Mina

Srpski košarkaš oženio manekenku pa se provozali kabrioletom

Košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović stali su na ludi kamen, a potom otišli u obilazak Beograda.

Kako se zaista zove Mina Kostić

Pjevačicu Minu Kostić svi godinama znamo pod tim imenom, međutim, ona ima dva imena.

Mina Lazarević za "Nezavisne": Zaborav je jedino što me užasava

Mina Lazarević, popularna srpska glumica i prvakinja drame Pozorišta na Terazijama, jubilarni 150. put izvešće predstavu "Sve za tebe, ljubavi" u Gradskom pozorištu "Jazavac" u subotu, s početkom u 20 časova.

Devetoro djece poginulo na putu ka školi u Avganistanu

KABUL - Devetoro djece poginulo je danas u Avganistanu kada je eksplodirala mina dok su išli ka školi, saopštila je policija.

Fudbaler Evertona optužen zbog reklame za klađenje

Defanzivac Evertona Jeri Mina suočava se sa optužnicom pošto je prekršio pravila engleskog saveza u vezi sa sportskim klađenjem.

Eksplodirala mina, ranjen pirotehničar

Na brdu Šiljevača kod mjesta Čanak danas je prilikom razminiravanja minsko sumnjivog područja koje su obavljali pirotehničari kompanije sa sjedištem u Zagrebu, aktivirajući minu PROM 1 teško povrijeđen 52-godišnji pirotehničar iz Zagreba.

Kod Sarajeva ukradeno drvo u kojem je bila mina

SARAJEVO - Prilikom izvođenja radova čišćenja miniranog područja na radilištu "Vis" na brdu Žuč u sarajevskoj opštini Novi Grad demineri Federalne uprave civilne zaštite 11. juna 2019. godine na stablu drveta uočili su poteznu minu PMR 2A uraslu u drvo, saopšteno je iz Civilne zaštite.

Učenici i kolege se u suzama oprostili od radnica OŠ "Kovačići"

SARAJEVO - U Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo održana je komemoracija nastradalim uposlenicama iz OŠ Kovačići koje su poginule kada su automobilom sletjele u kanjon Miljacke u Bulozima nedaleko od Sarajeva.

Široki Brijeg: Na farmi koka pronađena neeksplodirana granata

ŠIROKI BRIJEG - Policijska uprava Široki Brijeg u nedjelju je obavijestila tim za uklanjanje ubojitih sredstava pri Federalnoj upravi civilne zaštite da je na farmi koka "Čerigajka" u mjestu Čerigaj pronašla zaostalu granatu iz Drugog svjetskog rata, promjera je 30x5 centimetara.

Muškarac ranjen u minskom polju, ljekari mu se bore za život

BRATUNAC - Muškarac inicijala R.M. stradao je danas od eksplozivne naprave u bratunačkom selu Osmansko – Dubrava.

Najčitanije