Milovan Bjelica

Milovan Bjelica: Vrijeme je da na čelo SDS-a dođe Milan Miličević

SOKOLAC - Potpredsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Milovan Bjelica smatra da su predstojeći unutarstranački izbori možda i najvažniji u istoriji stranke i da je vrijeme da na njeno čelo dođe Milan Miličević.

Sokolac potvrdio podršku Bjelici i Miličeviću

SOKOLAC - Milovan Bjelica treći put uzastopno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora (OO) Srpske demokratske stranke (SDS) Sokolac, a još jednom je potvrđena podrška da za predsjednika SDS-a bude kandidovan Milan Miličević.

Bjelica: Mektić zalutao u SDS, Govedarica ćuti

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica izjavio je Srni da je istupanja pojedinaca protiv interesa stranke, njenih birača i naroda Republike Srpske nešto što nanosi nemjerljivu štetu i stranci ali, potencijalno, i Republici Srpskoj.

Bjelica: Poštovaću odluke Glavnog odbora

ISTOČNO SARAJEVO - Zasigurno je odluka većine na sjednici Glavnog odbora Srpske demokratske stranke bila da se ne prihvati poziv SNSD-a o učešću u vlasti na nivou BiH zbog dobijanja jednog ministarstva, rekao je Milovan Bjelica, potpredsjednik SDS-a.

Bjelica: Sarajevo nam nameće svoju volju

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica ocijenio da se nakon odluke Ustavnog suda BiH, kojom je osporen Zakon o Danu Republike Srpske - 9. januaru, stiče utisak da političko Sarajevo želi da nametne bošnjačku političku volju.

Bjelica: Govedarica potvrdio da se neće kandidovati za predsjednika SDS-a

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica rekao je da mu je Vukota Govedarica potvrdio da se neće ponovo kandidovati za predsjednika partije.

Bjelica najavio kandidaturu za predsjednika stranke

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica najavio je svoju kandidaturu za predsjednika SDS-a na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Bjelica: Izbori su bili debakl, izabrati novo vođstvo

BANJALUKA - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica napisao je pismo u kojem kaže da je SDS pred kolapsom, a da to rezultati na vanrednim izborima koji su održani juče i potvrđuju.

Bjelica: SDS se nalazi u sudbonosnom trenutku

BANJALUKA - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica napisao je pismo u kojem kaže da se SDS nalazi u sudbonosnom trenutku, te da mnogi govore o o sabornosti i okupljanju, ali ne govore oko čega je to okupljanje, šta su temlji i načela oko kojih treba da dođe do sabornosti.

Bjelica: Vijećnici bez vijeća, delegati bez legitimiteta

BANJALUKA – Milovan Bjelica, potpredsjednik SDS je uputio otvoreno pismo javnosti u kojem je iznio svoje viđenje trenutne situacije u stranci i dešavanjima poslije izbora u BiH. Pismo prenosimo u cijelosti:

Najčitanije