Mira Banjac

Mira Banjac posjetila Narodno pozorište RS

Proslavljena srpska glumica Mira Banjac posjetila je danas Narodno pozorište RS.

Mira Banjac proslavila 91. rođendan, priželjkuje nova snimanja

BEOGRAD - Legendarna glumica Mira Banjac juče je proslavila ulazak u desetu deceniju života. Slavna diva domaćeg glumišta napunila je 91. godinu, a zbog pandemije virusa korona rođendan je proslavila u užem krugu prijatelja u Novom Sadu.

Kažu volio je kafanu i samo jednu ženu, danas bi napunio 86 godina

Nije htio da ga sahrane u Aleji velikana. Zbog replike "Da se ja pitam proterao bih autobus ovuda" umalo je dobio upalu pluća. U pozorištu je igrao čak i uloge bez teksta i riječi. Kažu da je volio kafanu i samo jednu ženu. Da je živ Bata Stojković bi danas napunio 86 godina.

Miri Banjac nagrada "Pavle Jovanović"

NOVI SAD - Najpoznatija pozorišna i filmska glumica iz Vojvodine Mira Banjac dobitnica je prestižnog pokrajinskog priznanja u oblasti umjetnosti "Pavle Jovanović" za 2019. godinu, saopšteno je iz Biroa Pokrajinske vlade za odnose s javnošću.

Mira Banjac: Lepo je u Srbiji biti glumac

​Glumica Mira Banjac je nedavno napunila 90 godina. I dalje vrijedno radi. Posjetila je izložbu u Etnografskom muzeju u Beogradu, posvećenu jubileju Udruženja dramskih umjetnika Srbije, čija je predsjednica bila osamdesetih godina prošlog vijeka.

Mira Banjac dobitnica nagrade "Zlatna antena"

Glumica Mira Banjac ovogodišnja je dobitnica nagrade "Zlatna antena" za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji, saopšteno je iz uprave Festivala domaćih igranih serija FEDIS.

Najčitanije