Milorad Pupovac

Pupovac: Drugi vladaju neprijateljstvom Srbije i Hrvatske

BEOGRAD - Jedan od lidera Srba u Hrvatskoj, Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac, ocijenio je da se poslije izbora Zorana Milanovića za predsjednika može očekivati unapređenje političkih odnosa Srbije i Hrvatske.

Pupovac od Milanovića očekuje dijalog koji je nedostajao

Pobjeda Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj je volja naroda koja se ne komentariše, već se poštuje, izjavio je predsjednik SDS S, Milorad Pupovac.

Pupovac otkrio za koga će glasati

Izbori u Hrvatskoj su važni i za Srbe u toj zemlji, ali i za odnose u regionu, rekao je lider Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac ističući da je pobjedu odnio kandidat koji zagovara normalnost, toleranciju i poručuje da je rat završen i da treba graditi mir.

Pupovac: Najviše glasova kandidatu koji zagovara normalnost

BEOGRAD - Na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj većinu glasova osvojio je kandidat opozicione Socijaldemokratske partije Zoran Milanović, koji zagovara normalnost, toleranciju i poručuje da je rat završen i da treba graditi mir, poručio je lider Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac.

Škori zasmetao plakat na ćirilici, napao Pupovca

​ZAGREB - Hrvatski predsjednički kandidat Miroslav Škoro kritikovao je na Fejsbuku plakate na kojima su u okviru kampanje Srpskog narodnog veća (SNV) njegovo ime i slogan napisani na ćirilici, a pritom je napao i predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

U Zagrebu osvanuo novi prijeteći grafit Pupovcu

ZAGREB - Tek što je grafit s porukom mržnje i pretnjom smrću predsjedniku SDSS i poslaniku, Miloradu Pupovcu, komunalna policija prefarbala na jednoj od zgrada u Zagrebu, stotinak metara dalje ispisan je novi sa identičnom porukom.

Novi grafit mržnje u Hrvatskoj: Pupovac na vješalima

ZAGREB - Grafit mržnje usmjeren protiv poslanika srpske nacionalne manjine i predsjednika Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca osvanuo je na zidu jedne ulice u Zagrebu.

Odbačeno 13 prijava protiv Pupovca

ZAGREB - Zagrebačko Županijsko državno tužilaštvo odbacilo je 13 prijava protiv lidera SDSS-a Milorada Pupovca koji se zbog svojih izjava nakon ljetošnjih napada na pripadnike srpske manjine našao na meti optužbi da je podsticao na mržnju i povrijedio ugled države.

Pupovac: Podignite optužnicu da kažem sve na sudu

ZAGREB - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac pozvao je hrvatsko Državno tužilaštvo da podigne optužnicu protiv njega povodom izjava u medijima o stanju u Hrvatskoj, jer bi onda, kako navodi, mogao sve što ima da kaže na sudu.

Pupovac: O Runjaninovom grobu da brine Hrvatska

ZAGREB - Poslanik u hrvatskom Saboru i lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac založio se danas da brigu o grobnom mjestu austrijskog kompozitora srpskog porijekla Josifa Runjanina, koji je komponovao hrvatsku himnu, preuzme hrvatska država.

Najčitanije