Milorad Dodik

Dodik: Savjet ministara da završi imenovanje Ćuluma

BANJA LUKA - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik potvrdio je danas da očekuje da Savjet ministara Bosne i Hercegovine imenuje Darka Ćuluma za direktora Agencije za istrage i zaštitu (SIPA), da nema zahtjeva za smjenu ministra energetike i rudarstva RS Petra Đokića, kao i da SNSD želi mjesto potpredsjednika Federacije BiH.

Dodik: Multiprioritet izgradnja autoputa do mosta na Rači

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da treba pojačati investicioni ciklus u Republici Srpskoj i da je multiprioritet izgradnja autoputa od Doboja do mosta na Rači.

Dodik: Izmjena Dejtona značila bi da Srpska više nije u BiH

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će bilo kakva priča o promjeni Dejtonskog sporazuma predstavljati smrtnu presudu BiH i da bi to značilo da Republika Srpska više nije u BiH.

Vučić u Drvaru i Srpskoj 29. januara

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 29. januara posjetiti opštinu Drvar u Federaciji BiH, kao i Mrkonjić grad u Republici Srpskoj.

Sastanak Dodika i Vučića u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Dodik: Neprihvatljivo na dogovor ići novim dogovorom

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Sarajevu da je potrebno ispoštovati postojeći dogovor o formiranju vlasti na nivou BiH, a time i Savjeta ministara i da je "neprihvatljivo da se na dogovor ide novim dogovorom".

Porodica Tramp čestitala praznike Dodiku i njegovoj porodici

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp sa suprugom Melanijom i sinom Baronom čestitao je srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, njegovoj supruzi i porodici novogodišnje i božićne praznike.

Dodik: Nisam poveo zemlju u NATO

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je će Republika Srpska istrajati na politici vojne neutralnosti, bez obzira na to što su bošnjačka i hrvatska strana za ulazak Bosne i Hercegovine u NATO, i da će nastaviti da objašnjava zašto ta zemlja ne treba da bude članica Alijanse.

Dodik: BiH ne mora biti, ali Srpske mora

BEOGRAD - Republika Srpska je u svakom obliku država. Nemamo samo stolicu u Ujedinjenim nacijama, a sve ostalo imamo. Imamo svoj budžet, policiju, i narod koji je za Srpsku, poručio je Milorad Dodik, spski član Predsjedništva BiH, gostujući na RTS-u.

Dodik: Srbi istrajni u svojoj vjeri

LAKTAŠI - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je sinoć u selu Mrčevci kod Laktaša da su Srbi veliki narod sa velikom istorijom, istrajan u svojoj vjeri kao osnovi nacionalnog identiteta.

Najčitanije