Milovan Bjelica

Bjelica: Bivši predsjednici "čiste" stranku od pobjednika

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica saopštio je večeras povodom isključenja Miće Mićića iz ove stranke i raspuštanja bijeljinskog odbora stranke, da bivši predsjednici "čiste" SDS od pobjednika.

Bjelica dobio punu podršku sokolačkog SDS-a

SOKOLAC - Na prvoj sjednici novog saziva Opštinskog odbora SDS-a Sokolac data je puna podrška predsjedniku Milovanu Bjelici u aktivnostima na jačanju stranke i pozicioniranju sokolačkog odbora unutar SDS-a.

Bjelica: Razgovaraću sa nadležnim o izgradnji mini hidroelektrane

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica najavio je da će razgovarati sa predstavnicima svih nadležnih subjekata u Srpskoj kada bude zvanično obaviješten o dodijeli koncesije o izgradnji male hidroelektrane na rijeci Kaljina, uz napomenu da je stav lokalne uprave da ne dođe do narušavanja životne sredine.

Bjelica: Bez zajedničkog nastupa svi smo gubitnici

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je da će bez zajedničkog nastupa u odbrani interesa Republike Srpske svi u Srpskoj biti gubitnici.

Bjelica o izjavi Mektića: Poštovanje predsjednika Srbije je stvar kulture

SOKOLAC - Poštovati integritet predsjednika Srbije Aleksandra Vučića stvar je političke i svake druge kulture, šta god o njegovoj ličnosti mislio sada već bivši ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić (SDS), izjavio je Srni potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica.

"Emirates" ulaže na Sokocu?

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica nastavio je razgovore sa šeikom Mohamedom el Kasimijem o mogućnostima ulaganja oko 50 miliona KM njegove kompanije "Emirates" u više objekata na području ove lokalne zajednice.

Milovan Bjelica: Vrijeme je da na čelo SDS-a dođe Milan Miličević

SOKOLAC - Potpredsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Milovan Bjelica smatra da su predstojeći unutarstranački izbori možda i najvažniji u istoriji stranke i da je vrijeme da na njeno čelo dođe Milan Miličević.

Sokolac potvrdio podršku Bjelici i Miličeviću

SOKOLAC - Milovan Bjelica treći put uzastopno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora (OO) Srpske demokratske stranke (SDS) Sokolac, a još jednom je potvrđena podrška da za predsjednika SDS-a bude kandidovan Milan Miličević.

Bjelica: Mektić zalutao u SDS, Govedarica ćuti

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica izjavio je Srni da je istupanja pojedinaca protiv interesa stranke, njenih birača i naroda Republike Srpske nešto što nanosi nemjerljivu štetu i stranci ali, potencijalno, i Republici Srpskoj.

Bjelica: Poštovaću odluke Glavnog odbora

ISTOČNO SARAJEVO - Zasigurno je odluka većine na sjednici Glavnog odbora Srpske demokratske stranke bila da se ne prihvati poziv SNSD-a o učešću u vlasti na nivou BiH zbog dobijanja jednog ministarstva, rekao je Milovan Bjelica, potpredsjednik SDS-a.

Najčitanije