Milorad Pupovac

Pupovac vjeruje da će Vučić odati poštu hrvatskim žrtvama

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac oijcenio je da je u Gruborima na komemoraciji za srpske civile ubijene poslije operacije "Oluja" poslata snažna poruka i dodao da nije nerealno očekivati da bi u narednom periodu predsejdnik Srbije Aleksandar Vučić mogao da učini gest i oda pijetet i poštovanje prema hrvatskim žrtvama.

Milanović na komemoraciji u Gruborima: Ovo je u meni izazvalo moralni užas

PLAVNO – U zaseoku Grubori, sela Plavno, danas je, u prisustvu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, ministra branitelja Tome Medvedea, potpredsjednika hrvatske Vlade Borisa Miloševića, prvog čovjeka SNV Milorada Pupovca, kao i predstavnika predsjednika Srbije Aleksandra Vučica za rješavanje pitanja nestalih Srba sa Hrvatskom Verana Matića, održana komemoracija srpskim žrtvama ubijenim nakon operacije "Oluja".

Pupovac: Potrebno je još vremena da se ispeče pogača pomirenja

Poslanik u hrvatskom Saboru i predsjednik SDS S Milorad Pupovac, rekao je večeras da ga raduje što je patrijarh srpski Irinej poslao poruku ohrabrenja za sve one koji se upute putem pomirenja Srbije i Hrvatske i naglasio da bi poklič “za dom spremni” trebalo skloniti iz javnog života.

Pupovac: Milošević danas u Kninu ništa nije slavio ni legitimizovao

BEOGRAD - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac rekao je večeras da predstavnik Srba Boris Milošević danas ništa "nije slavio ni legitimizovao" na obilježavanju Oluje u Kninu.

Pupovac: Milošević ide u Knin da bi stavio krst na mržnju

DVOR - Predstavnik Srba u Hrvatskoj Boris Milošević ne ide u Knin na obilježavanje 25. godišnjice operacije "Oluja" da bi slavio, već da bi stavio "krst na mržnju", rekao je danas Tanjugu predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i ističe da bi Miloševićev odlazak u Knin trebalo da doprinese da se svi suoče s patnjom i stradanjem onih drugih.

Pupovac: Ostavite Miloševića da radi svoj posao

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac zamolio je danas poslanike u hrvatskom parlamentu, koji su, kako je rekao, u jednom trenutku posrnuli, da Borisa Miloševića kojeg su manjine kandidovale za potpredsjednika nove vlade ostave na miru.

SDSS će podržati Plenkovićevu vladu

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke /SDSS/ Milorad Pupovac izjavio je danas da će ta stranka podržati novu vladu Andreja Plenkovića.

Pupovac: Sabor će biti težak

BEOGRAD - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je, nakon objavljivanja preliminarnih rezultata izbora u Hrvatskoj, da će hrvatski Sabor u cijelini gledano biti težak i da SDSS sada ne razmišlja o postavljanju uslova pobjedničkom HDZ-u, već isključivo o svojim izbornim rezultatima.

Pupovac: Rezultati izbora očekivani, ali i iznenađujući

Rezultati izbora su djelimično očekivani, ali i djelimično iznenađujući, analizirao je prve rezultate parlamentarnih izbora predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

SDSS-ov spot: Molimo vas da na svadbi ne pjevate ustaške pjesme

ZAGREB - Samostalna Demokratska Srpska Stranka (SDSS) je krenuo u predizbornu kampanju za predstojeće izbore u Hrvatskoj pa su tako danas objavili predizborni spot.

Najčitanije