Milorad Dodik

Dodik i Vučić na večeri koju je organizovao Orban

BUDIMPEŠTA - Premijer Mađarske Viktor Orban organizovao je večeru za učesnike Četvrtog demografskog samita u Budimpešti, a večeri prisutvuju i srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dodik: Naša volja za egzibicionizam međunarodne zajednice više ne postoji

BUDIMPEŠTA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uporedio je današnju situaciju na sjeveru Kosova i Metohije s onim što je prije 10-15 godina proživjela Republika Srpska i sa tablicama i sa pasošima, te istakao da "naša volja za egzibicionizam međunarodne zajednice više ne postoji".

Dodik i Vučić posjetili crkvu Svetog Đorđa u Budimpešti

BUDIMPEŠTA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetili su danas crkvu Svetog Đorđa u Budimpešti, a dobrodošlicu im je poželio episkop budimski Lukijan sa sveštenstvom.

Kovačević: Dodik nikada neće povući potez na štetu Srpske

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nikada neće povući nijedan potez na štetu Republike Srpske, niti će ići suprotno stavovima Narodne skupštine Republike Srpske i usaglašenim stavovima parlamentarnih stranaka iz Srpske, istakao je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević.

Komšić: BiH će biti i sa Dodikom, a i bez njega

NJUJORK - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić poručio je danas iz Njujorka članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku da on nije neophodan da bi BiH funkcionirala.

Dodik pisao Guteresu

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je u pismu upućenom generalnom sekretaru UN Antoniju Guteresu da, zbog internih pravila i procedura koje propisuju dužnosti i obaveze Predsjedništva BiH, trenutno nema predstavnika iz BiH koji ima pravo i ovlaštenje dati izjavu pred bilo kojim međunarodnim tijelom ili forumom u ime BiH, uključujući i 76. zasjedanje Generalne skupštine UN.

Dodik: Situacija na Kosmetu podvala međunarodne zajednice

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci rekao je da je situacija koja se od jutros dešava na Kosmetu podvala međunarodne zajednice.

Dodik: Poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je u BiH poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru, jer jedan narod i njegovi politički poredstavnici ne razumiju da drugi u BiH ne vide ni prošlost, ni sadašnjost ni budućnost kao oni, ne vide susjede kao oni, niti razumiju da pravo na BiH imaju svi jednako.

Dodik: Nametanje Izbornog zakona neće biti prihvaćeno

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da značajan dio ljudi u Republici Srpskoj neće prihvatiti eventualno nametanje Izbornog zakona u BiH.

Dodik: Svako ko je počinio krivično djelo treba da odgovara

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da sudovi treba da rade svoj posao u slučaju hapšenja direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislava Zeljkovića zbog nezakonitih radnji Instituta.

Najčitanije