Miodrag Lazić

Otkrivena spomen-ploča dr Laziću u Urgentnom centru u Nišu

BEOGRAD - U Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu otkrivena je spomen-ploča sa imenom čuvenog srpskog ratnog hirurga Miodraga Lazića, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog vijeka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj.

Novo šetalište na Dobrinji jedan nosiće naziv doktora Lazića

ISTOČNA ILIDŽA - Šetalište na Dobrinji jedan u opštini Istočna Ilidža nosiće ime uglednog hirurga doktora Miodraga Lazića koji je nedavno preminuo, a za ovu odluku na današnjoj sjednici glasali su svi odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža.

"Nije bilo propusta u liječenju doktora Lazića"

BEOGRAD - Komisija Ministarstva zdravlja Srbije ocijenila je u vanrednom inspekcijskom nadzoru u Kliničkom centru Niš da nije bilo propusta u liječenju doktora Miodraga Lazića koji je preminuo od posljedica infekcije virusom korona, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

U Nišu mural sa likom preminulog doktora Miodraga Lazića

Doktor Miodrag Lazić je decenijama radio u Niškom kliničkom centru.

U Bijeljini osvanuo mural posvećen doktoru Laziću

BIJELJINA - Republika Srpska i Srbija i dalje žale zbog smrti doktora Miodraga Lazića, koji je spasao na stotine života.

Supruga doktora Miodraga Lazića pobijedila koronu

NIŠ - Ana Lazić, supruga niškog hirurga - heroja dr Miodraga Lazića koji je nedavno izgubio bitku sa virusom korona, a koja je takođe oboljela od COVID-19, otpuštena je sinoć iz privremene bolnice u Beogradu i prebačena u kućnu izolaciju u Nišu.

Sahrana doktora Lazića, Srpska odaje počast čuvenom hirurgu

NIŠ - Čuveni srpski hirurg Miodrag Lazić, koji je preminuo od posljedica virusa korona, biće sahranjen danas na Novom groblju "Bubanj" u Nišu, a u to vrijeme će vatrogasno-spasilačke jedinice u Republici Srpskoj uključiti sirene i odati počast ovom humanisti.

Banjaluka "Maršom na Drinu" odala počast doktoru Laziću

BANJALUKA – Centrom Banjaluke i naseljima u njegovoj blizini večeras tačno u 20 časova odzvanjali su taktovi "Marša na Drinu", čime je ovaj grad odao posljednju počast preminulom doktoru Miodragu Laziću.

Poznato vrijeme i mjesto sahrane doktora Lazića

Čuveni srpski hirurg, Miodrag Lazić koji je izgubio bitku sa virusom korona biće sahranjen u subotu na niškom Novom groblju u 14 časova, a opijelo će početi pola sata ranije, javljaju "Večernje novosti".

MUP RS se oprostio od doktora Lazića uz "Marš na Drinu"

BANJALUKA - Uz izvođenje kompozicije "Marš na Drinu" od strane Policijskog orkestra, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske oprostilo se od doktora Miodraga Lazića.

Najčitanije