Milorad Dodik

Dodik: Specijalisti za destabilizaciju stigli iz Britanije

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su Britanci koji su stigli u BiH specijalisti za destabilizaciju i da se namjerno pravi zabluda i podmeće kako su to vojnici, a u stvari su to samo formalno.

Počeo sastanak, Dodika, Cvijanovićeve, Tegeltije i Savanovića

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović sa ministrom finansija Zoranom Tegeltijom i ministrom rada i boračko-invalidske zaštite Milenkom Savanovićem.

Vlada će obezbijediti pola miliona KM za dom zdravlja u Vlasenici

VLASENICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Vlasenici da će Vlada Srpske preuzeti obavezu da obezbijedi 500.000 KM kako bi se riješili najurgentniji problemi Doma zdravlja u tom mjestu.

Dodik: Neću opstruisati rad Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da ga ne interesuje izbor bošnjačkih kandidata za člana Predsjedništva BiH, bez obzira o kome je riječ, te da je korektnije da svaki narod ima svog autentičnog predstavnika.

Dodik: Odbacujemo mogućnost stacioniranja migranata u RS

BRATUNAC - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da je protiv stacioniranja migranata na teritoriji RS

Dodik: BiH nije suverena zemlja, u njoj vladaju stranci

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da BiH nije suverena zemlja, da u njoj vladaju stranci i da nema svoju politiku, te upozorio da podanička politika koja se vodi u Sarajevu "uništava sve".

Svečano pušten u rad sistem za navodnjavanje

BRATUNAC - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić i načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović danas su svečanim presijecanjem vrpce pustili u rad sistem za navodnjavanje na teritoriji opštine Bratunac.

Dodik sa japanskim ambasadorom: Srpska stabilna

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, prilikom posjete ambasadora Japana Hideukija Sakamota, rekao je da je Srpska stabilna na političkom i ekonomskom planu.

Dodik i Vulin: Uz pomoć Srbije ojačati namjensku industriju

BANJALUKA - Namjera Republike Srpske je da uz pomoć Srbije ojača svoju namjensku industriju koju je u proteklom periodu devastirao intervencionizam međunarodnog faktora, rekao je danas u Banjaluci Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske nakon sastanka s Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane Srbije.

Dodik: Akcize na gorivo ostaju

BANJALUKA - Akcize na gorivo ostaju jer se autoputevi moraju graditi od nekih sredstava, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS.

Najčitanije