Milorad Dodik

Dodik: Jasno poručiti da je napad na Srpsku napad na Srbiju

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je na današnjem sastanku u Beogradu traženo da se jasno poruči da je bilo kakav napad na bilo koju srpsku zajednicu, pogotovo Republiku Srpsku napad na Srbiju.

Vučić: Nastavljamo pomoć RS, stiže pogon fabrike u Drvar

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, vrlo uskoro, u narednim danima ili nedeljama, u Drvaru, većinski srpskom gradu u Federaciji BiH, biti osnovan i napravljen jedan manji pogon domaće fabrike u državnoj svojini, u kojoj se očekuje mesto za više od 100 zaposlenih.

Dodik nakon sastanka u Beogradu poručio: Odbacujemo deklaraciju, Srpska je prioritet

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je na današnjem sastanku u Beogradu poručeno da se odbacuje deklaracija SDA kao antisrpska, andejtonska i antiustavna i da ugrožava osjećaj stabilnosti.

Sastanak Aleksandra Vučića i lidera političkih stranaka iz Srpske

BEOGRAD - U Beogradu je počeo sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predstavnicima parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske.

Dodik: Deklaracija SDA vodi ka proglašenju nezavisnosti i ujedinjenju sa Srbijom

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je deklaracija SDA opštemuslimanska deklaracija koja vodi ka tome da Republika Srpska treba da proglasi nezavisnost i ujedini se sa Srbijom.

Dodik: Poziv na raspad BiH, odgovor aktivacija prava na samoopredjeljenje

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je deklaracija SDA Bakira Izetbegovića poziv na definitivni raspad BiH iza koga stoje bošnjačke stranke i da će, ukoliko je pokušaju sprovesti u praksi, odgovor biti aktivacija i afirmacija prava na samoopredjeljenje Republike Srpske.

Dodik: BiH nisu potrebni zajednički organi

​SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da trenutna situacija samo pokazuje da nisu potrebni zajednički organi BiH i naglasio da "neće biti parlamenta BiH" i da neće biti formirane komisije.

Dodik: Međunarodna zajednica već 25 godina ruši Dejton

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da je nedavno usvojena Deklaracija SDA antiustavna jer negira postojanje ustavnog poretka kakav je sada u BiH, ali da to nije ništa novo jer međunarodna zajednica već 25 godina ruši Dejtonski sporazum.

Dodik i Uber: Što prije formirati vlast

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je danas u Sarajevu u nastupnu posjetu ambasadora Savezne Republike Njemačke u BiH Margaret Uber.

Dodik: Državljanstva mudžahedinima dodatna diskreditacija Džaferovića

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su dokumenti koji dokazuju da je bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović potpisivao prijem u državljanstvo BiH pojedinim pripadnicima odreda "El muhadžedin" samo elementi koji Džaferovića dodatno diskredituju.

Najčitanije