Milorad Dodik

Dodik: Nije vrijeme za paniku, nego za odgovornost

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da se samo nenormalni ljudi ne plaše ove situacije izazvane epidemijom virusa korona, ali da nije vrijeme za paniku nego za odgovornost.

Dodik: Pomoć će ići tamo gdje je najpotrebnija

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je prvi veliki kontingent pomoći iz Srbije koji je stigao u Republiku Srpskoj u borbi protiv korona virusa veoma značajan za Srpsku da ojača svoje zdravstvene kapacitete.

Dodik: Poruka Srbije je da brine o Republici Srpskoj

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da je pomoć u medicinskom materijalu koju je Srbija danas poslala Republici Srpskoj velika stvar za narod Srpske u borbi protiv virusa korona, ali i važna poruka za sve ljude u Republici Srpskoj.

Starijim od 65 utorkom i petkom biće dozvoljeno kretanje od 7 do 10 časova

BANJALUKA - Glavni koordinacioni tim, koji čine zvaničnici Republike Srpske, preporučio je Republičkom štabu za vanredne situacije da koriguje pojedine zaključke da bi se dva dana u sedmici omogućilo kretanje licima s navršenih 65 godina života i starijima, da podignu penzije i kupe namirnice.

Dodik i Čović: Ključni aktivno političko djelovanje i saradnja

MOSTAR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović ocijenili su da predstojeći period zahtijeva aktivno političko djelovanje i saradnju koji su ključni za stavljanje epidemije pod kontrolu, te zaštitu zdravlja građana i ekonomije.

"Građani pokazali da su heroji, zahvalnost svima koji se radom izlažu opasnosti"

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što je u vrijeme vanredne situacije veliki broj građana u Srpskoj, među kojima su na prvom mjestu zdravstveni radnici, pokazao da su pravi heroji.

Dodik: Minimalni budžet Fonda solidarnosti 500 miliona KM

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik očekuje da će Fond solidarnosti imati minimalni budžet od 500 miliona KM koji će sigurno biti dio prihoda iz budžeta Republike Srpske i drugih javnih računa.

Dodik: Vanredno stanje nije atak na slobodu ljudi

BANJALUKA - Moramo biti efikasniji i brži u mjerama koje su već donesene kada je u pitanju pandemija virusa korone, kazao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Šta znači vanredno stanje u RS?

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je da će uvođenjem vanrednog stanja u Srpskoj omogućiti, između ostalog, brže donošenje odluka i uredaba sa zakonskom snagom, a sve s ciljem efikasnije borbe protiv virusa korona.

"Omogućiti isplatu plata u aprilu i sačuvati radna mjesta"

​BANJALUKA – Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je da su usljed pandemije virusa korona značajno pogođeni ugostiteljstvo i turizam te da su preduzete mjere koje će omogućiti isplatu plata u aprilu za one koji su najviše pogođeni, te da je učinjeno sve da se sačuvaju radna mjesta.

Najčitanije