Milorad Dodik

Dodik: Molba Srbiji ne znači da Srpska prosi, već se bori za svoj narod

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da molba Srbiji da dodijeli određenu količinu vakcina protiv virusa korona Republici Srpskoj ne znači da Srpska prosi, već se bori za svoj narod.

Dodik: Zamoliću Vučića da dio vakcina dodijeli Republici Srpskoj

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za Srnu da će danas zamoliti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da dio vakcina protiv virusa korona dodijeli Republici Srpskoj.

Borelj razgovarao sa Dodikom: Centre za migrante rasporediti na teritoriji BiH

BRISEL - Visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Žozep Borelj pozvao je vlasti u BiH da rade na održivim rješenjima za migrante, prije svega na otvaranju prihvatnih centara ravnomjernije raspoređenih u cijeloj zemlji.

Dodik: Oni koji su mi poklonili ikonu da objasne njeno porijeklo

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, rekao je da će ikonu koju je dobio javno vratiti onima koji su je poklonili, a da su mediji u FBiH napravili konstrukciju na osnovu koje je ambasador Ukrajine zatražio informacije o istoj.

Milorad Dodik izlazi iz bolnice, nakon 16 dana pobijedio kovid-19

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, danas će biti pušten iz bolnice na kućno liječenje, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

Ljekari razmatraju da Dodika puste na kućno liječenje

BANJALUKA - Konzilijum ljekara Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske konstatovao je da je zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH gospodina Milorada Dodika stabilno i da su vidljiva svakodnevna poboljšanja.

Lavrov poželio Dodiku brz oporavak

MOSKVA - Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov poželio je predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku brz oporavak i povratak redovnim obavezama na dobrobit interesa dva bratska naroda.

Pano podrške Miloradu Dodiku na Sokocu

SOKOLAC - Na Sokocu je uz magistralni put Podromanija-Zvornik postavljen pano podrške predsjedavajućem i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, koji je na liječenju od virusa korona u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Još jedan transparent podrške Dodiku

PALE - U Palama je večeras postavljen transparent podrške predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je na liječenju od virusa korona u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Ljekari UKC RS o zdravstvenom stanju Dodika: Osjeća se dobro

BANJALUKA - Zdravstveno stanje Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, stabilno, saopšeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra RS nakon današnjeg zasjedanja konzilijuma ljekara.

Najčitanije