Milorad Dodik

Dodik na Samitu u Antaliji: Iskustvo sa "Kovaksom" teško i mučno

ANTALIJA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je tokom pandemije virusa korona, koja je zahvatila cijeli svijet, izostala očekivana solidarnost što su posebno osjetile manje i siromašne zemlje.

Dodikova savjetnica: Deklaracija ne mijenja poziciju BiH u vezi sa NATO

Savjetnica predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Ana Trišić Babić izjavila je Srni da je na današnjem Samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi u Antaliji usvojena deklaracije u kojoj je pružena podrška evropskoj perspektivi regiona i potvrđeno opredjeljenje učesnica SEECP-a za saradnju sa NATO savezom.

Usvojena deklaracija na Samitu u Antaliji, članovi Predsjedništva BiH sa Erdoanom

Samit procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi koji je održan u Antaliji, završen je usvajanjem deklaracije.

Dodik: Poštovati slovo Dejtona i njegove anekse

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je tokom današnjeg Samita procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi koji se održava u Turskoj da je vrlo važno da se u regionu širi svijest o poštovanju Dejtonskog mirovnog sporazuma i njegovih aneksa, odnosno sastavnih dijelova, te da Srbija i Hrvatska preuzmu ulogu koju imaju kao potpisnice ovog sporazuma i odgovornost za njegovo sprovođenje.

Dodik: Pitaću Erdoana da li Turska podržava isključivo jedan narod u BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je na današnjem Samitu procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi koji se održava u Turskoj, da BiH ima status protektorata međunarodne zajednice i upitao kako kao takva može da se kreće ka evropskim integracijama.

Dodik: Srpska neće ratovati, ali ima namjeru da ojača granicu

BIJELJINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da između Republike Srpske i Federacije BiH postoji entitetska granica, koju srpska strana nema namjeru da pomjera, već da je ojača.

Dodik: Uredba Bijele kuće je nedemokratska

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u telefonskom razgovoru sa američkim ambasadorom u BiH Erikom Neslonom da Uredba Bijele kuće koja se odnosi na Zapadni Balkan, nije ni demokratska, niti je u duhu poštovanja ljudskih prava i vladavine prava.

Dodik: Srpska ponosna na Nikolu Jokića

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je srpskom košarkašu Nikoli Jokiću izbor za najkorisnijeg igrača NBA lige, ističući da je Republika Srpska ponosna na njegov uspjeh.

Dodik: Srpska mora biti dostojanstvena, odlučna i nepokolebljiva

BANJALUKA - Srpska mora biti dostojanstvena, odlučna i nepokolebljiva, istakao je Milorad Dodik, srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH, reagujući na istup Svena Alkalaja na sjednici Savjeta bezbjednosti.

Dodik: BiH je jadna i patetična zemlja

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je BiH jadna i patetična zemlja, zemlja rasula, mržnje i neuspjeha.

Najčitanije