Milorad Pupovac

Šerbedžija: Pupovac trpio ono što prosječan čovjek ne bi mogao

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke i Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac trpio je ono što prosječan čovjek ne bi mogao, kaže glumac Rade Šerbedžija komentarišući uvrede na nacionalnoj osnovi koje je Pupovac doživio tokom nedavne posjete Glini.

Pupovac vjeruje da će Vučić odati poštu hrvatskim žrtvama

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac oijcenio je da je u Gruborima na komemoraciji za srpske civile ubijene poslije operacije "Oluja" poslata snažna poruka i dodao da nije nerealno očekivati da bi u narednom periodu predsejdnik Srbije Aleksandar Vučić mogao da učini gest i oda pijetet i poštovanje prema hrvatskim žrtvama.

Milanović na komemoraciji u Gruborima: Ovo je u meni izazvalo moralni užas

PLAVNO – U zaseoku Grubori, sela Plavno, danas je, u prisustvu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, ministra branitelja Tome Medvedea, potpredsjednika hrvatske Vlade Borisa Miloševića, prvog čovjeka SNV Milorada Pupovca, kao i predstavnika predsjednika Srbije Aleksandra Vučica za rješavanje pitanja nestalih Srba sa Hrvatskom Verana Matića, održana komemoracija srpskim žrtvama ubijenim nakon operacije "Oluja".

Pupovac: Potrebno je još vremena da se ispeče pogača pomirenja

Poslanik u hrvatskom Saboru i predsjednik SDS S Milorad Pupovac, rekao je večeras da ga raduje što je patrijarh srpski Irinej poslao poruku ohrabrenja za sve one koji se upute putem pomirenja Srbije i Hrvatske i naglasio da bi poklič “za dom spremni” trebalo skloniti iz javnog života.

Pupovac: Milošević danas u Kninu ništa nije slavio ni legitimizovao

BEOGRAD - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac rekao je večeras da predstavnik Srba Boris Milošević danas ništa "nije slavio ni legitimizovao" na obilježavanju Oluje u Kninu.

Pupovac: Milošević ide u Knin da bi stavio krst na mržnju

DVOR - Predstavnik Srba u Hrvatskoj Boris Milošević ne ide u Knin na obilježavanje 25. godišnjice operacije "Oluja" da bi slavio, već da bi stavio "krst na mržnju", rekao je danas Tanjugu predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i ističe da bi Miloševićev odlazak u Knin trebalo da doprinese da se svi suoče s patnjom i stradanjem onih drugih.

Pupovac: Ostavite Miloševića da radi svoj posao

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac zamolio je danas poslanike u hrvatskom parlamentu, koji su, kako je rekao, u jednom trenutku posrnuli, da Borisa Miloševića kojeg su manjine kandidovale za potpredsjednika nove vlade ostave na miru.

SDSS će podržati Plenkovićevu vladu

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke /SDSS/ Milorad Pupovac izjavio je danas da će ta stranka podržati novu vladu Andreja Plenkovića.

Pupovac: Sabor će biti težak

BEOGRAD - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je, nakon objavljivanja preliminarnih rezultata izbora u Hrvatskoj, da će hrvatski Sabor u cijelini gledano biti težak i da SDSS sada ne razmišlja o postavljanju uslova pobjedničkom HDZ-u, već isključivo o svojim izbornim rezultatima.

Pupovac: Rezultati izbora očekivani, ali i iznenađujući

Rezultati izbora su djelimično očekivani, ali i djelimično iznenađujući, analizirao je prve rezultate parlamentarnih izbora predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Najčitanije