: Nismo ni počinjali

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik rekao je da je sa svojim kolegom iz ove institucije Željkom Komšićem, završio ''personalno i politički''.

Dodik: Rata u BiH neće biti

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da, uprkos složenijoj političkoj situacija nego što je bila ranije, rata u BiH neće biti.

Dodik: Vjerujem da su optužbe protiv Tegeltije lažne

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da vjeruje da su optužbe protiv predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milana Tegeltije - da je trgovao krivičnim istragama - lažne, istakavši da je "sve izgubilo smisao" i da je protiv postojanja ovakvog VSTS-a BiH.

Najčitanije