Milorad Pupovac

Škori zasmetao plakat na ćirilici, napao Pupovca

​ZAGREB - Hrvatski predsjednički kandidat Miroslav Škoro kritikovao je na Fejsbuku plakate na kojima su u okviru kampanje Srpskog narodnog veća (SNV) njegovo ime i slogan napisani na ćirilici, a pritom je napao i predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

U Zagrebu osvanuo novi prijeteći grafit Pupovcu

ZAGREB - Tek što je grafit s porukom mržnje i pretnjom smrću predsjedniku SDSS i poslaniku, Miloradu Pupovcu, komunalna policija prefarbala na jednoj od zgrada u Zagrebu, stotinak metara dalje ispisan je novi sa identičnom porukom.

Novi grafit mržnje u Hrvatskoj: Pupovac na vješalima

ZAGREB - Grafit mržnje usmjeren protiv poslanika srpske nacionalne manjine i predsjednika Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca osvanuo je na zidu jedne ulice u Zagrebu.

Odbačeno 13 prijava protiv Pupovca

ZAGREB - Zagrebačko Županijsko državno tužilaštvo odbacilo je 13 prijava protiv lidera SDSS-a Milorada Pupovca koji se zbog svojih izjava nakon ljetošnjih napada na pripadnike srpske manjine našao na meti optužbi da je podsticao na mržnju i povrijedio ugled države.

Pupovac: Podignite optužnicu da kažem sve na sudu

ZAGREB - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac pozvao je hrvatsko Državno tužilaštvo da podigne optužnicu protiv njega povodom izjava u medijima o stanju u Hrvatskoj, jer bi onda, kako navodi, mogao sve što ima da kaže na sudu.

Pupovac: O Runjaninovom grobu da brine Hrvatska

ZAGREB - Poslanik u hrvatskom Saboru i lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac založio se danas da brigu o grobnom mjestu austrijskog kompozitora srpskog porijekla Josifa Runjanina, koji je komponovao hrvatsku himnu, preuzme hrvatska država.

Pupovac: SDSS nije odlučio kojeg će kandidata podržati

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da ova stranka još nije donijela odluku o tome kojeg će predsjedničkog kandidata u Hrvatskoj podržati i da želi da se predizborna kampanja sa izrazito desne pozicije vrati prema centru.

Pupovac: Neka sude svakome, meni prvom

VARIVODE - Predsednik SDSS-a Milorad Pulovac izjavio je danas u Varivodama, povodom zahtjeva hrvatskih vojnih invalida i podnošenja kaznene prijave protiv njega da nema poseban komentar, dodajući "neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na prvom mjestu".

Veterani: Pupovac maligni tumor na najosjetljivijem dijelu Hrvatske

ZAGREB - Predsjednik Glavnog odbora udruženja veterana iz rata u Hrvatskoj HVIDRA, Josip Peridža rekao je da oni smatraju da predsednik SDS S Milorad Pupovac u Hrvatskoj sprovodi "velikosrpsku politiku" i da je "zloćudni tumor na najosjetljivijem dijelu tijela Republike Hrvatske".

Racija kod Zadra zbog prijetećih grafita Pupovcu

ZADAR - Policija je u petak pretražila nekoliko kuća i privela više ljudi sa šireg područja Zadarske županije zbog prijetećih grafita i plakata koji su prije četiri dana osvanuli na ulazu u Ceranje Donje, rodno selo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Najčitanije