Ministarstvo unutrašnjih poslova

Cvijanovićeva odlikovala MUP ordenom zastave Srpske za zlatnim vijencem

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova ordenom zastave Srpske sa zlatnim vijencem za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju mira, saradnje i bezbjednosti, kao i za nemjerljiv doprinos u borbi za opstanak, razvoj i afirmaciju Republike Srpske.

Svaki drugi kontrolisani vozač bio pijan, za tri dana isključeno 946

BANJALUKA - Za tri dana sankcionisano je 946 pijanih vozača od kontrolisanih 1.886 na području Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Za tri dana avgusta četiri lica poginula u saobraćajnim nesrećama

BANJALUKA - U saobraćajnim nesrećama na putevima u Republici Srpskoj u julu je poginulo 14 građana, dok su u prva tri dana avgusta život izgubila četiri lica, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

Mapirani najopasniji putni pravci Srpske: Dionica Razboj - Rudanka put smrti

DOBOJ, BIJELJINA - Kada su u pitanju magistralni i regionalni putni pravci u Republici Srpskoj, tokom 2020. godine najugroženija putna dionica bila je Razboj - Rudanka, na području Doboja.

U Banjaluci održana debata "Policija i novinari na javnim skupovima"

U organizaciji Udruženja novinara Republike Srpske danas je održana izuzetno posjećena debata o temi "Policija i novinari na javnim skupovima: prava i obaveze".

Najčitanije