Milorad Dodik

Čolan nakon sastanka sa Dodikom: Očekujemo finansijsku injekciju

Čelnici Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine u relativno kratkom roku već su se drugi put sastali s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, koji je, kako ističu, još jednom obećao da će pružiti punu podršku KS BiH u nastojanju da bh. košarka što prije izađe iz finansijske krize.

Završen sastanak Dodika, Čovića i Izetbegovića

SARAJEVO - U Sarajevu je završen sastanak Milorada Dodika, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, lidera SNSD-a, HDZ-a i SDA na kojem se razgovaralo o uspostavljanju vlasti na nivou BiH, saznaju "Nezavisne novine".

"Nezavisne" saznaju: Sastanak Dodika, Čovića i Izetbegovića o formiranju vlasti

SARAJEVO - U Sarajevu bi uskoro trebao da počne sastanak Milorada Dodika, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, lidera SNSD-a, HDZ-a i SDA na kojem će se razgovarati o uspostavljanju vlasti na nivou BiH, saznaju "Nezavisne novine".

Dodik: Slobodan Popović dao doprinos izgradnji političkog života Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Slobodana Popovića, koji je preminuo juče u Banjaluci.

Dodik uputio telegram saučešća porodici Slobodana Perovića

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici akademika, pravnika, profesora i senatora Republike Srpske Slobodana Perovića, ističući da je sa žaljenjem primio vijest o njegovoj smrti.

Dodik: Šaban ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešće porodici Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.

Dodik: BiH može da spase samo unutrašnji dogovor

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je da se međunarodna situacija promijenila i da je u svijetu shvaćeno i prepoznato da BiH ne može da preživi ukoliko ne pronađe bilo kakav kohezioni element.

Dodik: Što prije u funkciju staviti novu bolnicu "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da se traži način da se riješe nagomilani problemi u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu i da se u funkciju što prije stavi novi bolnički objekat, koji je velika investicija.

Dodik: Sretenje - praznik slobode i sinonim postojanja Srba

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu, povodom obilježavanja Dana državnosti Srbije, da je Sretenje praznik slobode i sinonim postojanja Srba koji bez slobode ne mogu da žive.

Dodik: SNSD je za jačanje suvereniteta Srpske

BEOGRAD - Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je potrebu jačanja suvereniteta država i naroda, i poručio da se ova politička partija zalaže za suverenitet Republike Srpske.

Najčitanije