Milorad Dodik

Dodik u Prijedoru: Za odbranu od poplava 15 miliona KM

PRIJEDOR - Institucije Republike Srpske obezbijediće 15 miliona KM za odbranu od poplava na području Prijedora, rekao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas nakon sastanka sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem.

Sindikat SIPA pisao Dodiku: Podržite službenike na nivou BiH kao MUP RS

SARAJEVO - Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uputio je danas otvoreno pismo predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku u kojem tvrde da na njihove zahtjeve iznesene na protestima 17. marta još niko nije odgovorio.

Dodik: RS cijeli proces vodila odgovorno, stiže još "Sputnjika V"

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi ovih dana Republika Srpska trebalo da dobije nove količine ruske vakcine "Sputnjik V", te naglasio da se i prilikom nabavke vakcina protiv virusa korona još jednom pokazalo da je Srpska jedina funkcionalna u BiH.

Dodik sa Pupovcem: RS će finansirati izgradnju deset montažnih kuća

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa predsjednikom Srpskog narodnog vijeća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem o položaju srpske zajednice u Republici Hrvatskoj, kao i epidemiološkoj situaciji u dvije zemlje.

Dodik: Sve nakaradno, osim Srpske i njenog puta ka samostalnosti

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da BiH nema nikakvog smisla i da je u njoj sve nakaradno, osim Republike Srpske i njenog puta ka samostalnosti.

Stanivuković uputio dopis Dodiku za sastanak oko budžeta

BANJALUKA - Uputio sam danas zvaničan dopis Miloradu Dodiku za sastanak oko budžeta grada, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke nakon sastanka sa direktorima javnih ustanova povodom novonastale situacije oko neusvajanja budžeta grada.

Dodikov prijedlog novi razdor vlasti i opozicije

BANJALUKA - Vlast i opozicija, očekivano, nemaju isto viđenje prijedloga Milorada Dodika, lidera SNSD-a, da predsjednik Republike Srpske po automatizmu treba da bude i član Predsjedništva BiH.

Dodik za "Nezavisne": Predsjednik RS treba da bude i član Predsjedništva BiH

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD-a, rekao je da će tokom predstojećih izmjena Izbornog zakona Bosne i Hercegovine predložiti da iz Republike Srpske u jednoj ličnosti treba birati člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike i da predsjednik Republike po automatizmu bude član Predsjedništva.

Dodik: Šmit zbog Rezolucije NS RS neće biti visoki predstavnik

BANJALUKA – Rezolucija Narodne skupštine RS je doprinijela tome da Kristijan Šmit neće biti izabran za novog visokog predstavnika, rekao je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a.

Dodik: Vjerovali Kovaksu, okrećemo se ruskim, kineskim, turskim dobavljačima

ANKARA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da se teško može vratiti povjerenje u sistem globalne nabavke vakcina, te naveo da se i federalna Vlada i Republika Srpska okreću ka ruskim, kineskim, turskim dobavljačima.

Najčitanije