Milutin Mrkonjić

Ana Bekuta na Dan zaljubljenih emotivnu objavu posvetila Mrkonjiću

​Pjevačica Ana Bekuta na Dan zaljubljenih prisjetila se svog preminulog partnera Milutina Mrkonjića Mrke i na svom Instagram profilu posvetila mu nježne riječi uz zajedničku fotografiju.

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

BEOGRAD - Narodni poslanik i počasni predsjednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca.

Mrka u tajnosti promijenio testament, evo šta je ostavio Ani

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je prije nekoliko dana u 79. godini, poslije teške bolesti za koju su mnogi vjerovali da će pobijediti, najviše njegova partnerka Ana Bekuta.

Otvorena knjiga žalosti povodom smrti Mrkonjića

BEOGRAD - Povodom smrti narodnog poslanika Milutina Mrkonjića, u Narodnoj skupštini Republike Srbije danas je otvorena Knjiga žalosti.

Mrkonjić je Aninu unučad volio kao svoju, u amanet im ostavio jednu stvar

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, omiljeni političar među estradom, Milutin Mrkonjić preminuo je prije dva dana u 80. godini u Beogradu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Poznat datum komemoracije i sahrane Milutina Mrkonjića

U četvrtak će u Skupštini Srbije biti održana komemoracija povodom smrti Milutina Mrkonjića, a sahrana će biti istog dana, izjavio je danas predsjednik Narodne skupštine i lider SPS Ivica Dačić, i naveo da će tražiti da se Mrkonjić sahrani u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Milutin Mrkonjić izrazio je želju da bude sahranjen sa petokrakom

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije izrazio je želju da ga, kada za to dođe vrijeme, sahrane u sanduku sa petokrakom budući da je bio vjeran komunističkoj ideji.

Preminuo Milutin Mrkonjić

BEOGRAD - Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini.

Milutin Mrkonjić i dalje u teškom stanju, ljekari mu se bore za život

BEOGRAD - Zdravstveno stanje Milutina Mrkonjića, počasnog predsjednika SPS-a i narodnog poslanika, koji je hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i dalje je veoma teško.

Dačić: Stanje Milutina Mrkonjića je teško

Predsjednik Narodne skupštine Srbije i lider socijalista Ivica Dačić rekao je gostujući na TV Prva da je stanje nekadašnjeg ministra Milutina Mrkonjića teško.

Milutin Mrkonjić priključen na respirator

BEOGRAD - Političar Milutin Mrkonjić, koji je hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, priključen je na respirator.

Milutinu Mrkonjiću ljekari se bore za život

Srpski političar Milutin Mrkonjić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju.

Bekuta saopštila šta se dešava sa Mrkonjićem nakon hospitalizacije

Nakon vijesti da je Milutin Mrkonjić ponovo hospitalizovan te da mu je ugrađen pejsmejker, oglasila se i njegova emotivna partnerka, pjevačica Ana Bekuta.

Ana Bekuta: Milutin je došao u pravi čas

Pjevačica Ana Bekuta osvrnula se na prethodni period u doba pandemije virusa korona, ali i na svoju najveću podršku u životu, partnera Milutina Mrkonjića Mrku.

Bekuta i Mrkonjić se okrenuli biznisu koji će im se isplatiti

Pjevačica Ana Bekuta i njen partner Milutin Mrkonjić Mrka, kako pišu mediji u Srbiji, navodno su investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti.

Najčitanije