Milorad Dodik

Dodik: Tužilaštvo već trebalo da riješi slučaj stradanja Davida Dragičevića

MOSTAR - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Mostaru da je Okružno tužilaštvo u Banjaluci do sada trebalo da razriješi slučaj stradanja 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

Dodik: SNSD odlučio da pošalje imena članova komisija zbog Šarovića i Borenovića

MOSTAR – Milorad Dodik, lider SNSD-a, rekao je nakon sastanka sa HDZ-om u Mostaru da je SNSD odlučio da pošalje imena članova parlamentarnih komisija zbog namjere predsjednika SDS-a i PDP-a, Mirka Šarovića i Branislava Borenovića.

Dodik: Trebamo prestati sa negiranjem i početi sa dogovaranjem

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručuje da je u BiH potrebno prestati sa negiranjem i početi sa dogovaranjem i uvažavanjem, te da je princip jedino što pomaže da problemi budu riješeni.

Novi susret Dodika i Čovića

SARAJEVO - Sastanak Dragana Čovića, predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) i Milorada Dodika, lidera Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), biće održan danas u Mostaru.

Dodik: U Istočnom Sarajevu se lome sudbina i trajnost Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Istočnom Sarajevu da se na području tog grada lome sudbina i trajnost Srpske.

Dodik i Ivancov: Zaključci NS RS u skladu sa dejtonskim načelima

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov saglasili su se da su usvojeni zaključci Narodne skupštine Republike Srpske u skladu sa dejtonskim načelima i da brane temeljne principe mirovnog sporazuma, ravnopravnost tri konstitutivna naroda i dva entiteta sa širokim ovlašćenjima.

Dodik: Zaključci Narodne skupštine biće sprovođeni

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da se radi na operacionalizaciji zaključaka sa nedavne posebne sjednice Narodne skupštine Srpske o Informaciji o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i uticaju na položaj Republike, te da će za sprovođenje svakog biti formiran tim ljudi i akcioni plan.

Dodik: Nećemo pristati ni na kakve ucjene SDA

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će sutra u Mostaru razgovarati sa rukovodstvom HDZ-a o mogućnostima formiranja vlasti na nivou BiH, te je poručio da neće pristati ni na kakve ucjene SDA, niti na bilo kakav dokument koji bi mogao dovesti do ulaska u NATO alijansu.

Dodik: Zaključci nisu usvojeni da bi ih PIC odbacivao ili prihvatao

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da Narodna skupština Republike Srpske nije usvojila zaključke da bi ih Upravni odbor Savjeta za provođenje mira odbacivao ili prihvatao, jer Savjet za provođenje mira nije tijelo koje je uopšte predviđeno Dejtonskim mirovnim sporazumom, niti Ustavom BiH.

Dodik: RS će formirati fond za tužbe protiv visokih predstavnika

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će Republika Srpska inicirati formiranje fonda za prikupljanje novca za tužbe protiv visokih predstavnika koji su obavljajući tu funkciju, između ostalog, kršili Ustav i Dejtonski sporazum.

Najčitanije