Ministar

Tegeltija i Izetbegović o sastavu Savjeta ministara

SARAJEVO - Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović primio je mandatara za sastava novog saziva Savjeta ministara BiH Zorana Tegeltiju.

Radončić: Naredne sedmice odluka o ministru bezbjednosti

SARAJEVO - Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić izjavio je danas da će odluka o njegovom imenovanju za ministra bezbjednosti u Savjetu ministara, vjerovatno, biti donesena iduće sedmice, odnosno u ponedjeljak, 16. decembra.

Njemački ministar pao sa bine

BERLIN - Ministar privrede Njemačke Peter Altmajer, koji je nedavno boravio u posjeti Srbiji, pao je sa bine na "Digitalnom samitu" u Dortmundu.

Ministar bezbjednosti napadnut nožem

DŽAKARTA - Indonežansiki ministar za bezbjednost Viranto svjestan je i u stabilnom stanju, nakon što ga je nepoznati muškarac napao nožem tokom posjete ostrvu Java, saopštila je danas policija.

Tri moguća nasljednika ministarke trgovine i turizma RS

​BANJALUKA - Nakon ostavke Dragice Kovač, još malo bivše ministarke trgovine i turizma RS, u opticaju su tri imena za njenu zamjenu.

Brazilski ministar izvrijeđao Makrona, rekao mu da je Mikron

​RIO DE ŽANEIRO - Novi brazilski ministar turizma Renco Garsija izjavio je da je francuski predsjednik Emanuel Makron "klovn" i pretio da ce ga uguštiti u videu objavljenom na Tviteru.

Ambasada Rusije: Sporazum lidera o formiranju Savjeta ministara praktički propao

SARAJEVO - Prinuđeni smo konstatovati da je sporazum trojice političkih lidera, koji su potpisali 5. avgusta Načela o formiranju Savjeta ministara BiH, praktički je propao, saopšteno je iz Ambasade Rusije u BiH.

Najbogatiji hrvatski ministar "težak" 3,8 miliona evra

ZAGREB - Imovinska karta Gordana Grlića Radmana, novog ministra spoljnih i evropskih poslova, otkriva da je on najbogatiji hrvatski ministar.

Sukob predstavnica dva udruženja, razdvajao ih ministar

SARAJEVO - U Sarajevu je danas, tokom polaganja cvijeća u ulici Ferhadija u znak sjećanja na 26 stradalih građana, došlo do verbalnog sukoba predstavnika udruženja Civilne žrtve rata i Unija civilnih žrtava rata.

Ukazano na rast broja pogibija i povreda na radu, i ministar će u obilazak gradilišta

BANJALUKA - U narednom periodu namjeravam da obiđem građevinske firme, gdje je najveći broj povreda na radu, te da se na licu mjesta uvjerim koji su razlozi povećanog broja povreda na radu, rekao je danas Duško Milunović, ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS.

Najčitanije