Milorad Pupovac

Pupovac: O Runjaninovom grobu da brine Hrvatska

ZAGREB - Poslanik u hrvatskom Saboru i lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac založio se danas da brigu o grobnom mjestu austrijskog kompozitora srpskog porijekla Josifa Runjanina, koji je komponovao hrvatsku himnu, preuzme hrvatska država.

Pupovac: SDSS nije odlučio kojeg će kandidata podržati

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da ova stranka još nije donijela odluku o tome kojeg će predsjedničkog kandidata u Hrvatskoj podržati i da želi da se predizborna kampanja sa izrazito desne pozicije vrati prema centru.

Pupovac: Neka sude svakome, meni prvom

VARIVODE - Predsednik SDSS-a Milorad Pulovac izjavio je danas u Varivodama, povodom zahtjeva hrvatskih vojnih invalida i podnošenja kaznene prijave protiv njega da nema poseban komentar, dodajući "neka sude svakome kome misle da treba suditi, a meni na prvom mjestu".

Veterani: Pupovac maligni tumor na najosjetljivijem dijelu Hrvatske

ZAGREB - Predsjednik Glavnog odbora udruženja veterana iz rata u Hrvatskoj HVIDRA, Josip Peridža rekao je da oni smatraju da predsednik SDS S Milorad Pupovac u Hrvatskoj sprovodi "velikosrpsku politiku" i da je "zloćudni tumor na najosjetljivijem dijelu tijela Republike Hrvatske".

Racija kod Zadra zbog prijetećih grafita Pupovcu

ZADAR - Policija je u petak pretražila nekoliko kuća i privela više ljudi sa šireg područja Zadarske županije zbog prijetećih grafita i plakata koji su prije četiri dana osvanuli na ulazu u Ceranje Donje, rodno selo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Grabar-Kitarović ignorisala pitanje novinara o Pupovcu

UDBINE - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ignorisala je u petak molbu novinara da komentariše posljednje obraćanje predsjednika SDSS Milorada Pupovca.

Pupovac: Nisam četnik i ubica, niti tajni saradnik srpskih vlasti

ZAGREB - Predsjednik SDSS i saborski zastupnik Milorad Pupovac obratio se javnosti, nakon oštrih reakcija na njegove izjave nakon napada na Srbe u Hrvatskoj.

Kitarovićeva o Pupovcu: Na zlonamjeran način kritikuje Hrvatsku

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Kolinda Grabar Kitarović poslala je predsjedniku Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Miloradu Pupovcu pismo u kojem je navela da pažljivo prati njegove javne istupe, u kojima, kako je ocijenila, "na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritikuje Hrvatsku".

Pupovac prijavljen zbog povreda ugleda Hrvatske

ZAGREB - Inicijativa branitelja grada Petrinje predala je u srijedu Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv predsjednika SDSS-a Milorada Pupovaca, tereteći ga da je javnim poređenjem Hrvatske s NDH počinio krivično djelo povrede ugleda Republike Hrvatske.

Uklonjeni grafiti "Ubi Srbina" na ulazu u Pupovčevo selo

BENKOVAC - Portparolka zadarske policije Ivana Grbin izjavila je danas da su nadležne službe uklonile grafite "Ubi Srbina" sa table na ulazu u selo Ceranje Donje kao i plakat sa slikom lidera SDSS Milorada Pupovca.

Najčitanije