Milorad Dodik

Dodik: Neka probaju da organizuju NATO vježbe u RS

BANJALUKA - Nećemo dati saglasnost da na prostoru Republike Srpske bude održana NATO vježba koja bi podrazumjevala upotrebu borbenih aviona i municije s osiromašenim uranijumom, poručuje predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Dodik: Neprihvatljiva vojna vježba uz korištenje osiromašenog uranijuma

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je za Srpsku neprihvatljivo održavanje vojne vježbe na poligonu Manjača i korištenje aerodroma Mahovljani uz korišćenje aviona A-10 i osiromašenog uranijuma.

Ivanić pisao Dodiku: Vježbu na Manjači nije razmatralo Predsjedništvo, ne može biti održana

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić naveo je, u pismu upućenom predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, da međunarodna vojna vježba na poligonu na Manjači ne može biti održana jer je Predsjedništvo nije ni razmatralo.

Dodik: Agrarni budžet 71 milion KM

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će agrarni budžet u ovoj godini biti 71 milion KM, te da će, osim ovih sredstava odobrenih za podsticaje, u poljoprivredu biti uloženo dodatnih 131 milion KM kroz razne projekte.

Salkić dobio "instrukciju" Dodika

BANJALUKA - Ramiz Salkić, potpredsjednik Republike Srpske danas je oštro reagovao na "najnovije ucjene i pritiske od strane Milorada Dodika, predsjednika RS" te naveo da je Dodik još jednom dotakao političko dno.

Dodik u Hajci na vuka

ŠIPOVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je protekle subote na tradicionalnoj 37. Hajci na vuka.

Dodik: Vozili smo 180 km/h, platili kaznu i nastavili voziti 180 km/h

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da je platio kaznu zbog brze vožnje na autoputu u Hrvatskoj, ali je odbacio tvrdnje da je tražio poseban tretman kada je krenuo u Karlovac prošle nedjelje.

Dodik: U Zalužanima nema ni ruskih ni američkih raketa

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, rekao je, prilikom obilaska radova na rekonstrukciji i izgradnji novih poligona centra za obuku u bivšoj kasarni Zalužani, da u ovoj kasarni nema ni ruskih ni američkih raketa i da u nju neće slijetati ni "boinzi ni ruski avioni".

Dodik i Cvijanovićeva o političkoj i ekonomskoj situaciji

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Željka Cvijanović razgovarali su danas u Banjaluci o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.

MIP BiH: Dodik je tražio policijsku pratnju za put u Hrvatsku

SARAJEVO - Ministarstvo inostranih poslova Bosne i Hercegovine tvrdi da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nije govorio istinu kada je rekao da mu ne treba zaštita policije kada se nalazi na teritoriji Hrvatske, kao i da nije tražio policijsko obezbjeđenje i da njegova pratnja ne putuje naoružana.

Reklame

Najčitanije