Milorad Pupovac

Huškanje na Vinkovačkoj TV: Pupovcu treba začepiti usta jednom za svagda

ZAGREB - Kontroverzna emisija na "Demokracija" Vinkovačke televizije često na meti ima Srbe i ostale nacionalne manjine, a tako je bilo i u posljednjoj epizodi, gdje su se gledaoci, ali i voditeljka obrušili na Milorada Pupovca.

Pupovac: Dvojezične table pitanje za cijelu Hrvatsku

ZAGREB - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je danas da, kada je riječ o postavljanju dvoježičnih tabli u Vukovaru, očekuje od svih, uključujući premijera i predsjednicu Hrvatske, da se više angažuju protiv produbljivanja podjela, netolerancije i nesprovođenja zakona.

Pupovac: U Hrvatskoj se na Srbe primjenjuje politika vanrednog stanja

ZAGREB - Lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je danas da postoje grupacije koje Hrvatsku žele da zadrže "u nekoj vrsti" ratnog stanja u kome se uvijek traži neko ko će biti dežurni ili trajni neprijatelj, kao i da se to dogodilo u Vukovaru sa ćirilicom i sa Srbima.

Pupovac otkrio razloge promjena u vrhu SNV-a

ZAGREB - Dosadašnji predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Hrvatskoj Milorad Pupovac rekao je da je do promjene u vrhu SNV-a došlo jer želi dati priliku mlađima i posvetiti se Samostalnoj demokratskoj srpskoj stranci, čiji je predsjednik.

Pupovac: Povici "ubij Srbina" uništiće Hrvatsku

BEOGRAD - Lider Srba u Hrvatskoj Milorad Pupovac ocijenio je danas da povici "Ubij, ubij Srbina" i linčevi kao u Supetru nisu opasnost samo za Srbe, već i za Hrvatsku, te da bi hrvatski državni vrh trebalo odlučnije da govori o tim pojavama.

Pupovac: Nismo dobacili do cilja, ali nismo ni podbacili

ZAGREB - Nastavićemo to što smo započeli da bismo širili prostor slobode i kod svakog našeg aktuealnog i potencijalnog birača stvorili potpuni osjećaj sigurnosti, izjavio je danas lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Pupovac: Za SDSS glasalo znatno više birača nego prije pet godina

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je večeras da je za ovu stranku na izborima za Evropski parlament u Hrvatskoj glasao znatno veći broja birača u odnosu na izbore 2014. godine.

Pupovac: Lista SDSS-a biće iznenađenje izbora za Evropski parlament

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i nosilac stranačke liste za EU izbore Milorad Pupovac poručio je sa predizbornog skupa u Vukovaru da su Evropi potrebne promjene, ali promjene su potrebne i Hrvatskoj te je pozvao birače da podrže listu SDSS-a čiji kandidati se, po njemu, svi odreda zalažu za Hrvatsku budućnosti, a ne prošlosti.

Pupovac: Hrvatska mora ispuniti obaveze prema Srbima

BANJALUKA - Hrvatska mora da ispuni obaveze koje je potpisala kao članica EU prema Srbima kojih danas u toj državi ima 4,5 odsto, kao i prema izbjeglim Srbima u Srbiji, Republici Srpskoj i trećim zemljama, izjavio je predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Rijeka: "U", "Ustaše Vežica" i "Ubi Srbina" na plakatima SDSS

RIJEKA - Plakati Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u kampanji za izbore za Evropski parlament danima su uništavani širom Hrvatske, a najnoviji primer dolazi iz Rijeke, navodi index.hr.

Najčitanije