Milorad Dodik

Dodik: Srpski narod najskuplje platio svoju slobodu i opstanak

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni, povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve Holokausta, da je srpski narod, zajedno sa Jevrejima, najskuplje platio svoju slobodu i opstanak na evropskom kontinentu, boreći se uvijek na strani patriota i pobjednika koji su bili izloženi raznim strahotama i neviđenoj torturi fašista i okupatora.

Dodik: Pamtimo holokaust

Povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pridružio se kampanji "We remember" koju je pokrenuo Svjetski jevrejski centar.

Dodik i Džaferović razgovarali sa britanskim parlamentarcima

SARAJEVO - Članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Šefik Džaferović razgovarali su danas u Sarajevu sa članovima Odbora britanskog parlamenta za spoljnu politiku o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH.

Mediji: Šmit predlaže sankcije protiv Dodika

SARAJEVO - Visoki predstavnik kojeg Republika Srpska ne priznaje Kristijan Šmit smatra da je moguć dogovor unutar EU o uvođenju sankcija srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku. Šmit je nedavno rekao da bi sankcije bile dobra opcija, piše austrijski Standard.

Dodik: Spreman sam razgovarati sa bilo kim i bilo gdje

SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i mogućim rješenjima spreman razgovarati sa bilo kim i bilo gdje.

Dodik: Nema mogućnosti da Srpska prihvati indirektni izbor

SARAJEVO - Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da neće ići na pregovore o Izbornom zakonu BiH jer je to stvar Federacije BiH, te da ne treba trošiti vrijeme jer nema mogućnosti da Republika Srpska prihvati indirektni izbor.

Dodik: Prijetnja sankcijama Putinu djeluje kao dobar vic

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da prijetnja sankcijama predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu djeluje kao dobar vic.

Dodik: Komšić sa uzurpiranog mjesta ruši Ustav BiH i povjerenje

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da obraćanje Željka Komšića Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope nije usaglašeno na Predsjedništvu BiH i ono ne odražava stav BiH, već lični politički stav čovjeka koji je uzurpirao i mjesto na kojem se nalazi.

Milanović: Ko glasa za sankcije Dodiku, hrvatski je izdajnik

ZAGREB - Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, rekao je da se protivi evropskim sankcijama sličnim onim kakve su Miloradu Dodiku uveli Amerikanci.

Milanović: Republika Srpska je trebalo da bude vojno uništena

​ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je Republika Srpska "trebalo da bude vojno uništena", a da Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, ne širi etničku mržnju, ali i da od njega "ima puno gorih".

Najčitanije