Milorad Pupovac

Pupovac: Povici "ubij Srbina" uništiće Hrvatsku

BEOGRAD - Lider Srba u Hrvatskoj Milorad Pupovac ocijenio je danas da povici "Ubij, ubij Srbina" i linčevi kao u Supetru nisu opasnost samo za Srbe, već i za Hrvatsku, te da bi hrvatski državni vrh trebalo odlučnije da govori o tim pojavama.

Pupovac: Nismo dobacili do cilja, ali nismo ni podbacili

ZAGREB - Nastavićemo to što smo započeli da bismo širili prostor slobode i kod svakog našeg aktuealnog i potencijalnog birača stvorili potpuni osjećaj sigurnosti, izjavio je danas lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Pupovac: Za SDSS glasalo znatno više birača nego prije pet godina

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je večeras da je za ovu stranku na izborima za Evropski parlament u Hrvatskoj glasao znatno veći broja birača u odnosu na izbore 2014. godine.

Pupovac: Lista SDSS-a biće iznenađenje izbora za Evropski parlament

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i nosilac stranačke liste za EU izbore Milorad Pupovac poručio je sa predizbornog skupa u Vukovaru da su Evropi potrebne promjene, ali promjene su potrebne i Hrvatskoj te je pozvao birače da podrže listu SDSS-a čiji kandidati se, po njemu, svi odreda zalažu za Hrvatsku budućnosti, a ne prošlosti.

Pupovac: Hrvatska mora ispuniti obaveze prema Srbima

BANJALUKA - Hrvatska mora da ispuni obaveze koje je potpisala kao članica EU prema Srbima kojih danas u toj državi ima 4,5 odsto, kao i prema izbjeglim Srbima u Srbiji, Republici Srpskoj i trećim zemljama, izjavio je predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Rijeka: "U", "Ustaše Vežica" i "Ubi Srbina" na plakatima SDSS

RIJEKA - Plakati Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u kampanji za izbore za Evropski parlament danima su uništavani širom Hrvatske, a najnoviji primer dolazi iz Rijeke, navodi index.hr.

Na plakatu Pupovca ispisane do sada najmorbidnije poruke

ZAGREB - U Zagrebu je ponovo uništen predizborni plakat Milorada Pupovca i Samostalne demokratske srpske stranke /SDSS/ na kojem su ispisani ustaški simboli sa do sada najmorbidnijim porukama kojim se poziva i na ubijanje srpske djece.

Fotografija Pupovca na traktoru izazvala reagovanja u Hrvatskoj

​ZAGREB - Na internet stranici Sasmostalne demokratske srpske stranke (SDS S) u Hrvatskoj, u okviru izborne kampanje za Evropski parlament, objavljena je fotografija lidera te stranke Milorada Pupovca na traktoru.

Pupovac: Srbi će imati snagu kakvu nisu imali

BEOGRAD - Predsjednik Srpskog narodnog vijeća /SNV/ Milorad Pupovac izjavio je da je od 2.400 kandidata na izborima za savjete nacionalnih manjina u Hrvatskoj prošlo njih više od 2.300, što će predstavljati snagu kakvu srpska zajednica nije imala.

Prvi Srbin u Evropskom parlamentu?

BEOGRAD - Lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da ta stranka na osnovu sadašnjeg stanja može osvojiti jedan mandat na izborima za Evropski parlament, što bi bilo veliko dostignuće jer bi to bio prvi Srbin u tom parlamentu.

Najčitanije